Какъв крем за лице използвате? – 22

• 96 079
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Може да следите тук за наличност .  https://koreastorbg.com/produkt/kozmetika/grizha-za-lice … %bb%d0%b5/  
По - евтин е. В сайта има травъл сет, в който има и този крем за шия.

https://koreastorbg.com/produkt/kozmetika/grizha-za-lice/%d1%81% … 0%bf%d0%bb%d0%b5/

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 14:51 от m1ma

# 91
Здравейте! Взех си шийт маска на Hada Labo с ретинол и колаген. Не видях обаче някъде процент на ретинола. До сега не съм ползвала и се чудя дали мога да пробвам с маската или ще ми е силна?

# 92
Може да следите тук за наличност .  https://koreastorbg.com/produkt/kozmetika/grizha-za-lice … %bb%d0%b5/  
По - евтин е. В сайта има травъл сет, в който има и този крем за шия.
Не се отваря, но и като напиша с Гугъл кореастор не се отваря също.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 12:06 от ДХ3

# 93
Редактирах и май поправих линка, пробвайте с долния.От менюто може да разгледате и травъл комплекта.

# 94
Редактирах и май поправих линка, пробвайте с долния.От менюто може да разгледате и травъл комплекта.
Стана, но не са налични.Ще ги следя, благодаря.🌹

# 95
  • София
Здравейте, с каква кожа сте, суха ,мазна? И каква е консистенцията на крема, бързо ли попива или остава по-маслен филм върху кожата?

# 96
Salvaggia, объркали сте ме с дамата, която препоръча крема. Аз само посочих сайт, където е по - евтин. Иначе на марката съм ползвала единствено маска за лице, която мога да препръчачам с две ръце. Но я има само в мейкъп. Необичайна е като консистенция. Представлява нещо като каша от смлени билки, съдържа и морска краставица, чийто действие описват като микро игли за по - дълбоко проникване на полезните съставки. При нанасяне и измиване се усеща и нещо като механичен пилинг, защото консистенцията е леко грапава, не е типичната мазна маска. После лицето е гладко, с изравнен цвят, нежно и някак си по - стегнато.

# 97
  • София
Ауу,не съм дочела😁 благодаря за подробното мнение за маската.

# 98
  • Бургас/Пз
Аз препоръчах крема, ако имате предвид този от линка. Той е за шия и деколете. Не съм го нанасяла на лицето, защото за него ползвам друго. Много бързо попива и въпреки че създава впечатление, че е лепнещ, изобщо не е такъв. Кожата след него става вълшебна. Ползвам го и сутрин и вечер. За една седмица мога да кажа, че кожата ми определено няма тази сухота, която има по принцип в тази област. В момента пробвам и други продукти от същата серия, но като мине малко време ще дам отзиви и за тях

# 99
Здравейте момичета. Имам нужда от малко помощ. Подариха ми комплект на Nuxe в който има този крем:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010019513
Пише че е за нормална кожа, но тъй като моята е по-мазна и склонна към акне, съм в чудене дали да го използвам. Ще бъда благодарна ако някой по-опитен със състваките да каже дали в съдържанието има нещо което би раздразнило. Слагам ги в скрит текст:

Скрит текст:
Състав: Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Parfum (Fragrance), Xylityl Glucoside, Glyceryl Stearate Citrate, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Lauryl Laurate, Silica, Anhydroxylitol, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Stearate, Phenoxyethanol, Xylitol, Ethyhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Dehydroacetic Acid, Allantoin, Sodium Digluconate, Lecithin, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Citric Acid, Sodium Carrageenan, Sclerotium Gum, Glycine Soja (Soyeban) Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Capryloyl Glycine, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Prunus Amygdalus (Dulcis) Sweet Almond Oil, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Pisum Sativum (Pea) Extract, Disodium Edta, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Maris Sal/Sea Salt, Camellia Sinensis Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Robinia Pseudoacacia Flower Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Linalool, Geraniol, Limonene.

# 100
Аз препоръчах крема. Той е за шия и деколте....Кожата след него става вълшебна. Ползвам го и сутрин и вечер. За една седмица мога да кажа, че кожата ми определено няма тази сухота, която има по принцип в тази област. В момента пробвам и други продукти от същата серия, но като мине малко време ще дам отзиви и за тях
Иначе на марката съм ползвала единствено маска за лице, която мога да препоръчам с две ръце..... После лицето е гладко, с изравнен цвят, нежно и някак си по - стегнато.
Ще съм благодарна за отзиви, Ани!
M1ma - мерси за препоръката за маската!

Аз имам отскоро само 2 продукта на тази фирма и си ги харесвам достатъчно, че да дам шанс и на други. Но проблемът при мен е че ползвам много неща и малко на настроение, та съм се отказала да "препоръчвам".
Скрит текст:

# 101
  • Бургас/Пз
Агент, точно вторият продукт, който си показала - пептидите с капкомера ползвам в момента. Но е от много скоро и затова не посмях да дам отзиви.
Ти можеш ли да кажеш повече за околоочния. Срещнах в някои мнения, че прави кир ефект при комбинация със слънцезащита и фдт, затова ще ми е полезно да чуя и твоето мнение

# 102
Здравейте момичета. Имам нужда от малко помощ. Подариха ми комплект на Nuxe в който има този крем:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010019513
Пише че е за нормална кожа, но тъй като моята е по-мазна и склонна към акне, съм в чудене дали да го използвам. Ще бъда благодарна ако някой по-опитен със състваките да каже дали в съдържанието има нещо което би раздразнило. Слагам ги в скрит текст:

Скрит текст:
Състав: Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Parfum (Fragrance), Xylityl Glucoside, Glyceryl Stearate Citrate, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Lauryl Laurate, Silica, Anhydroxylitol, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Stearate, Phenoxyethanol, Xylitol, Ethyhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Dehydroacetic Acid, Allantoin, Sodium Digluconate, Lecithin, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Citric Acid, Sodium Carrageenan, Sclerotium Gum, Glycine Soja (Soyeban) Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Capryloyl Glycine, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Prunus Amygdalus (Dulcis) Sweet Almond Oil, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Pisum Sativum (Pea) Extract, Disodium Edta, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Maris Sal/Sea Salt, Camellia Sinensis Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Robinia Pseudoacacia Flower Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Linalool, Geraniol, Limonene.
Здравейте, кремът съдържа масла от карите, бадем и соя, които са комедогенни, на сравнително предни места в състава (тоест количеството им не е минимално). Според това колко точно реактивна е кожата ви, трябва да прецените дали да го ползвате.

# 103
Ani, при мен не прави кир-ефект, но аз го ползвам като очен серум т.е. след него нанасям и очен крем. Самата консистенция е странна, но при мен попива добре и продуктът ми допада. Дали кремът ми го запечатва или дали при тези при които прави проблем има някаква несъвместимост на използваните продукти - не знам. По принцип всякакви продукти, които ми правят кир ефект ги местя към вечерната рутина или ги ползвам за ръцете си.
Скрит текст:
Точно тази сутрин мазах на ръце един съвсем не евтин серум за лице и ругах, хем от любим за мен американски бранд (Algenist), но не ми понесе на лицето. Но пък ще ми стигне до НГ поне като серум за ръце ЖДНБ!

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 16:32 от Agent Provocateur

# 104
Reddish Brown много благодаря за отговора.
Много се изкушавам да го тествам, но наистина ме притеснява какво ще стане и да не си запуша порите и май ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт