🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 446
  • 934
  •   1
Отговори
# 885
  • Другата България
Освен това отговорите зависят от въпроса. Например, аз имам различни отговори на “Кой играе най-добре играта?”, “Кой ти е най-симпатичен като поведение?”, “Кой ти е фаворит?”, “Кой мислиш, че ще стигне до финала?” и т.н.
Изключително вярно.
Именно, аз също.
На въпрос №1 - Зоран и Бо като цяло, Карин и Ванко отчасти
На въпрос №2 - Анелия и Драго
На въпрос №3 - Анелия
На въпрос №4 - Карин и Ванко, а вече и Бо и Анелия /или поне ми се иска предвид заформената коалиция, иска ми се, а и мисля, че ще се усетят за Кари и Ванко/
Добавям и въпрос №5 - Кой е социален инвалид - Александра и Драго
Но това е до момента.

# 886
  • София
Съгласен и аз с Hope4C. Ама ако пусна толкова подробна анкета ще се надигне и вой. Много голям чаршаф ще стане.

Аз обаче си правя следния извод от темата както и от ютюб канала на Ауткаста и там пишещите.
Ние, истинските фенове като цяло харесваме това което виждаме и  като цяло харесваме повечето участници и като цяло харесваме много повече отколкото не харесваме.
При мен например нехаресванията са малко насила, ей така, колкото да има за цвят. В смисъл, не са ми силно изразени такива.

Това говори много добре за качеството на продукта.
Проблема е в неговото монтиране и излъчване, но и това не е чак толкова голям проблем.

Извода е, че беше поставена една здрава основа, върху която да се гради занапред.

Най-големия грях на bTV е след такъв сезон да не развият нещата, а отново да зарежат формата за неопределено време. Това ако го направят ще е пирон в ковчега и язък за всичките ми хвалби до момента. Както писах вече преди, важен е не само рейтинга, но и имиджа. Сървайвър трупа имидж там където трябва. Там където няма да го получи, не е и нужно да го търси. Рейтинга лека-полека ще дойде, нереално е да се мисли, че ще е от раз. А и рейтинга не е чак толкова зле колкото някои го описват, нито пък Ергена е чак толкова добре колкото пак се изкарва. А Ергена трупа много лош имидж. Много лош. Т.е. тук имаме една симбиоза. Сървайвър<->Ергена си помагат взаимно. Единия носи пари, другия добър имидж там където трябва (интелигентните и мислещи хора).

# 887
Скрит текст:
Освен това отговорите зависят от въпроса. Например, аз имам различни отговори на “Кой играе най-добре играта?”, “Кой ти е най-симпатичен като поведение?”, “Кой ти е фаворит?”, “Кой мислиш, че ще стигне до финала?” и т.н.
Изключително вярно.
Именно, аз също.
На въпрос №1 - Зоран и Бо като цяло, Карин и Ванко отчасти
На въпрос №2 - Анелия и Драго
На въпрос №3 - Анелия
На въпрос №4 - Карин и Ванко, а вече и Бо и Анелия /или поне ми се иска предвид заформената коалиция, иска ми се, а и мисля, че ще се усетят за Кари и Ванко/
Добавям и въпрос №5 - Кой е социален инвалид - Александра и Драго
Но това е до момента.
Ще поема щафетата
На въпрос №1 - Жоро, Йо, Бо, Анелия, Ганка, Карин, Ванко, Зоран
На въпрос №2 - Анелия, Драго, Ванко
На въпрос №3 - Анелия и Мила
На въпрос №4 - Залагам на Ванко, Анелия и Мила
На въпрос №5 - Милен, след това Драго и Алекс
Също е до момента.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 17:14 от Bengun

# 888
  • София
Много се надявам да има следващ сезон. Ваня каза, че също се надява, но не прозвуча обнадежден, по-скоро неутрален, все едно не се говори за такъв. Йо каза, че зависи от успеха на този сезон.
По принцип не пиша коментари в ютюб често, но реших да почна да пиша под Outcast-a, да видят, че има интерес, има публика и без това гледам всичките му видеа.

# 889
  • София
Само от останалите в момента в играта

Кой играе най-добре играта?
Бо, Ани, Гани, Кари, Ванко, Зоран и Денис

Кой ти е най-симпатичен като поведение?
Бо и Ани

Кой ти е фаворит?
Бо и Ани

Кой мислиш, че ще стигне до финала?
Не знам, всяка прогноза е силно обвързан с голяма доза късмет в този сезон
Ани, Денис и Мила (примерно), но дано Бо е на този финал, дано

Социален инвалид (инвалид силно казано разбира се)
Алекс и Драго

# 890
Брутално е официалната страница на Сървайвър в ИГ да има само 6,647 последователи. Това е голям маркетинг провал, няма как да се оприличи с други думи след шест седмици на екран.
Във фейса е по-добре - 67.500 последователи.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 17:20 от Bengun

# 891
  • София
Верните места, да, свързани с популярността и рейтингите.
Ергена има тройно повече харесвания и какво от това като 95% от коментарите са унищожаващи критики и плюене.
Маркетинга на телевизията винаги е бил слаб. Ако Ергена беше на Нова, резултатите щяха да са много по-впечатляващи.

От bTV ако искат внезапен успех са сбъркали кардинално. Мне, направиха това което направиха, сега трябва търпение и още повече работа, за да се подобрят нещата. И трябва да скъсат работа с някои имена в екипа, които са изчерпани и не помагат за това предаването да се развива и като цяло хората не ги харесват особено много. Нови хора и идеи, по-смел кастинг и силна реклама. И така 2, 3 години подред. И нещата ще се получат. Ако ли не, то не искам да ги чуя повече.

# 892
  • София
Брутално е официалната страница на Сървайвър в ИГ да има само 6,647 последователи. Това е голям маркетинг провал, няма как да се оприличи с други думи след шест седмици на екран.
Във фейса е по-добре - 67.500 последователи.

Напълно нормално, колега, след като БТВ-то не искат да върнат официалния форум за шоуто, нито пък виждат полза от това да предоставят епизодите от предишните сезони... С трици маймуни не се ловят.

# 893
  • София
Един за друг, който прави потресаващо слаб и скучен сезон има и то редовно малко по-добър рейтинг от Ергена, за когото уж всички говорили (дообрее, само дето около мен има много хора, които не го гледат, ама нали така една жена била казала).
Така че дотук с маркетинга на bTV...
Ергена и в БНТ щеше да има успех и да се коментира. Просто формата предразполага за това. Всъщност рейтингите трябваше да са много по-добри, да са пред Капките като дял и т.н. А те са делеч от тези цифри. Та така...

# 894
Февруари 2022

Още не е излязъл обобщен бюлетин за март.

Но е достъпно инфо по седмици
Седмица 9 , 28 февруари - 6 март 2022
Седмица 10 ,  7–13 март 2022
Седмица 11 , 14 - 20 март 2022

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 17:56 от Bengun

# 895
  • София
Да, вижда се за февруари това което писах и в темата отдавна още, че рейтинга на Сървайвър не е чак толкова слаб колкото някои опяват. В топ 10 е.
Но за Март според мен ще е доволно извън топ 10, понеже гледам седмичните извадки.
А там Капките са си на 1 място, а лидера на БТВ е България търси талант.
Един за друг е стабилно над Ергена.
Като цяло извода е, че широката публиката не обича или не може да мисли. Дай им секс, бой и скандали и това е.

Най-силните в битките според Йо

Йо за идола на Бо (и ние го изкоментирахме в темата)

# 896
Да, за март осреднено ще е на около 20 място вероятно,  +/- едно-две места.

# 897
Да дискутирам въпроса, който сте поставили за многото гласове на Ганка, а по-малкото такива за Ванко, въпреки че те водят сходна игра в една и съща коалиция. Определено е важен конкретния въпрос, аз гласувах за Ганка като нехаресван от мен участник, но бих гласувала за нея като успешен участник в стратегията си.

На мен коментарът за магазинерките не ми е deal breaker. Ако беше само това досега, даже щях да съм го забравила, но този коментар, придружен с ехидния смях на няколкото пъти (особено при изгонването на Георги, с който дори беше в приятелски отношения) + последните приказки за достойнство и държане на сметка кой какво правил, все едно другите участници са длъжни лично на нея да й се доказват, вече всичко това натежава прекалено много в моите очи. Не ми харесват високомерни и арогантни хора, а тя лъха на високомерност и арогантност. Не е лошо това, което си постигнал да ти носи гордост, но Ганка мисля, че отдавна е пресолила манджата с прекомерна гордост.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 18:17 от Oliboo

# 898
Малко са ми три гласа затова нехаресвани от мен са Зоран,Карин и Мила,ако имах още гласове щяха да са за Ганка и Ванко.От харесваните съм отбелязала Драго,Алекс и Анелия.Ако имах още щях да добавя и Денис.

# 899
BTV са много зле откъм маркетинг и public relations и много ме е яд. Ако хванат трима човека, на които да плащат заплата по 2000 лева, които да работят по популяризирането на предаванията, ще се радват на много по-големи резултати. Тия пари се избиват, но изглежда приоритетите на телевизията са други.

Относно резултатите в анкетата: за мен не е никак странно, че Карин и Ганка са по-нехаресвани от Ванко. Първо, че той не е имал някаква голяма изцепка в очите на зрителите, а Карин имаше такава например с видеото на Милен (за мен това не беше грешка, но за масовият зрител - да). Но и нещо друго - забелязала съм от много години насам, че българите просто не харесваме женските образи. Не си го обяснявам с някаква народна мизогиния, а по-скоро, че емоционалността не се приема добре на екран, а жените естествено са по-склонни да демонстрират чувствата си. Много ми е интересна темата и много съм разсъждавала по нея. Ако учех психология, щях да пиша дипломна работа за това, честно Grinning

Но е явен факт - от всичките риалитита накуп, жените-победители са сигурно 25-30% и то този процент е надут от музикалните формати...

Общи условия

Активация на акаунт