🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 488
  • 934
  •   1
Отговори
# 870
Аз по косите на жените се ориентирам, за мен имат поне някакъв изискуем минимум ...поне на седмица  по 1 път имат къпане с шампоан на коса ... гледах на Мила косата най си личи.
Да допълня и за космите на определените места ..пак сигурно ги епилират...иначе за 3 седмици ..какви залесявания и храсти щяхме да гледаме 🤣🤣🤣 не естетични
Няма такова нещо.
Мила си ми косата, когато се къпаха преди обединението. Освен това могат да се мият във водата и от това косата изглежда привидно чиста.
Относно епилацията - не ги дават в такива детайли, а и предполагам, че поне жените са минали през лазерна епилация преди това.

# 871
  • София
неделя, 18:00 ч. лайф с Бо, Йо и Дечо

любимката на Бо

Йо за изгнаника и дали е сам на острова и дали изобщо е там (защото и такива съмнения има, btw: там си стои, това не е ИВ)

Ани отговаря (btw: да очакваме скоро и лайф с Анелия, макар все още да не е официално обявен)

btw: Ани и Бо по всичко изглежда, че не са се 'предали' ама кой знае, ще видим...

Йо отговаря:

Анелия отговаря на въпроси:
относно епилации, кола маски, аксесоари и пр. щуротии:
btw: ''най-обича'' да и задават въпроси за бръснене, хаха (момичето не е суетно и изглежда много оправно)

Тя лично не си е правила лазерна епилация преди да влезе в предаването, но някои са си правили (не уточни кои, а и какво значение има).
Всички са обрасли, кой повече, кой по-малко (ген и хормони), но дипломатичо не се набляга на това да се покаже (нормално, едва ли някой оператор ще иска да снима мустака на някоя хубавица).
Не се къпят (освен ако няма награда) по обичайния начин, ходят в морето ; тоалетна в дупка в джунглата ; зъбите се търкат с въглен ; никой не им дава огледала, гребени, абсурд пък за кола маски, бръснарски принадлежности и пр. ; тотално ги хвърлят в непознатото и нямат абсолютно нищо. Само вода и една порция ориз на ден (сравнително малка купичка) ; имат забрана да напускат обезопасеното място, защото има отровни змии, опасни животни, а и опасни хора... ; острова е малък, но див и есктремен, няма риба, няма кокос, няма бамбук.

Това е.

btw: от монтажната на bTV обаче според мен можеха да се постараят малко повече, защото имам усещането, че масово хората не могат или не искат да повярват на всичко това и си мислят, че ги лъжат (защото така са научени от ИВ основно). Ето защо тези въпроси се задават отново, отново и отново... Едни умни продуценти щяха така да подберат някои кадри и монтаж, че зрителя да бъде убеден в това. Че пак ще има съмняващи се е ясно, но щяха да са по-малко.

# 872
  • София
Една купичка ориз? А тия мекици, дето си ги пекат, сигурно идват от дедо господ, точно както хранеше евреите с мана 40 години в пустинята...

# 873
  • София
Да, и това, пропуснах да го спомена
порция ориз + малка мекичка. мързи ме да редактирам, нека остане така.

# 874
  • София
Щом си преотстъпват дажбите на Карин,няма да е една купичка ориз.
Като цяло никой освен нея не мрънка за храна,освен в самото начало и безименните,когато нямаха огън.
Преди игра също им дават нещо минимално.
От коментари на участници съм останала с впечатление,че в Сървайвър хапват повече,отколкото на дивата река в Игри на волята.

# 875
Винаги се усмихвам като прочета "Дивата река".

# 876
  • София
Ама в Сървайвър няма стапанство и резиденция.
Иначе и аз се усмихвам (иронично)
нерде Лозенец и Китен, нерде джунглата във Филипините:)

# 877
  • Другата България
Обаче малко съм изненадана от нехаресването в анкетата, от резултатите.
Най-много гласове за Карин, честно казано аз очаквах по-различна класация.
И нямам, или по-скоро имам някакво обяснение защо един Ванко например е по-харесван от нея.
Харесването напълно съвпада и с моите трима фаворити.
Не мога да не спомена и колко различна изглежда Бо в реала, в смисъл - изглежда много добре.
Чак ми е неудобно от това, дето писах, че е невзрачна.

# 878
Най-много гласове за Карин, честно казано аз очаквах по-различна класация.
И нямам, или по-скоро имам някакво обяснение защо един Ванко например е по-харесван от нея.
Ванко много по-малко се набива в очите на хората в племето според мен.
Карин с проблема на храната започва да трупа негативи в племето малко или много.

Това се отнася и за списващите тук във форума. Просто Ванко остава много след Карин и Ганка като дразнител, защото просто не е имал някакви издънки за разлика от двете дами.

# 879
  • Другата България
Явно, но ето например след Карин е Ганка, пак повече гласове от Ванко.
А Ганка играе много по-добре от него до момента, що се отнася до социална игра, и физически показва добра издръжливост.
Вероятно заради изказванията, които прави, но за мен и на мен Ганка ми е доста по-напред в личната класация, не само от Ванко.

# 880
А Ганка играе много по-добре от него до момента, що се отнася до социална игра, и физически показва добра издръжливост.
Вероятно заради изказванията, които прави, но за мен и на мен Ганка ми е доста по-напред в личната класация, не само от Ванко.
Ганка не е харесвана тук не заради играта си до момента, а заради думите с магазинерката и историята с бала.
Няма нищо общо със Сървайвър мнението на болшинството списващи за нея. Поне аз така мисля.

# 881
Мери, те Карин и Ванко имат почти еднакъв брой харесвания (втория въпрос) - 15 срещу 16 гласа. Карин има повече нехаресвания (първия въпрос). Тоест, във форума горе-долу еднакъв (малък) брой харесват един от двамата, но по-голям брой не харесват Карин.

За мен това е лесно обяснимо. Карин дразни повече хора с хлъзгавата си игра и фиксацията си върху яденето. Ванко може да се влачи по течението и да тъче на три стана (Карин, Ганка, коалиция), но не се набива на очи.

Освен това отговорите зависят от въпроса. Например, аз имам различни отговори на “Кой играе най-добре играта?”, “Кой ти е най-симпатичен като поведение?”, “Кой ти е фаворит?”, “Кой мислиш, че ще стигне до финала?” и т.н.

# 882
  • София
Йо отговаря на въпроси (селектирам най-интересното според мен)

За кастинга:

За вилата:

За играта

# 883
  • Другата България
Скрит текст:
Ганка не е харесвана тук не заради играта си до момента, а заради думите с магазинерката и историята с бала.
Няма нищо общо със Сървайвър мнението на болшинството списващи за нея. Поне аз така мисля.
Нали точно това казах - вероятно заради изказванията си, но аз давам оценка като играч в Сървайвър, не като човек в реалния си живот.
Така ако ги почнем, вероятно и за дуги ще имаме негативи/позитиви.
Не вярвам Зоран да е харесван заради сълзливите си истории за семейство и дете.
Ако е така....
Моята оценка за него специално е базирана само на играта му във формата.
Е, и малко на зодията, признавам си....Joy

Да, да, за Карин ми е ясно, но пък от друга страна вътре тя е най-харесвана, или поне беше, такъв явен жокер им даде Владо на всички.....

# 884
Освен това отговорите зависят от въпроса. Например, аз имам различни отговори на “Кой играе най-добре играта?”, “Кой ти е най-симпатичен като поведение?”, “Кой ти е фаворит?”, “Кой мислиш, че ще стигне до финала?” и т.н.
Изключително вярно.

Общи условия

Активация на акаунт