🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 635
  • 934
  •   1
Отговори
# 285
Ванко ще му угасят факлата скоро,нито му е силна коалицията,нито е толкова добродушен и усмихнат колкото ни го представят.Физическата сила не е никакъв фактор както се вижда в този сезон.

# 286
Епизодът снощи беше по-добър, отколкото очаквах, а аз наистина очаквах скучен и протяжен епизод с ядене, пиене и накрая малко съвет за шок.

Не мога да разбера защо всички са взели Мила за супер силен играч и пропускат Карин и Ганка. Какво са се вторачили и в Джулиана, та тя един глас няма да събере, ако отиде финал. Вместо да си я пазят като златен шанс, те са се заинатили да я гонят, а уж за стратези се имат. Мила явно също ги дразни, та и тя няма да спечели кой знае колко гласове. Александра тоже, но там си знаем. Наистина е като слон в стъкларски магазин в отношенията си с хората. "А, ти за Доктора ли плачеш?"
Между другото, покрай бруталната и простотия, съм пропуснала факта, че миската все пак играе някаква игра и мисли за ходовете си. За разлика от една Александра, например, на която и беше много по-важно да се натъпче до пръсване, отколкото да се постарае да си подсигури бъдеще в Сървайвър.

Голяма жега е във Филипините явно, Карамазов беше направо плувнал, чак Веско Маринов да му завиди.

И за финал, можеха поне кравата да си вземат. Горкото добиче изглеждаше безумно отегчено, докато се вихреше бездарното караоке.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 23:12 от Дидичка

# 287
Умрях от смях с тази снимка. Стайлинг 999 level.

# 288
  • Другата България
Мдааа, очаквано.
Тежките отпадат първи.
Джулияна обаче е ....май ще ги отнесе.

А Зоран отново постъпи стратегически.
Той изобщо не е застрашен, що да се мОри?

# 289
Аз очаквах по-добро представяне от Анелия.
Само тя ме изненада до момента основно, както и факта, че Бо не отпадна от първите двама.

# 290
Джулката ми е безразлична, но пък много се радвам, че натри носовете на Гани и Ани, които се имат за толкова по-способни от нея.

# 291
Зоран, Ванко,Драго и Кари играха умно, запазиха сили.

# 292
  • Другата България
Дотук съм за фиш.
Утре пускам тото.

# 293
Хич не харесвам Джулиана, но добре им натри носа.
На Анелия и признавам едно - чистото отношение към всички.

# 294
Ееее, Джули се събуди.
К'во нещо е стимула.

# 295
  • Другата България
Куку и Пипи обаче намират подсказка за идола, но не казват на никого.
Хе-хе, някой знае как се играе за и с идол....ама защо само някоЙ?

# 296
Браво на Джу. Заспа в точния момент.
Ани е добродушна.
Драго е пътник или Ганка.
Дано Йо и Бо намерят скрития идол.

# 297
счетоводителките

# 298
Май май Йо и Бо не са никак вън от опасност

# 299
  • Другата България
Не мога да отрека на Зоран, че.....ами така се играе Сървайвър.
Но НЕ СЕ печели така.

Общи условия

Активация на акаунт