Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 188
  • 707
  •   1
Отговори
# 285
За да сме по спокойни все пак🙂 Blondy23 link=topic=1427428.msg44599963#msg44599963 date=1649669902]
Ставаме две 😀 аз съм с ПРМ 4 март и аз се глася за петък, но всички приятелки ме разубеждават, че било рано и нямало смисъл още. Не знам какво да правя 🤷♀
В момента по калкулатор съм 5.2 г.с в петък имам час за преглед с последна менструация на 5.март. Не знам дали е рано но нямам търпение не съм пускала чхг
[/quote]

# 286
Здравейте! Вече мога спокойно да се включа след кръвния тест от днес Simple Smile Термина ще е около 20ти декември, а малкото бебче ще си има двама батковци на 8г и 6г. Много сме щастливи! От Пловдив съм - има ли и други чакащи от Пловдив?
Сигурно ще си запиша час за преглед преди празниците.

Трудно спя и се будя често. През деня ми прималява често. Друго няма за сега. Много прегръдки на всички бъдещи мами!

# 287
Здравейте и от мен бъдещи мами! Включвам се и аз към бременните! Последен цикъл 11.03.2022, дължина около 32 дни. На 12ти ден след овулация направих тест, който беше с бледа черта. Отидох и пуснах Прогестерон и ЧХГ, ето и резултатите:
Днес направих друг тест, който вече е с доста тъмна втора черта и пуснах отново ЧХГ преди малко....

Миналият месец имах биохимична, но до толкова тъмна черта не съм стигала никога...
Дано това да е нашето бебче! Моля се днескашният резултат да е добър....
Като симптоми имам доста тежки и болезнени гърди, не мога да спя добре и се будя рано. От време на време ме боли кръста, но това е като цяло.....
Всъщност днес е първия ми ден закъснение....
Успех на всички и дано да е до финал!!!!! Heartbeat

# 288
И аз имам час за другия понеделник - 18ти април. Да видим какво се случва Simple Smile
Аз съм отслабнала с 1 кг, вероятно защото нямам вечерно вино и всички мезенца покрай него. А и не ми се яде особено, хапвам по малко и на често, защото имам киселини. Изгладнявам рязко, обаче.
Пусках хормони и витамини преди да забременея, засега ще изчакам да видя какво ще ме посъветват. Спокойна съм, само "тайно си хвърлям боб" за момиче!
Аз днес също ходих да си пускам щитовидните хормони+женски.Когато док. ми ги даде никой не знаеше,че съм бременна.Целта беше да видим как седят нещата за забременяване . Даде направление за Пролактин,Лн,Фсх,Естрадиол. Те се пускат на 3-4 ден от МЦ. В лаб.ме питаха даже кой ден ми е и се наложи да излъжа. Та поне ще видя Проликтин,който трябва да е нараснал по време на първи триместър. Храненето и кафето са забранени за изсл.на щитовдните хормони и др..На прогестерон не вярвам да оказват влияние.
Аз все още нямам особено апетит,дори съм отслабнала половин килограм.Дали е защото ям повече салати,не знам.Понеже имам цели 8 месеца  да качвам не го мисля толкова.
Някоя мама да е ходила на преглед скоро да се похвали с някакви новини? Аз имам час за др.понеделник и нямам търпение .
Хубав ден на всички!

# 289
На мен от онзи ден започна да ми прилошава, рязко ми се гади ама поотминава. Иначе не знам за вас ама моя корем се е подул ужасно и дънките едва ги закопчавам! Мислех, че ще се отдуе ама една близка ме "успокои", че едва ли ще се прибере 😀 то е ясно, че не е бременно коремче, ама трудно го крия и в повечето пъти казвам, че не съм се изходила сутринта 🤣🤣

# 290
Здравейте, чета ви, но до сега не съм писала от страх и суеверие. Аз съм с ПРМ на 01.03.  На 08.04 бях на преглед и гинеколожката каза, че съм в 4 гс заради късната овулация. Видя се само Плоден сак. На 28.04 имам час за нов преглед. Ако всичко е наред трябва да чуем пулс. VonBg и аз съм от Пловдив.

