Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 238
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, може ли мнение за този серум?
Лицето ми е с малко пигментни петна, широки пори,

# 136
Здравейте!

Ще се радвам да споделите, дали някой е използвал продуктите на Гала. Чета много отзиви в нейната страница и масово момичетата са очаровани.
До момента не съм пробвала толкова скъпа козметика.

В момента използвам като дневен крем Biotrade Pure Skin SPF 50, а вечер използвам нощния флуид от същата серия.

# 137
Здравейте!

Ще се радвам да споделите, дали някой е използвал продуктите на Гала. Чета много отзиви в нейната страница и масово момичетата са очаровани.
До момента не съм пробвала толкова скъпа козметика.

В момента използвам като дневен крем Biotrade Pure Skin SPF 50, а вечер използвам нощния флуид от същата серия.

Аз използвам в момента пяната за лице и съм много доволна. Почиства ми фон дьо  тена много добре и ми оставя усещане за чиста кожа и не ми я изсушава. Ползвала съм крема за лице мулти актив бустер и крем флуида, и двата ми харесват много, но крем флуида ми идва по лек и като цяло повече ми харесва, оставя лицето ми някак свежо, озарено и много добре хидратирано. Пила съм и колагена и докато го пиех косата ми стана страхотна сякаш се сгъсти и косъма не ми се накъсваше толкова. В момента както писах по-горе използвам само пяната за лице просто защото е по-достъпна. Останалите продукти, които съм ползвала ги взех покрай черния петък доста изгодно. Сега са и поскъпнали и реших да не давам толкова пари за момента, но и досега не мога да си намеря крем за лице, който така да ми харесва както на Гала.

# 138
  • Някъде там
Здравейте на всички!
Може ли да изкажете мнение за тези серуми.
Пролетно - лятно време кожата ми е малко по мазничка и с разширени пори, и се спрях на тези двата.

или този би бил по подходящ
Приемам и други предложения.

# 139
Искрице, аз съм ползвала само първия и много си го харесвах! Същата кожа в топлия сезон като твоята. Но не мога данаправя съпоставка между двата, съжалявам,

# 140
Искрица, и аз съм с мазна и пореста кожа.
От две седмици ползвам на Герлен и съм доволна. Кожата по-малко се омазнява, тенът стана по-равномерен. Ако мога така да се изразя - кожата ми стана кадифено-копринена.
Този е продуктът:

# 141
Имам само този на ЕЛ и ми допада. Другият не съм го ползвала обаче.
Между двете марки, все повече клоня към първата.

# 142
Искрице, преди няколко години имах първия крем и бях доволна. Втората марка я избягвам.

# 143
  • Някъде там
Благодаря ви за мненията.
Очаквам серума на естее лаудер:).

# 144
А отзиви за този крем?
С мазна кожа с пори съм.

# 145
Вярно ли е, че слънцезащитата в ББ/СС кремове те не е достатъчна? Ако да, бихте ли обяснили защо.

# 146
Вярно ли е, че слънцезащитата в ББ/СС кремове те не е достатъчна? Ако да, бихте ли обяснили защо.
Защото количеството е малко.

# 147
Препоръчителното количество слънцезащита, което трябва да се нанесе, за да си защитена с фактора написан на тубичката, е една чаена лъжичка за лицето и шията. Няма как да сложиш толкова много оцветен продукт. Освен това повечето ББ/СС кремове не са широкоспектърни, т.е не защитват и от UVA и UVB лъчите.

# 148
  • Някъде там
А отзиви за този крем?
С мазна кожа с пори съм.

Аз го харесвам много.
Любим ми е.

# 149
Е колко слънцезащита е нужна в града, дори и да обикаляш по цял ден улиците? Не е като на плажа или на полето.

Общи условия

Активация на акаунт