Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 226
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета. В Делириум са пуснали два продукта на цената на един и искам да се възползвам. Според Вас кой от двата крема е по- добре да взема?

Кожата ми в Т- зоната е по- мазна и чувствителна, а останалата част е нормална.

# 646
То май е важна и възрастта.

# 647
На 36 години съм, съжалявам, пропуснах да отбележа.

# 648
  • гр. София
Аз съм на 34 и си взех първия, Clinique и много ми харесва. Ползвам го от само няколко дни, но мисля, че си има видим ефект и нямам оплаквания.

# 649
  • София
На мен вторият крем по ми допада. Леко по-омазняващ е, но е с лека текстура. Първият съм ползвала със 72 п. хидратация и след 10 дни ползване ми пресушава лицето. Дъщеря ми е на 26г. и при нея има същият ефект. Аз кремове взимам вече само ,ако съм пробвала мостра. Въпреки,че Клиник ме заблуди- леко гел кремче, бързо попиващо, но след време пресушаващо.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 19:48 от stefina

# 650
  • София
Здравейте момичета, да ви попитам какво бихте ми препоръчали за много суха кожа. Тази година свалих доста килограми и кожата на лицето се отпусна, и бръчки - ужас. В момента използвам серум с мадагаскарска центрира, дневен clinians intense A, и нощен Hyalurogel крем маска. Изобщо манджа с грозде. Не се оплаквам, кожата ми ги понася добре, но ми трябва нещо по интензивно.

# 651
Кожата малко ще дръпне, за сухата кожа не мога да помогна, но бих включила ретинол за борбата с отпускането.Браво!!! за килограмите, само да не са много за кратко време.

# 652
Моята кожа също е смесена и се харесах повече с Клиника, но той си е само хидратация,няма анти ейдж ефект.

# 653
  • Пловдив
Здравейте, момичета. В Делириум са пуснали два продукта на цената на един и искам да се възползвам. Според Вас кой от двата крема е по- добре да взема?

Кожата ми в Т- зоната е по- мазна и чувствителна, а останалата част е нормална.

Аз също загледах точно  крема на Estee (защото Клиник си имам) в промоцията,но състава ме отказа. На трето място е Alcohol denat. Изобщо не вярвам в хидратиращите му свойства.

P.s Крема се намира в другите сайтове за по 50 60 лв, така, че и цената от 108 лв за 2 бр не в особена оферта.

# 654
По повод крема на Estee.. купих си го преди около половин година по няколко положителни мнения тук за мазна/комбинирана кожа. За мен е пълно разочарование. Нито матира, нито хидратира, нищо не прави на моята кожа. Като го нанеса си стои лъщяща кожата и нищо не се случва. А съм купувала кремове "кучи" марки, които са били много по-добри от въпросният. Поредните 100 кинта, хвърлени на вятъра.

# 655
По повод крема на Estee.. купих си го преди около половин година по няколко положителни мнения тук за мазна/комбинирана кожа. За мен е пълно разочарование. Нито матира, нито хидратира, нищо не прави на моята кожа. Като го нанеса си стои лъщяща кожата и нищо не се случва. А съм купувала кремове "кучи" марки, които са били много по-добри от въпросният. Поредните 100 кинта, хвърлени на вятъра.

Подкрепям с две ръце. Напълно прехвале н крем. И въпреки че кожата ми е смесена, ми идваше сух.

# 656
Май трудно ще се навия да забравя голямата си любов - Cerave !
Така като чета, единствено за Good Cera ме инфлуен-снахте ( но аз отдавна му се каня на него).
В момента ползвам един крем на Bioderma, гелообразен е- серията Atoderm, 75 мл.
Много е готин, лек, но добре хидратиращ. През вечер мажа един тежък крем с ретинол  Paula's choice, та тази лека формула ми идва дюшеш.
Със смесена кожа съм.

# 657
  • Popovo
Привет дами!
Кой от двата околоочни бихте ми препоръчали?
На 46 съм, суха кожа.

# 658
Здравейте, имам нужда от съвет.
Предстои ми покупка като подарък за много близка моя приятелка , но съм объркана, защото моята козметика е на принципа проба-грешка, та търся грижа за лице, подходяща за възрастта и, иска ми се да е комплект , примерно ( дневен крем , нощен крем , серум) или нещо подобно , давам и малко информация:
- 42 годишна жена
- без видими бръчки ( за което благородно завиждам Grinning )
- мазна кожа
- чувствителни очи ( това го казвам, защото ми се е оплаквала, че когато нанесе крем и очите и сълзят )
- без Estée Lauder ( не харесва продуктите им, както и аз между другото )
Благодаря предварително! Relaxed

# 659
На Collagena вижте, много ги хвалят напоследък, Dr.Derm също.Български са.

Общи условия

Активация на акаунт