🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 453
  • 934
  •   1
Отговори
# 750
безмозъчната Женя, която бе избрана да участва в Бг Сървайвър 3 само и единствено заради гръдната си обиколка?
Жени е републиканска шампионка по плуване. Има общо 78 медала от състезанията по плуване.

# 751
И че точно въпросната Женя бе подозирана от такива "конспиративни теористи" като моя милост, че се съгласи да и бъде променен вота след гласуването на журито именно за да осигури паритет на вотовете за Мартинов и Спасчо, с което да се даде възможност за извършване на най-голямата и гнусна перверзия в историята на Сървaйър - зрителско гласуване за крайния победител със СМС-и...
Я припомни, че съм го забравила този момент.

# 752
  • София
безмозъчната Женя, която бе избрана да участва в Бг Сървайвър 3 само и единствено заради гръдната си обиколка?
Жени е републиканска шампионка по плуване. Има общо 78 медала от състезанията по плуване.

И помогнаха ли и тези 78 медала да не бъде една от най-невзрачните участници в онзи сезон на Сървайвър? Да не говорим, че точно в една игра с плуване тя никак не впечатли...

По-важното е, че надали Евтимчо се е интересувал от постиженията и в плувните спортове в Бг, когато я е избрал за Сървайвър...

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 17:29 от assenovt

# 753
Няма и един който да не ми харесва, откривам повече плюсове в играта и поведението на всички участници, засега.
За финалисти на този етап бих се радвала да са Ганка и Зоран, трети човек не мога да избера. За мен правят играта пъстра. А Ганка обърна/насочи вота точно срещу двама "стратези" - Жоро и Йо, независимо те кого ще винят за отпадането си.
Мила смятам, че има сили и воля да се позадържи на Острова.

# 754
Спомням си, че си имаше един обожател тя в нейния сезон, един странен тип, пътешественик из джунглите на Амазонка, ама нещо не го оцени...

# 755
  • София
Я припомни, че съм го забравила този момент.

Въпросната Женя беше свободен електрон през целия сезон, не си спомням всички подробности с нейното участие, но тя сътвори няколко издънки и беше недолюбвана... Както и да е, очакванията за нея като член на журито бяха, че ще гласува за Спас, но се оказа, че е "гласувала" за старозагорката Силвия, като по този начин вота на журито стана 4:4:1, което донесе така жадуваната от Евтимчо възможност да направят СМС гласуване за крайния победител...

Във въпросния сезон имаше просто безкрайно много съмнителни моменти, които бяха подхранвани от конспиративни теории и "автентична" изтекла информация... Една поговорка обаче казва, че където има пушек винаги има и огън...

# 756
Не са и къси ноктите - гела беше стигнал до средата на нокътя специално я загледах снощи, защото и на мен ми беше странно. Изглежда ужасно, а виждам страшно много жени с прорастнали нокти с гел лак. Моите растат много бързо и сменям на две седмици иначе е грозотия ужасна, затова и рядко нося.

И косми имат порастнали, не се вижда от камерата, защото снима от далече и все пак не са обрасли целите, но има.

# 757
Не харесвам Карин, Ганка и Ванко.
На финал искам Зоран, Анелия и Драго.
Мила ще се задържи известно време. До Драго.

# 758
В интерес на истината, не е лъжа това с гласа на Жени. Аз бях забравила, че именно нейният "празен" глас доведе до тази ситуация и БТВ-то веднага измислиха решението със зрителския вот, който удобно се появи точно в сезона на Мартинов, сезонът в който непрекъснато се натрапваше как той е аутсайдерът и групата няма да му позволи да спечели, и точно тогава любезно внесоха зрителския вот. Тогава, ако не се лъжа имаше някакви рекордни проценти за българско риалити - над 90 % , така че мога да предположа, че бая пара са прибрали.

Но ко да се прави - минало заминало. Аз съм доста голям скептик за Евтим Милошев като продуцент, защото той несъмнено обича да си пробутва своите хора във всички проекти, но предпочитам да не се ядосвам предварително. Ще си запазя гнева за евентуален момент, в който продуцентската намеса и подбутване стане очеизбодна. Дано такъв момент да не дойде.

# 759
  • София
Не харесвам Карин,Ганка,Ванко.
На финал искам Зоран,Анелия и Бо.
Не исках арбитри.
Мила ще продължи до Драго си мисля.
И тук идва Надкастът на Неделчо и Туджаров,които към края пуснаха една бомба,която още не мога да преживея.
Че финалистите ще се определят с игри.
И нищо чудно по този начин да се стигне до абсурда-човек два пъти гонен от игра,наречена Сървайвър(много вероятно това да се случи с Драго),да стане претендент за единствен оцелял,смях.

# 760
  • София
Но ко да се прави - минало заминало. Аз съм доста голям скептик за Евтим Милошев като продуцент, защото той несъмнено обича да си пробутва своите хора във всички проекти, но предпочитам да не се ядосвам предварително. Ще си запазя гнева за евентуален момент, в който продуцентската намеса и подбутване стане очеизбодна. Дано такъв момент да не дойде.

Дори и да дойде, колега, практиката досега е доказала, че няма как да бъдат изобличени на 100% такива намеси и побутвания. Така че няма да ни остане нищо друго освен според предпочитанията и симпатиите си да вярваме, да не вярваме, да дискутираме и ли да се дърляме едни с други... Може би това е част от забавлението да бъдеш фен на Сървайвър...

# 761
И тук идва Надкастът на Неделчо и Туджаров,които към края пуснаха една бомба,която още не мога да преживея.
Че финалистите ще се определят с игри.

Това грам не е изненада. На финал ( в нашите сезони ) се стига само след победа в игра. Алиансите и стратегията е до полуфинала.
Когато останат четирима човека следва игра и победителя се класира за финал директно.
Останалите трима играят втора игра, която излъчва втория финалист.
И дуел между последните двама с кратка игра, обикновенно запалване на огън/баланс на монети или чашки която определя последния от финалистите.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 18:35 от Bengun

# 762
  • София
На мен с игра повече ми харесва, отколкото победителят да избира втори или трети.

# 763
  • София
На мен пък с игра ми прилича на Игри на волята.

# 764
И на мен не ми е харесва идеята да е с игра, защото игрите не са толкова многокомпонентни като в ИВ и винаги някой има предимство. Още имам горчив спомен за  Дренски, а съм била дете тогава! Grinning Така ли е и в американските сезони?

Общи условия

Активация на акаунт