Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 336
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • При децата ми
Здравейте, някой ползва ли продукти на др.дерм,козметичка ми препоръча

В момента ползвам продуктите от кутията на кибрит - слънцезащитен, околоочен и нощен крем. Харесват ми, обмислям и втора кутия да купя. Цената на кутията е мн изгодна.

Бихте ли споделили коя е кутията?

# 211
Здравейте, някой ползва ли продукти на др.дерм,козметичка ми препоръча

В момента ползвам продуктите от кутията на кибрит - слънцезащитен, околоочен и нощен крем. Харесват ми, обмислям и втора кутия да купя. Цената на кутията е мн изгодна.

Бихте ли споделили коя е кутията?

В подаръчни кутии се вижда:

# 212
И аз видях кутията с тези продукти доста е изгодна,но самата козметика не ми е позната ,а и няма никакви отзиви за нея ,затова се зачудих,но щом при козметиците я има значи явно аз съм изостанала

# 213
Козметиката е българска(ако не бъркам) и е хубава.Чела съм добри отзиви.

# 214
  • При децата ми
Въпросът ми не е много за тук, но бихте ли ми препоръчали серум за суха кожа, 45 г., по възможност бюджетен?Simple Smile

# 215
Ползвали ли сте тази маска? Какво мислите за нея?

# 216
Въпросът ми не е много за тук, но бихте ли ми препоръчали серум за суха кожа, 45 г., по възможност бюджетен?Simple Smile
Здравейте! Въпросът ви, е съвсем за тук! Ще ви кажа, какво правя аз. В полето за търсене на Notino, изписвате "серуми за лице". Има много предложения. Изчитате описанието, коментарите...и си избирате. Има намаления. Имам вяра на Notino и продуктите не са по - скъпи, отколкото в аптеките. Въпреки че и това е променливо, но може да се провери. Успех!

# 217
Аз се сещам за един трик за хидратация, който, мисля работи, независимо от годините. Пръскате с флорална или термална вода, отгоре нанасяте серум с хиалуронова киселина(аз ползвам на Виши - минерал 89) и отгоре пак пръскате с водата.

# 218
Аз се сещам за един трик за хидратация, който, мисля работи, независимо от годините. Пръскате с флорална или термална вода, отгоре нанасяте серум с хиалуронова киселина(аз ползвам на Виши - минерал 89) и отгоре пак пръскате с водата.

Точно това при мен пресушава зверски. Ползвала съм серуми с ХК от 20 до 120лв., разлика няма. Но много потребителки са доволни от комбинацията и я препоръчват. Докато не се пробва, няма как да разбереш дали ще работи за теб.

# 219
Ето това съм набелязала за проба, четох чудесни отзиви, че добре хидратира. Не знам дали става за 45 г.

Една влогърка каза, че вече е изтикана на заден план хилуароновата киселина и се препоръчва серамиди или пептиди.
Аз й вярвам, досега не ме е подвела.
Ползвах крем на същата марка и е чудесен, добре овлажняващ, много хубав ефект. Кожата ми стана някак свежа.

# 220
Ето това съм набелязала за проба, четох чудесни отзиви, че добре хидратира. Не знам дали става за 45 г.

Една влогърка каза, че вече е изтикана на заден план хилуароновата киселина и се препоръчва серамиди или пептиди.
Аз й вярвам, досега не ме е подвела.
Ползвах крем на същата марка и е чудесен, добре овлажняващ, много хубав ефект. Кожата ми стана някак свежа.
В този серум пише, че има 5 вида хиауронова киселина.
Но според мен едното не пречи на другото. Могат да се ползват и серамиди, и х.к.

# 221
Да, видях. Бях харесала повече един друг на Corsx

и разбира се, това-
. Специално за серамиди съм харесала на Holika Holika.
Много хвалят всичко на dr. Jart, но и цените са малко високи. Имат интересни кремове и слънцезащитна

# 222
Аз съм със суха кожа и правя "slugging" 2-3 пъти в седмицата- евтино и ефикасно.

# 223
Аз съм със суха кожа и правя "slugging" 2-3 пъти в седмицата- евтино и ефикасно.

Зимно време и аз го правя, с един крем с невен тип вазелин. Но не съм забелязала чак такъв голям ефект.

# 224
При мен има ефект да сложа нещо върху хидратиращия ми крем. Пробвала съм какви ли не и сами по себе си винаги нещо им липсва, имам 3 варианта които ми помагат.
Крема тип вазелин.
Комбиниране на 2 хидратиращи крема.
Няколко капки от маслото от шипка на ТО в крема.
Не слагам само на челото, защото получавам обриви там, което е доста неприятно, защото Т зоната ми е най- сухата част.

Общи условия

Активация на акаунт