# 291
Хоп и аз да се отчета. Днес видяхме плоден сак, беше много вълнуващо. Имаме си и снимка. Това е втората снимка (първата е преди ембриотрансфера, дадоха снимки на двата ембриона които върнаха). Сега се видя един сак,другия не се е захванал явно. Чувството е много странно. Пърхам от щастие. Ходих и при ендокринолога ми заради проблем с TSH до ден, два ще ми изпишат лекарства, лекаря беше притеснен, че ако се забавим може да загубя бебо. Но аз изобщо не съм притеснена, правя това което трябва, следвам инструкциите на лекарите и гледам да съм спокойна.
Иначе за симптоми,какво да ви кажа. Гладна съм яде ми се, но за каквато и храна да си помисля ми става лошо,просто ми се отяжда.Най вече месо и яйца, при мисълта само и ми се обръща стомаха. През деня си поспивам повечко, но като цяло се чувствам добре. И щитовидната като я вкарам в норма, ще съм пушка.

# 292
  • София
Добре дошли на новите мами!
И аз сега се връщам от доктора, не ме прегледа, каза че няма смисъл, тъй като репрото ме гледа в петък и нищо кой знае какво няма да се е променило.
На мен също ми се гади... става ми лошо рязко и имам чувството, че ще умра... а не повръщам. Докторката ми изписа Емил при нужда и още някакви,  които не запомних (рецептата остана в  колата). Друго ми каза което много помагало - замразени кубчета Кока-кола Astonished и ми препоръча да ям и пия студена храна, на често по малко, на тези от Вас на които много им де повдига, пробвайте дано помогне.
Иначе ме вика на 18ти на преглед.
Аз днес съм 6с.2д.

# 293
И аз съм последен цикъл на 12.03, ставаме вече 3 Simple Smile
Супер са. И аз съм с последен цикъл 12.03 Simple Smile

# 294
А от София някой има ли? При кого се следите?

# 295
А от София някой има ли? При кого се следите?
Аз съм от София. В петък 15ти ми е първия преглед за потвърждаване на бременноста. Ще ходя при др Тошева от МЦ Пентаграм, защото при нея си ходя от години за стандартните профилактични прегледи. Все още не съм се насочила обаче към ко кретен доктор, който да проследи бременноста. Ако на прегледа всичко е наред ще започна по-активно да търся инфо и мнения за доктори в София. Чух много добри отзиви за др Дяволов в Майчин дом. А вие взели ли сте решения?

# 296
Дяволов е факир на рисковите бременност. И до колкото знам е много трудно да се вредиш до него. Първото родих нормално, здраве и живот искам пак. Д-р Иван Димитров от Софиямед е страхотен. Обаче вече само платено преглежда и само секцио прави. Та.. в търсене съм.

ЧХГ - 640 на ден закъснение.
Прогестерон - 40
Казаха ми, че за сега е добре. Почвам да пия утрогестан, за всеки случай. И да направя на 5ти и 10ти ден отново кръвните, за да видим динамичността.

# 297
Здравейте момичета, днес сте много активни. Аз също съм едно кило надолу, но не ме притеснява нали и без това сега ще качвам много. Попринцип съм 45, сега 44, но съм ниска. Докторката ми ме пита дали съм сигурна, че миналия път съм родила нормално🤣 Аз въобще не искам секцио, но ако се налага🙄 Аз пусках хормон и беше Ок, последния МЦ брше на 25.02 следващия ми преглед е на 9 май, а на 29 март ще пусна пренатест. Резултата май на 2 или трети май ще излезне. Но зависи може и по късно.

Не знаех, че се хвърля боб за момиче, но бих пробвала😂 Аз имам едно малко сладичко момченце и съм 50/50 може би една идея повече искам момиче, но от друга страна пък две братчета и третото ще е девойче🥰 Казаха ми, че освен всичко останало с пренатест и пола се разбира:)

# 298
  • София
Аз също съм от София и днес точно ходих да се запозная с една лекарка, която ми препоръчаха в Доверие. Мисля там да се следя, а пък по-нататък живот и здраве ще му мисля за раждането.
Да, с Пренатест се разбира пола, но не е ли рано за него в края на април...от коя седмица най-рано може да де направи, защото аз също искам да направя предвид това, че вече съм имала бременност със синдром.

# 299
Аз ще се следя или при Велева от Орион ,или Семра Акташ от 1АГ.При втората също ще  раждам.Само всичко да е наред,че пътят е дълъг.
За Велева само суперлативи мога да кажа.Уникална е-спокойна,мила,обяснява,дава каквото трябва винаги. Най-веряотно ще остана при нея.
При Акташ имам записан час ,ще пиша как е минало и какво съм научила.

Общи условия

Активация на акаунт