Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 217
  • 748
  •   2
Отговори
# 615
Аз не се харесах с продуктите на Алтея, не че те са лоши, просто ми идват мазни и тежки за моята смесена кожа. За майка ми бях взела серията с роза дамасцена, тя си ги харесва и си ги ползва, но нейната кожа е зряла и суха. Другото, което не им харесвам е ароматът, много ми е силен и не е моят.
Имам и аз един въпрос. Споменах вече, че искам да вкарам ретинол в грижата. От ноемврийската кутия на Кибрит обаче получих крема от снимката и пише, че в него има ретинил палмитат и сега се чудя има ли смисъл да си взимам отделно серум с ретинол или този крем ми е достатъчен за момента?

# 616
Здравейте, искам да попитам някоя дали е използвала този крем и като цяло има ли мнения за марката Alteya Organics. Мира от Игри на волята, която има много хубава кожа използва козметиката им за лице и изглежда страхотно на 36 г. е. Ще се радвам на мнения.

Мира е жена с пари, на която от далеч й личи, че инвестира в месечна поддръжка за апаратни процедури.
Надали е само от кремчетата, които проникват и имат ефект само върху най-горния слой на дермата.

# 617
Viktoriai, моето скромно мнение е да започнеш с него за начало без друг ретинолов продукт, защото ако получиш някаква реакция по-лесно и бързо ще елиминираш причинителя. След като видиш как кожата ти го понася ще прецениш дали можеш да вкараш допълнително и ретинолов серум и каква концентрация. Доколкото ми е известно ретинал палмитатът е най-слабата форма на ретиноид.
В този блог има добре поднесена и изчерпателна информация относно различните видове ретиноиди:
ПП Ползвах няколко други продукта на Монускин от друга кутия и всичките ми харесаха Simple Smile
Имам и аз един въпрос. Споменах вече, че искам да вкарам ретинол в грижата. От ноемврийската кутия на Кибрит обаче получих крема от снимката и пише, че в него има ретинил палмитат и сега се чудя има ли смисъл да си взимам отделно серум с ретинол или този крем ми е достатъчен за момента?
Скрит текст:

# 618
Благодаря за отговора. Използвам го от около 2 седмици и ми понася много добре, също така коремчето много ми харесва Simple Smile

# 619
Здравейте.
Вит. Ц само сутрин ли е подходящ или е ок и вечер?
Ок ли е такава рутина:
Вечер:
Почистване, тонер, вит. Ц, околоочен крем, нощен крем, нощна маска
Сутрин:
Измиване, тонер, вит. Ц, колаген бустер, околоочен крем, дневен крем, слънцезащитен крем.

Ниацинамид може ли да се добави и къде?

# 620
витамин Ц може и сутрин, даже е препоръчително, понеже се бори с влиянието на околната среда, само трябва да се изчака да попие добре преди нанасяне на следващ продукт. На self.com има цяла статия за използването му, много е полезна.

# 621
Ниацинамид може и сутрин, и вечер.Само следвайте правилото: воден серум, след него на маслена основа.

# 622
Витамин Ц се нанася като пръв продукт след измиване, преди тонер, на суха кожа.

# 623
Кой казва?Това тръгна като някакъв мит напоследък.Толкова вит Ц измазах, досега не съм срещнала подобна препоръка освен с един серум на G&G.Четете си упътването на продукта.Произволно описание на ползване на продукт за пример:

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 09:09 от ДХ3

# 624
ето я статията, за която говорех:

https://www.self.com/story/vitamin-c-for-skin-tips/amp#howto

# 625
Тук говорим за проста рутина с един серум и крем.В статията изрично пише защо се нанася първо серум, после овлажнява
продукт.Но когато говорим за сложна рутина от няколко продукта и серумът с вит Ц не е изрично посочен да е първи след измиване, то серумите се нанасят от такива на водна, към такива на маслена основа.

# 626
А аз в никакъв случай не противореча, просто споделям по темата витамин Ц

# 627
Да, разбира се, хубаво е да се информираме, че
понякога може и проблеми да станат със смесването на различни активни съставки.

# 628
Здравейте, искам да си сменя околоочния. На 39 г. съм, имам видими бръчици около очите. Мислех за Clinique All About Eyes Rich, но искам да попитам дали няма да е прекалено слаб? Вие какво бихте препоръчали? До този момент бях с NCEF Reverse Eyes Filogra.

# 629
За мен е слаб, по-добре Repairware laser  или новият, който скоро пуснаха - Smart clinical repair.

Общи условия

Активация на акаунт