Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 226
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Всичко нанасям и там, плюс шия, деколте, горна част на дланите, даже лакти и колене.

# 601
Имам един принципен въпрос: Напоследък станах по-сериозна в употребата на околоочен серум. Започнах обаче и да забелязвам по-явно изразяване на бръчици в зоната под очите. Според вас кое е по-вероятно: серумът да е обратното на това, което ми трябва или съм започнала да се взирам повече и да забелязвам недостатъците в тази зона?

# 602
Какъв е серумът?

# 603
на ординари ли е серумът с кофеин? Аз също го взех, но не виждам и усещам разлика.
Иначе често мажа хидратиращия хиалурон филър на юсерин и около очите

# 604
Темата е за кремове, но да попипатм и за околоочните, използвате ли такива или смятате, че са мит и стандартия крем го нанесяте около очите?
Вчера една позната ми каза, че си харча парите на вятъра и нямало смисъл от такива кремчета Dizzy Face.

Аз лично стандартни кремове нямам особено много, но очни... мамма мия! Положението е зле! И си ги ползвам с кеф и серуми отдолу им слагам, когато мисля, че имам нужда и понякога и по 3 различни на ден ми се събират (сутрин с маската един, под грима друг и вечерен - 3-ти). Но това да имам 5-6 отворени очни крема при мен си е норма, макар че не е за хвалене. Всеки луд с номера си, та и аз с очните...

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 16:16 от Agent Provocateur

# 605

Lierac Lift Integral

# 606
Искрица, бях си взела околоочен на Vichy, но не бях редовна с използването му и реших, че на този етап няма да инвестирам в този тип грижа.
Но аз съм с малко дете и наистина, ако съм много изморена, пропускам голяма част от грижата за лицето. Лягала съм си без да си мия кожата, както и съм ставала и тръгвала за дневните задачи без да сложа ни крем, ни нищо.
На този етап имам точно 3 продукта за лицето - дневен крем, нощен крем и масло за лице.
Толкова! Joy

# 607
Околоочната зона ми е слабо място и винаги имам поне 2 крема, които редувам. Слагам и серуми за дрениране сутрин ако не съм ползвала пачове. Вечер, когато използвам ретинол или третиноин  мажа и с вазелин.
Постоянно се оглеждам за интересни продукти специално за тази зона и експериментам.

# 608
Н някои хора ХК не им действа добре, но може и да си внушавате от много вглеждане.Върху серума слагайте богат крем.

# 609
Привет! 😊
Бихте ли дали съвет къде в рутината да вмънка серум с хиалуронова киселина?
В момента рутината е следната:
1. Почистване
2. Тонер
3. Серум
   - сутрин с вит.Ц
   - вечер редувам една вечер с вит.А, една вечер с ниацинамид
4. Завършвам с крем
Може би да слагам ХК между другите серуми и крема? 🤔

# 610
Може би да слагам ХК между другите серуми и крема? 🤔
Сутрин след вит.С, вечер преди и след вит.А и преди ниацинамида.

# 611
Обаче следиш серумите- първо на водна основа, после на маслен.

# 612
Как го слагате вит А?

# 613
Как го слагате вит А?
Под формата на серум (с ретинол, ретинал, ретиналдехид - различни форми на вит.А).

# 614
Здравейте, искам да попитам някоя дали е използвала този крем и като цяло има ли мнения за марката Alteya Organics. Мира от Игри на волята, която има много хубава кожа използва козметиката им за лице и изглежда страхотно на 36 г. е. Ще се радвам на мнения.

Общи условия

Активация на акаунт