Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 175
  • 707
  •   1
Отговори
# 330
Момичета някоя от вас страда ли от запушен нос? Просто не мога да спя , вся вечер се запушва? 🍀

# 331
За събуждането ще отшуми. Сега е много тегаво, да. И аз се събудих към 2:30 и въртянка докато заспя. Поне и сутринта рано се чувствам бодра, че иначе ще ми е трудно с малкия.
Chereshkaa аз съм сутрин така. Пробвай да си пръскаш чист физиологичен разтвор.

# 332
Аз съм със запушен нос.... по няколко пъти на ден и за съжаление само капки ми помагат...Запушен нос в комбинация със събуждането, абе вечер си е забавно. Ние утре летим за Неапол за няколко дни с наши приятели, дано да няма проблем и всичко да е наред. Полетът е само час и половина, силно се надявам да не се случи нещо. Уж навсякъде чета, че няма проблем да се лети дори и в толкова ранен стадий....

# 333
Къде правите тези по-специални тестове ,момичета? Виждам,че има в Цибалаб,в Синево ...
Аз пия витамини на Витабиотикс бонбонки+ фолиева киселина. Като свършат първите почвам Фемибион.

# 334
Добро утро аз пия Огестана майка и бебе гърдите ми не са много на прегънати но зърната за изпъкнали и леко ми изглеждат лилаво кафяви с п.п си бяха светло розови.. таЗи вечер не съм ставала да ям😂😂 вечерта имах топли вълни стоях по потник и къси гащи при вас случва ли се

# 335
Добро утро аз пия Огестана майка и бебе гърдите ми не са много на прегънати но зърната за изпъкнали и леко ми изглеждат лилаво кафяви с п.п си бяха светло розови.. таЗи вечер не съм ставала да ям😂😂 вечерта имах топли вълни стоях по потник и къси гащи при вас случва ли се
[/quote

На мен пък откакто разбрах че съм бременна все ми и стедено а преди бях обратното,и аз съм на огестан и положеншето с гърдите е същото като при теб.

# 336
Аз пия Фемибион 1, имах пълна кутия от предната Б, отделно още 2 капсули фолиева по препоръка на АГ и витамин D заради дефицит, който си открих сега в началото на Б.

И аз съм със запушен нос, особено през нощта. Днес станах рано въпреки въртенето в 01:30ч и 03:30ч и бях много много бодра и сега изведнъж се почувствах на 0% батерия и освен да лежа нищо друго не ми се прави. Дори си помислих, че може да съм болна - все пак със запушен нос и силна умора, горещи/студени вълни... но мерих температура и нямам. Надявам се да си нормални неща за бременността.
При вас така рязко ли се променят енергията и настроението?

# 337
Flame, по същия начин съм и аз! Не си болна.... И аз така както съм бодра и изведнъж припадам и заспивам.... А снощи докато гледахме филм ми беше студено, според мен са нормални неща за брременност...

# 338
Добро утро! С предишната бременност ползвах palmers като кремове и съм супер доволна. Сестра ми след няколко деца няма нито една стрия, а корема и беше огромен с момчетата. Препоръчвам го с две ръце:)

Планирам пренатест в 10г.с.

# 339
Много гадно ми мирише palmers. Пробвах се, ама не беше моето. Аз пренатест няма да правя. Ще си отида на биохимичния скрининг. Недай си боже, ако нещо резултатите са зле, чак тогава.

# 340
Здравейте! Вчера бях на първи преглед, пуснах и хормони, заради зацапване през уикенда. ЧХГ - 11572, Прогестерон - 24.32, в 5г.с.+5. Видя се сак, с жълтъчно мехурче, то толкова рано друго няма. Питах докторката за Прогестерона, че ми се струва нисък въпреки конската доза, а и имам три миседа вече, каза че бил добре. И аз съм със запушен нос и ужасна кашлица, изписа ми Проспан 3*1. От София съм, след ин витро в Надежда и вероятно там, ще се следя. Имам си история, при тях и се надявам този път, бременността ми да е успешна. И на мен ми се доспива, изведнъж. Снощи ми се спеше още в 20 часа, легнах в 23 и се ококорих в 6, в 8 пак ми се спеше. Аз пия Прегнакеър Макс, защото е с метилирана фолиева(имам проблем с усвояването). Утре съм на преглед при проф.Паскалева, че за първи път съм с НМХ инжекции. На 18.04, ми е следващия преглед, при гинеколожката. Трябва и при ендокринолог да отида, че имам инсулинова резистентност.

# 341
Да ви питам има ли някоя от вас която е с тромбофилия и да е на атаспин или инжекция фракси или клексан?Аз имам 2 вида генетични мутации и през първата ми бременост бях през цялото време на такава терапия ще ми бъде интересно да обменим опит за доктори и по честото следене на бремеността.

# 342
Здравейте! Вчера бях на първи преглед, пуснах и хормони, заради зацапване през уикенда. ЧХГ - 11572, Прогестерон - 24.32, в 5г.с.+5. Видя се сак, с жълтъчно мехурче, то толкова рано друго няма. Питах докторката за Прогестерона, че ми се струва нисък въпреки конската доза, а и имам три миседа вече, каза че бил добре. И аз съм със запушен нос и ужасна кашлица, изписа ми Проспан 3*1. От София съм, след ин витро в Надежда и вероятно там, ще се следя. Имам си история, при тях и се надявам този път, бременността ми да е успешна. И на мен ми се доспива, изведнъж. Снощи ми се спеше още в 20 часа, легнах в 23 и се ококорих в 6, в 8 пак ми се спеше. Аз пия Прегнакеър Макс, защото е с метилирана фолиева(имам проблем с усвояването). Утре съм на преглед при проф.Паскалева, че за първи път съм с НМХ инжекции. На 18.04, ми е следващия преглед, при гинеколожката. Трябва и при ендокринолог да отида, че имам инсулинова резистентност.
Какво пиеш за прогестерона? Моят също е толкова (24)в, но и моето АГ не каза, че е проблем, но аз също се притеснявам предвид предишен горчив опит...  Пия дуфастон 3х1.
Също съм с лека инсулинова резистетност, инсулина ми на гладно все е около 12-13, но засега нищо не пия за него, гледам да се храня по-здравословно.
Аз също съм на НМХ и вече съм в синки и сърбежи, а предишни пъти не съм имала проблеми... на фраксипарин 0,4, но мисля да сменя на Оскапар, защото имам няколко кутии (Турският клексан, уж го водят по-изчистен).

# 343
Момичета някоя от вас страда ли от запушен нос? Просто не мога да спя , вся вечер се запушва? 🍀
Аз и е отвратително

# 344
Аз и е отвратително
Вчера си взех едни капки, вече в краен случай пръскам по един път само в запушената ноздра, не се издържа .

Общи условия

Активация на акаунт