🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 501
  • 934
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Именно,и Владо им го напомни на съвета.Това ,че трябва да внимават как изгонват някой,а не като Ганка и Анелия(която не била скачена с нея Simple Smile ).
На всичко отгоре се оказа,че никой не гласува за тях,а за Алекс.Още по-отгоре дадоха си дума,там на чешмата Simple Smile
Карин- тя не се е клела във вярност.После Джу и Алекс могат да бъдат обявени за двойни играчи-изобщо разчитам на Бо да се овладее и събере бързо.
Мисля,че Зоран ще й подаде ръка и не знам защо също мисля,че той не беше в осъзнатост за всичко.Но въпреки,че ги нарича счетоводителки,няма да подмине тяхната лоялност към него,пък и ако го играе за голямата награда-направо е задължително.

# 556
Именно,и Владо им го напомни на съвета.Това ,че трябва да внимават как изгонват някой,а не като Ганка и Анелия(която не била скачена с нея Simple Smile ).
На всичко отгоре се оказа,че никой не гласува за тях,а за Алекс.Още по-отгоре дадоха си дума,там на чешмата Simple Smile
Според мен основните негативи от изгонването на Йо ще се запишат на сметката на Карин.
А позитивите ги разделят Ганка и в по-малка степен Джулиана.

# 557
https://imgur.com/t/the office/lNUh0uV
На много места чета как Йо и Бо били подли, нагли и прочие. Ама как изобщо е изградено това мнение? Докато бяха в петорната коалиция пазиха Зоран и му дадоха дума, че няма да е изгонен, спазиха си уговорката. После му показаха лоялност като го оставиха да си развява коня и не изгониха Ванко, а имаха такава възможност. Къде по-точно излъгаха тия момичета, че бяха заклеймени като злодеи? Не разбрах.
Карин- тя не се е клела във вярност.После Джу и Алекс могат да бъдат обявени за двойни играчи-изобщо разчитам на Бо да се овладее и събере бързо.
Мисля,че Зоран ще й подаде ръка и не знам защо също мисля,че той не беше в осъзнатост за всичко.Но въпреки,че ги нарича счетоводителки,няма да подмине тяхната лоялност към него,пък и ако го играе за голямата награда-направо е задължително.

# 558
https://imgur.com/t/the office/lNUh0uV
На много места чета как Йо и Бо били подли, нагли и прочие. Ама как изобщо е изградено това мнение? Докато бяха в петорната коалиция пазиха Зоран и му дадоха дума, че няма да е изгонен, спазиха си уговорката. После му показаха лоялност като го оставиха да си развява коня и не изгониха Ванко, а имаха такава възможност. Къде по-точно излъгаха тия момичета, че бяха заклеймени като злодеи? Не разбрах.

Да си злодей в Survivor си е постижение -  най-атрактивните играчи които придават динамиката на цялата система каквато е играта Survivor.

# 559
Просто, защото българските зрители не харесват думата "стратегия". За това и много хора отначало не харесаха Йоана и Борислава. Ако може да си замаскираш стратегията с думи като достойнство, чест и се правиш на чист като момина сълза,който е дошъл само за изживяването и парите изобщо не ги иска ще е страхотно, а още по-страхотно ще е да изкараш опонентите си мишки, недостойни и най-големият грях в очите на средностатистическия участник в българско риалити - когато някой играе за победата и за парите. Грях!! Срам!! 😁

Колкото казвам това в кръга на шегата, толкова и смятам, че е истина, въпреки че може би българската аудитория еволюира поне малко последните години, но участниците в такива предавания не чак толкова и винаги има редовните "достойници".

# 560
Зоран и да подаде ръка на Бо, другите ако решат пак ще я изгонят, повече са.

Очаквам на пангара Денис или Драго/Алекс.

Днес Мила ще победи, според мен, за съжаление.

Ще ми липсва Йо. Ще бъде член на журито, да, Владо го каза.

# 561
Първо,това беше "най-силния бг сървайвър",но като изгониха един от 'стратезите" и почна да става слаб.
Много се надявам следващата,дето да си ходи да е Бо.И да си спретнат на острова един дуел на "счетоводителките"
С злорадство гласяха дуел Алекс-Мила,но съдбата си знае работата.Вероятно боговете са разгневени,че Аталанта е смятана за глупава и са решили да има наказания.Йо да се радва,че не е превърната в крава преди дуела:)

# 562
  • София
Много се надявам следващата,дето да си ходи да е Бо. И да си спретнат на острова един дуел на "счетоводителките"
С злорадство гласяха дуел Алекс-Мила,но съдбата си знае работата.Вероятно боговете са разгневени,че Аталанта е смятана за глупава и са решили да има наказания.Йо да се радва,че не е превърната в крава преди дуела:)

Ха-ха, добре казано, колега - аз обаче си го представям като The Duel of Fates, или с други думи тупалката между Оби-Уън Кеноби и Анакин Скайуокър в "Отмъщението на сита". Най-голямата ирония наистина би била тия двете да се напънат за физическа игра, след като през цялото време сплетничеха и интригантстваха... Дано!

# 563
Я, Джулияна как се събуди след обединението!

# 564
Добре я описа Кари Джулиана. Дано на повече участници им се отворят очите за ламята Спаска.

# 565
Изненада с връщането на колибата на преговорите в играта.
Това е минус един глас в племето, алиансите трябва да се борят за позиция при преговорите.

# 566
  • София
леле леле, как я преоткривам аз Джулката Smiling Imp

# 567
Не ми харесва, че ще има арбитър.

# 568
Не ме кефи това с колибата.
Женска игра днес-за мънички крачета

# 569
Леле, ако Джулиана успее да ги насъска срещу Кари и я изгонят, ще ѝ сваля шапка! Как може сред толкова стратези, тя да се сети, където уж спи... Вярно Бо ѝ е подсказала, но все пак за първи път някой прави толкова точно изказване за Карин и осъзнава каква заплаха е!

Общи условия

Активация на акаунт