🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 588
  • 934
  •   1
Отговори
# 300
Да кажа, че не ми е интересно в момента е все едно нищо да не кажа.

# 301
  • софия
Йоана или Ганка е въпросът 😁 нещо не мога да сметна евентуалния вот, оплетоха ми се коалициите.

# 302
Счетоводителките улеснявали Зорко. Нещо много вири нос и ще падне, както се върти моят любим дервиш.

# 303
Счетоводителки вика Joy
Този път съм съгласна с Ганка, Куку и Пипи стигнаха твърде далеч.

# 304
Жълтия  през сички мина,  така  Ръсел ходеше по плажа нагоре надолу , налево и надесно.

# 305
От Йоана или Ганка, та накрая пак Алекс или Драго Joy
Ще видим де

# 306
  • София
Дано Джулиана, която по абсолютно чудо може да се окаже "the swing vote", да гласува за Ганка, ако има поглед над нещата за поне три дни напред. Не мисля, че Йоана и Борислава са застрашени, защото днес не са имали никакви синхрони, нищо не сме чули от тях относно плановете им за съвета, то ние чуваме обикновено само от Зоран (и Анелия напоследък). Когато някой е изгонен, му обръщат малко повече внимание в епизода.

Този път съм съгласна с Ганка, Куку и Пипи стигнаха твърде далеч.
Не виждам нещо лошо в това, че мислещите хора продължават напред.

# 307
Дали пък няма да изгонят Йо?

# 308
Ганка да не би да намери идола?

# 309
Това торбичка с идола ли беше на дървото според вас ?
На един от последните кадри преди рекламата, снимани на тъмно ?

# 310
  • Sofia
Хахах, Ганка смята, че Йоана стигнала твърде напред. Като ги сравня двете конкретно не виждам с какво Ганка е по-заслужила, че да ги прави тия заявления. Само клечи на пясъка и мрънка, че ако Йоана намерела идола, тя си заминавала. Ми търси го, мари, вместо да рониш сълзи с тая пораженческа поза... Доста е смешна в цялото си лицемерие и претенция за достойнство, чест и борбеност.

# 311
  • Другата България
Дали верно ще намерят идола?
И дали верно ще изгонят Йо?
Ако това стане - Ганка я признах. Намира идола и го вади на съвета, и гори следващия.
Доста неочаквано ще е, но още не го вярвам.
Очаквам в 90та минута една от двете - Куку или Пипи, да даде знак на жълтура вместо Ганка, да е Драго, и той да забрави много бързо какво му обеща....преди десет минути.

# 312
По скоро ще ги метнат,хилеха се като да не казвам какво.Ще падна ако надиграят Йоана,чакам и физиономията само 😂.

# 313
За Йо - Анелия,Гани,Кари,Ванко,Драго,Алекс
За Ганка -  Йо,Бо, Зоран,Денис
И Джулка какво ще  реши?

# 314
Ганка да не би да намери идола?
Според мен ще блъфира, че го е намерила. Ще е добър ход, ако стане така.

Общи условия

Активация на акаунт