🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 573
  • 934
  •   1
Отговори
# 390
  • Mediterraneo
Чудесен развой! Безценни физиономии на двете Минки! Ето така се надиграваш сам, когато си повярваш безкрайно, а си слаб физически. Само сплетните не могат да ти дооплетат кошницата, Йо! Сега чакам с нетърпение и Мила да я сгъне на Острова.
Другото изцъкленото сега е като в небрано лозе.

# 391
  • София

Survivor - епизод 17 (29.03.2022)

# 392
  • София
В крайна сметка Зоран за кого гласува, че изпуснах края?

# 393
  • Другата България
С този грешно разтълкуван спойлер стана по-интересно даже Simple Smile
Ама за какъв спойлер става въпрос?
Ако може де, ако е минало вече, ако касае играта напред, не искам да знам.

# 394
В крайна сметка Зоран за кого гласува, че изпуснах края?
Алекс

# 395
  • София
Няма как да съм за Мила аз. Нея я слагам по глупост наравно с Драго и Алекс. Дали не ги и задминава…

# 396
  • Пловдив
Видя се О на листа ня Владо,когато обръщаше последния вот с името ня изгонения
И всички мислеха, че е ДрагО.

# 397
Якоо. Големият стратег се оказа надигран. 🤣🤣

# 398
  • Другата България
Видя се О на листа ня Владо,когато обръщаше последния вот с името ня изгонения
И всички мислеха, че е ДрагО.
Кога се е видяло?
Сега на съвета ли?

Оффф, ама съм зле. Явно снощи?
Ясно. Ама то можеше и да е ВанкО.
Ама нали всеки си мислеше за Драго, вкл. и аз.....
Благодаря ти.

# 399
Колкото и да не искам да го призная, защото вече съм споменавала, че не ги харесвам, но Анелия и Ганка успешно вършат това, което се очакваше от Йоана и Борислава. Стратегически много издържани ходове. И с Георги преди това, и с Йоана сега.

Не знам как виждате Йо и Бо като големите стратези при положение, че те толкова емоционално се обвързаха със Зоран. Нито са толкова коравосърдечни, нито толкова хитри. За добро, или лошо. Анелия и Ганка са това, което повечето хора си мислят, че Йоана и Борислава са.

# 400
Медузата Бо, направо изстина като разбра кой заминава, макар да го предполагаше. Нея да бяха изгонили нямаше да потъне толкова.

# 401
Браво на Карин, на Анелия и Ганка! Много добър ход и си ги изиграха като по учебник. На мен ще ми липсва Йоана, хареса ми, че ги прие с достойнство нещата: призна си, че са я надиграли и нямаше мрънкане от рода на те са по-малко достойни от мен! Дори да победи утре Мила не мисля, че ще се задържи дълго на Острова. Сега, ако Но успее да се спаси, ще я призная. Разочарована съм, че Джули не се присъедини към Йо и Бо, а се хвана на четките на Анелия и Ганка, как вече им се е издигнала в очите. Някак ми е детско това желание да се докаже, ще видим дали няма да е грешно решението.
Бих казала, че Йоана допусна грешка като се върза на Зоран и не изгониха Ванко, но реално той не гласува срещу нея тази вечер и пак си я изгониха. Така че може да ѝ проследим още по-назад грешката, когато беше арбитър и с даскалски тон започна да им обяснява как да гласуват. Беше много сигурна в играта си и не предвиди, че си е сложила мишената на гърба.
Да видим сега Борислава докъде ще я докара.
Тръгна си мой фаворит, а съм супер доволна от епизода. Ей така е най-сладко.

# 402
Така както ми върви откъм предпочитани играчи, се чудя дали да не си харесам Зоран Grin Thinking

# 403
Между другото и при четенето на гласовете не беше снимано хубаво. Ясно дадоха, че Анелия написа едно голямо ЙО. Накрая остана последният решителен глас и аз знаех, че е за Йо, защото нито едно от обърнатите от водещия листчета нямаше това голямо ЙО.

# 404
Точноо! Очакваме сега Мила да си я хапне на закуска. 😁😁😁

Чудесен развой! Безценни физиономии на двете Минки! Ето така се надиграваш сам, когато си повярваш безкрайно, а си слаб физически. Само сплетните не могат да ти дооплетат кошницата, Йо! Сега чакам с нетърпение и Мила да я сгъне на Острова.
Другото изцъкленото сега е като в небрано лозе.

Общи условия

Активация на акаунт