🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 669
  • 934
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Пусната е нова анкета!

гласувах с Джулка/Драго + Не (естествено).

Няма питане 'за прогноза кой ще спечели довечера', защото срещам коментари, че се знаело и не искам това да си проличи в анкетата и така да разберем и тези, които все още не знаем.
И тези въпроси за победи в битки могат да изчезнат напълно, за съжаление сигурно на не малко от тук списващите. Всичко зависи от професионализма (към който аз имам големи съмнения) на монтажното студио в bTV, така че се сърдете на тях, а не на дяволчето, мерси. 😉

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 16:11 от Diavolo

# 256
  • софия
Гласувах за най-нехаресваните жени + не. Не разбрах каква е идеята на острова на изкуплението след обединението?! Последният оцелял ще се бори за победата ли? Иначе Мила срещу Александра ще е интересно. Ако може и двете да си ходят най-добре ще е ;д

# 257
Реакцията ми снощи беше "Аман от този остров". Независимо от обитателя му в момента не смятам, че присъствието на острова и във втора фаза на играта прави сезона по-добър. Напротив. Прави го по-слаб. Ще го приема, ако е по-правилата от сезона в Камбоджа - т.е само място за пропускане на съвети, но не и място за елиминация. Иска ми се съвета да има абсолютна сила в този хубав сезон.

По отношение на застрашените играчи. Стрелям в Драго и Гани, срещу тях двамата има най-много сондажи от останалите. И най-лесно би се акумулирало мнозинство за изгонването им. Смятам, че един от тях ще е жертвата днес.

# 258
Извинявам се, ако въпросът ми прозвучи глупаво, но коя е жената отляво на Мила.
Разпознах Мила, Джулиана и Денис, но дамата до Мила ми е пълна енигма. Колебая се между две, но ще го спестя, да не стана за смях.

# 259
# 260
  • София
Не разбрах каква е идеята на острова на изкуплението след обединението?! Последният оцелял ще се бори за победата ли?

Никой не знае... Но аз лично предполагам, че последния оцелял там ще бъде върнат преди полуфиналите, когато са игрите за класиране на финал.
По принцип най-много неизвестни има как ще го завършат сезона. Кой от многото похвати ще изберат, че имат няколко възможности.
Ние дори все още не знаем трима или двама ще са финалистите (аз залагам на трима).

# 261
Леле каква трансформация. Какво прави един лек грим и една прическа?!
Изглежда страхотно. И в предаването е симпатична и нежна, но на снимката си е направо красавица. Браво

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 16:38 от sineva 1

# 262
  • София
Добре де тези които твърдяхте че сте видели от промото кой е с имунитет познахте ли че Драго ще е с огърлицата? Simple Smile
Аз логически предположих че или Зоран ще победи, защото не пие алкохол или Драго ще победи защото съзнанието му още е спокойно от острова и се оказах права - 2/3 от победата се дължи на психика Simple Smile
Изобщо не намирам никакви подсказки в промото дори и след като ми казаха да паузирам - те са толкова кратки кадрите от всичко че е невъзможно да видиш - вие май предположихте че Александра е с имунитет ама не познахте Simple Smile
Освен това тук някой каза че се е напила Александра а аз ясно чух че е преяла затова не можа да издържи - очевидно има участници които не пият Simple Smile
Видяхме Драго с огърлицата, ясно се вижда като паузираш там, където са седнали на съвета.

# 263
Изобщо не вдявам аз от промотата какво ще се случи, защото ги гледам с половин око. Вие спирате, зуумвате, разглеждате кадри … обичам спойлери много, но така и не ме грабна достатъчно този сезон, че да ги търся сама. Не се хваля - оплаквам се.

# 264
Всички са много различни на снимката, само Мила си е същата. Явно е съвсем директно от Бали там Grinning

# 265
  • Другата България
Продължавам да съм доволна от острова, и продължавам да смятам, че ако довечера Драго се озове на него /дано не съм права/ и половената от НЕхаресващите го /острова/ ще са ок с него. Joy
Да, трябва и малко физически качества да има участник, да видим нещо от тях, поне малко интрига да се вкара - в смисъл, в племето да не знаят кой е останал напред и кой е отпаднал, за да водят социалната си игра и според зависи от този, останалия. Който може много да им обърка сметките, когато се върне. И да, ако на финала са останали Карин, Ванко и Зоран, и Драго се върне, вероятно ще съм именно за него, поне аз като фен.
Защото много зависи от Зоран как ще се напасне в коалициите, в които сам се вписа - дотук две, едната доста голяма, ама това вчера да се кълнеш на Драго, а днес да гласуваш за него малко не е ок. Да, знам, че така се играе Сървайвър, но на Драго изобщо не му личи да е гледал, на него пък социалната му игра е в Марианската падина, и някак това си личи за хитрите лисунгери като Зоро, Куку и Пипи. Дано поне идол намери.
Май писах, но пак да кажа - другия застрашен за мен довечера е Александра, която ако не довечера, ще е на следващ съвет. Застрашена, дали ще е отпаднала - да видим. Играта ще я спечели най-кльощавия, а Алекс не е баш от най-слабите, залагам на Ганка, Йоана, Анелия или о, ужас - Джулиана. Бо я отписвам, тя не се слави с издръжливост.
Но да видим идеята на острова все пак.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 17:11 от Merri_An

# 266
Аз съм леко разочарована от Драго и от Анелия. На него наистина му куца социалната игра и го раздаде малко като на пионерски лагер-“искаш ли вече да сме приятели?”😂
Гладувах с “да” за острова,защото смятам,че довечера ще изгонят именно Драго,а аз не искам да си тръгва 🤣
Мисля,че довечера ще победи някое леко момиче,но все пак с достатъчно силни ръце и инат.

# 267
Бо винаги ми е била симпатична, напомня ми малко на Деси Добрева, но очилата определено не ѝ отиват.

# 268
  • София
Няма да е кой знае каква загадка за останалите кой е отпаднал от острова,  защото би трябвало в един момент отпадналите да присъстват на съветите като членове на журито.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 17:48 от gg__

# 269
Имаше едно руско филмче,където котаракът Леополд казва на двете лоши мишки:
"Ребята, давайте жить дружно"
Те обаче не искаха и му правеха поразии.
Леополд е Драго,а двете мишки също са ясни..Едната във филмчето е бяла,другата сива-разноцветни са:)
И имам усещането,че може и в сървайвър да има по някое време "Прости ни, Леополд"Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт