Какъв крем за лице използвате? – 22

• 96 132
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас/Пз
Благодаря, Агент, аз също винаги запечатвам с крем, защото околоочите кожата ми е два пъти по суха от лицето. Много искам да го пробвам, така че със сигурност ще го поръчам.
И точно същото правя и аз с продуктите за лице, които не съм уцелила - ръце, лакти, колене, шия, деколте - вечер всичко там заминава 😂😂😂

# 106
Всичко, което мажа на лице(антиейдж и рсзни подхранващи) мажа и на шия, деколте и ръце.

# 107
Всичко, което мажа на лице(антиейдж и рсзни подхранващи) мажа и на шия, деколте и ръце.
Сакън Simple Smile
Скъпоценните ми очни кремове само по назолабиалните и гневната!

# 108
Ма аа мацвам около очите и каквото остане на пръстите мацвам на ръцете.Така с всеки продукт Simple Smile Не ги мажа изрично.
Както и не мажа околоочни на шия и деколте, имах предвид тези серуми и кремове, предвидени за  за лицето , че клепам.
Ама моята козметика не е скъпа и щедро мажа.Добре, че имам хубава кожа досега.Simple Smile))

# 109
  • Бургас/Пз
Кремът за шия и деколте се появи наличен тук https://kocos.bg/Medi-Peel-Premium-Naite-Thread-Neck-Cream-100ml-1-1794
Поръчах набързо още един, че като знам предния път как свърши за няколко часа  😂😂😂
И черния околоочен, че за другия не ми се чакаше https://kocos.bg/Medi-Peel-Peptide-9-Hyaluronic-Volumy-Eye-Cream-40ml-1-1792
Стана ми странно, че е 40мл, досега на такова количество околоочен не съм попадала. Ще има и за назолабиалните 🤩

# 110
Стана ми странно, че е 40мл, досега на такова количество околоочен не съм попадала. Ще има и за назолабиалните 🤩
Ааа, при корейците и по-зле от 40 мл може Wink Сега ще ти покажа!
OHUI eye cream 55 ml

# 111
  • Стара Загора
А някой с призиви за Medi-Peel Peptide 9 Volume Tox Cream ?

# 112
Здравейте ,момичета !
Може ли мнения ако някой ги е ползвал ?
Благодаря предварително:)

# 113
И тук MEDI-PEEL Premium Naite Thread Neck Cream е отново наличен:
https://kbeauty.bg/anti-eydzh/medi-peel-premium-naite-thread-neck-cream

# 114
Както и не мажа околоочни на шия и деколте, имах предвид тези серуми и кремове, предвидени за  за лицето , че клепам.
Ама моята козметика не е скъпа и щедро мажа.Добре, че имам хубава кожа досега.Simple Smile))
ДХЗ, по спомен от снимки тук във форума, наистина имаш щастието да си с хубава, плътна и гладка кожа. С моя папирус, мога само да завиждам Joy
Иначе, аз също мажа върху шия, деколте и ръце всичко, което слагам и на лицето. За околоочни продукти не важи Grinning
Това не пречи на ръцете ми да си остават адски сухи. И у дома, и в офиса, и в чантата имам крем за ръце. Слагам след всяко измиване... Sad

# 115
Като си говорим за шии случва ли ви се след като намажете там стандартните си продукти за лице да ви излязат подкожни пъпки, а лицето да си е идеално!?

# 116
Да, за последните седмици ми се появиха  2-3. Не са нещо кой знае какво, дребни и изчезват бързо. Като възможна причина допускам запушени пори. Признавам, че шия и деколте не почиствам на две стъпки и не ексфолирам като лицето. Измивам сам с пяна и минавам с тоник.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 09:48 от Light Beam

# 117
Да похваля ето този серум на Ести Лаудер, имам малка опаковка подарък към поръчка. За около 2 седмици ползване премахва петна определено, за стягане и лифтинг не мога да определя има ли ефект. Мирише много приятно - на печени ябълки. Известно време в началото кожата ми опъваше и сърбеше леко, предполагам, че защото е суха. Ползвам го вечер.

# 118
Да похваля ето този серум на Ести Лаудер, имам малка опаковка подарък към поръчка. За около 2 седмици ползване премахва петна определено, за стягане и лифтинг не мога да определя има ли ефект. Мирише много приятно - на печени ябълки. Известно време в началото кожата ми опъваше и сърбеше леко, предполагам, че защото е суха. Ползвам го вечер.

Много му се точа на този серум,но се чудя него или ампулите да поръчам . Не търся лифтинг,а по-скоро за петна от акне да преборя .

# 119
Тогава вземи ампулите.Само имай предвид, че трябва задължително да ползваш слънцезащита. Иначе може да си докараш пигментни петна. От юни до септември такива продукти не ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт