🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 997
  • 934
  •   1
Отговори
# 795
  • София
И след  Heroes vs Villains  има доста  интересни сезони , примерно 22 Survivor: Redemption Island в него печели Бостън Роб   с много силна игра. В  същия  сезон играе един шашав негър-Филип Шепърд , него Роб  го докара в  финалната тройка.

Страх ме е да не ни бият модераторите, че разводняваме темата за българския Сървайвър (има си тема за американския), но точно този 22 сезон ми е абсолютно омразен - на Б Роб му доведоха една тълпа от училище за бавноразвиващи се, за да може най-после да спечели 1 милион хилки - от четвърти опит...

# 796
  • Sofia
Не са и къси ноктите - гела беше стигнал до средата на нокътя специално я загледах снощи, защото и на мен ми беше странно. Изглежда ужасно, а виждам страшно много жени с прорастнали нокти с гел лак. Моите растат много бързо и сменям на две седмици иначе е грозотия ужасна, затова и рядко нося.

И косми имат порастнали, не се вижда от камерата, защото снима от далече и все пак не са обрасли целите, но има.

Радвам се, че го написа, че вече почнах да мисля, че изживявам някакви визуални халюцинации. Simple Smile И израснали нокти виждам, и косми, и тъмнеещи корени. А неотдавна обяснявах как всички са със супер гладка кожа – е, вече видимо не е така.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 11:20 от Blаck Cat

# 797
И след  Heroes vs Villains  има доста  интересни сезони , примерно 22 Survivor: Redemption Island в него печели Бостън Роб   с много силна игра. В  същия  сезон играе един шашав негър-Филип Шепърд , него Роб  го докара в  финалната тройка.

Страх ме е да не ни бият модераторите, че разводняваме темата за българския Сървайвър (има си тема за американския), но точно този 22 сезон ми е абсолютно омразен - на Б Роб му доведоха една тълпа от училище за бавноразвиващи се, за да може най-после да спечели 1 милион хилки - от четвърти опит...

На мен  ми хареса.

В 28 сезон идва нов играч Tony Vlachos много повратлив и манипулативен играч  и го печели , по късно спечели и 40 сезон - сезона на победителите.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:50 от razorr

# 798
В интерес на истината, не е лъжа това с гласа на Жени. Аз бях забравила, че именно нейният "празен" глас доведе до тази ситуация и БТВ-то веднага измислиха решението със зрителския вот, който удобно се появи точно в сезона на Мартинов, сезонът в който непрекъснато се натрапваше как той е аутсайдерът и групата няма да му позволи да спечели, и точно тогава любезно внесоха зрителския вот. Тогава, ако не се лъжа имаше някакви рекордни проценти за българско риалити - над 90 % , така че мога да предположа, че бая пара са прибрали.
Аз бях забравила, че изобщо бяха гласували Smiley Спомнях си, че се пускаха смс-и и така беше избран.
Колкото дали е възможна такава конспирация не го изключвам, но от друга страна Ваня си беше находка за формата. Добър играч и физически подготвен и манипулацийките му вървяха и някак все на сянка беше доколкото си спомням, не биеше на очи, и бавно, и полека си стигна до финала.

# 799
В интерес на истината, не е лъжа това с гласа на Жени. Аз бях забравила, че именно нейният "празен" глас доведе до тази ситуация и БТВ-то веднага измислиха решението със зрителския вот, който удобно се появи точно в сезона на Мартинов, сезонът в който непрекъснато се натрапваше как той е аутсайдерът и групата няма да му позволи да спечели, и точно тогава любезно внесоха зрителския вот. Тогава, ако не се лъжа имаше някакви рекордни проценти за българско риалити - над 90 % , така че мога да предположа, че бая пара са прибрали.

Но ко да се прави - минало заминало. Аз съм доста голям скептик за Евтим Милошев като продуцент, защото той несъмнено обича да си пробутва своите хора във всички проекти, но предпочитам да не се ядосвам предварително. Ще си запазя гнева за евентуален момент, в който продуцентската намеса и подбутване стане очеизбодна. Дано такъв момент да не дойде.

Аз съм огромен критик на това със смс-ите. Моето мнение е, че трябва броя на хората в журито да предполага да няма равенство (или ако са 3ма да може да има равенство само между двама и така третия да реши).
Абсурдно е Сървайвър - социална игра да се печели благодарение на вот на зрителите, които са виждали около 15% от цялата игра - победата трябва да се дава само и единствено от хората вътре.
Дано не съм прав, че при равен ще има пак смс-и, защото в момента при 12 човека има начин да се получи равенство

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 01:07 от OutcastBG

# 800
Да, предаването се казва "Оцеляващият". Нищо повече, нищо по-малко. Никъде не се споменава оцеляване сам в джунглата, или оцеляващ благодарение на физическите си умения.
Хехе, ми тогава да ги вкарат в една къща, където си говорят, коалират и накрая гонят с гласуване.  Wink

За мен истински сървайвър е един Ники Мартинов, който оцеля на пук на обществото и изцяло разчитайки на себе си!Не разбирам защо неговата победа се обезценява?

Защото тука е пълно с поклонници на "класическите правила" сиреч консерватори. Като им говориш за подобрения скачат че класиката била идеална и не бива да се пипа.

Шахът например е измислен доста по-отдавна от Сървайвър и всички знаем правилата на класическия шах. Но има една камара вариации (мога да дам линк ако има интерес) които се отличават по-малко или повече от класическия шах но са също така забавни, трудни и накефващи.  Има вариации предложени от един от най-великите умове на шаха - Боби Фишер.
Така че има фенове и фенове. Може да си фен, но с широк поглед който е способен да обмисля и предлага варианти и извън "класическите правила".

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 05:37 от Soney

# 801
Ами, ако не ми беше изрязла 90 % от коментара, където споменавам защо и на мен ми харесва елемента с оцеляването на остров и определени лишения, щеше да е добре 😁

Както споменах в изтритата от теб част, за мен специфичните условия в "Сървайвър" са добър прийом, за да бъдат поставени участниците извън зоната си на комфорт, което още повече би ги затруднило, защото много хора стават раздразнителни в подобни ситуации и е нужно да преодолеят себе си, за да направят успешна игра. Даже този сезон имаме конкретна такава ситуация с Карин, която започна като общително и усмихнато момиче, но липсата на храна, или по-скоро режим на хранене, поставя сериозно препятствие пред нея.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 10:30 от Oliboo

# 802
  • Sofia
Еее, чак пък толкоз драма и преувеличения... не мисля, че има фен на играта, който иска да се премахнат игрите. Нито има единодушие против новите елементи. Напротив, някои са доста харесвани. Единствено се говори, че не е ок игрите да имат превес и по-голяма тежест над останалите елементи, за да не става спортно състезание.
Иначе Сървайвър има "една камара вариации" и в Бг, и по света. Всички ги знаем. Те си имат своите различия и т.н. Е, нужно ли е Сървайвър да стане като тях?! И защо?
Да оцелееш сред себеподобни, при конкретните условия за мен е точно смисълът на шоуто.

# 803
Моля дежурния редактор ако може да смените в заставката тази озъбена обратна захапка  ; -)

# 804
Току що гледах снимки на профила на Ганка от сватбата й с Ванко! Интересно е, че са поканени само Драго, Алекс и Зоран!  Намирам го за доста показателно!
Очевидно Ганка не е простила на Анелия! Broken Heart
Скрит текст:
Спойлер
Скрит текст:
Още един спойлер, за да не стане някоя беля.
Скрит текст:
Честит 1 април и наздраве!

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 11:56 от Гарганела

# 805
  • София
Току що гледах снимки на профила на Ганка от сватбата й с Ванко! Интересно е, че са поканени само Драго, Алекс и Зоран!  Намирам го за доста показателно!

Каква сватба, какви 5 лева?!!

Но си личи, че е злопаметна😉

# 806
  • Sofia
Wow, каква сватба?! Къде гледаш снимки?

# 807
Ганка отново е била много красива! ❤
Току що гледах снимки на профила на Ганка от сватбата й с Ванко! Интересно е, че са поканени само Драго, Алекс и Зоран!  Намирам го за доста показателно!

# 808
Ох помислих, че гледам темата с ЕргенОт, начи поне в едното ми риалити е имало сватба Sweat Smile

# 809
Ех, много сте гадни 😁 хем знам кой ден е, хем най-чинно потърсих как Ганка се пише в инстаграм, за да видя шокиращите сватбени снимки 😫

Общи условия

Активация на акаунт