Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 183
  • 707
  •   1
Отговори
# 315
Аз притеснения си имам, но и да пусна, и да не пусна, нищо няма да разбера. Факт е, че има плоден сак, на мястото си, сега остава да расте. Май ще ми е по-спокойно да отида на преглед(както писах и преди). За сега се успокоявам на твърде леките симптоми, все пак са  ми гаранция, макар и малка , че нещо в мен расте. И така от преглед на преглед през седмица... а времето все по-бавно тече.

# 316
Здравейте и от мен в групата последният ми цикъл беше на 3 март ,в петък ходих на преглед и доктора каза че вижда една точка и ми насрочи час за 16.04.Днес малко се притесних тъй като получих леко зацапване и при разговор с него каза да пиа нош па 3х2 и дуфастон 3х1 и почивка.Някоя от вас имала ли е подобен проблем?

# 317
Здрасти и аз имам предишен мисед сега съм 5.2.г.с. Какви изследвания според вас да пусна в петък съм на лекар първи преглед ще ми е?    astinedd link=topic=1427428.msg44602147#msg44602147 date=1649695089]
Elitooo K въобще не е задължително да ги правиш. Аз ги пускам заради един мисед в миналото и защото имам леко зацапване. Искам да проверя как се развиват нещата и дали имам нужда от терапия нещо.
[/quote]

# 318
Аз съм в 4+1 по календар и съм така. Почвам утрогестан (прогестерон) и при нужда но-шпа. Стискам палци! Не всяко зацапване означава проблем. Хубаво е, че все пак ти е казал да пиеш нещо Simple Smile

# 319
Здравейте и от мен в групата последният ми цикъл беше на 3 март ,в петък ходих на преглед и доктора каза че вижда една точка и ми насрочи час за 16.04.Днес малко се притесних тъй като получих леко зацапване и при разговор с него каза да пиа нош па 3х2 и дуфастон 3х1 и почивка.Някоя от вас имала ли е подобен проблем?
аз имах зацапване ден два преди М цикъл и почнах 2х2 утрогестан 3х2 нош па разбира се по лекарско предписание и засега съм добре от тогава нямам зацапване Успех стискам палци!

# 320
И аз чакам коледен подарък🤭🥰  Терминът мие на 03.12.2022 🥰 сега сме на 6 седмици и 2 дена.Ходих миналата седмица на лекар но все още не ве прегледаха. За в момента нямам никакви симптоми похапвам си от всичко след 2 седмици сме на първият екограф да чуем ❤ 🥰🥰🥰

# 321
Didi.dani ти късничко ще отидеш в 9г.с.😁 учудвам се на търпението ти. Аз от както съм бременна не спирам да мисля за това. Само броя дните до прегледите. Мина вече първия и чакам втория след месец на 9 май. Броя дните и до пренатеста. Сега съм в 6+3 дни. По едно приложение бебето е с размера на боровинка😁 но по думите на АГ е по-скоро с размера на маслинка.

# 322
В коя седмица планираш пренатест?
Да, пола може да се разбере с 100% точност с него, наред с другите неща.

quote author=Isi-andi link=topic=1427428.msg44601293#msg44601293 date=1649684148]
Здравейте момичета, днес сте много активни. Аз също съм едно кило надолу, но не ме притеснява нали и без това сега ще качвам много. Попринцип съм 45, сега 44, но съм ниска. Докторката ми ме пита дали съм сигурна, че миналия път съм родила нормално🤣 Аз въобще не искам секцио, но ако се налага🙄 Аз пусках хормон и беше Ок, последния МЦ брше на 25.02 следващия ми преглед е на 9 май, а на 29 март ще пусна пренатест. Резултата май на 2 или трети май ще излезне. Но зависи може и по късно.

Не знаех, че се хвърля боб за момиче, но бих пробвала😂 Аз имам едно малко сладичко момченце и съм 50/50 може би една идея повече искам момиче, но от друга страна пък две братчета и третото ще е девойче🥰 Казаха ми, че освен всичко останало с пренатест и пола се разбира:)
[/quote]

# 323
Абе,момичета, чудя се нещо! 😀 Значи аз видях първи положителен тест на 31.03, като датата ми за М беше 2.04. Това значи, ли че съм 2-3 дни по-напред от изчислените ми седмици и дни по метода на ПРМ? Ако е така наистина има шанс да се види освен сакче, също и точица! Друго да питам като отидохте сега за установяване на Б при АГ, апарата изчислява ли седмицата или още не?

# 324
Броиш си от закъснението поне 10 дена, за да се види нещо. Simple Smile Просто по-рано си я засякла бременността.

# 325
Благодаря, така и правя ама да питам все пак 😀 в петък ще станат 13дни закъснение и за тогава се глася за преглед 🤪
Броиш си от закъснението поне 10 дена, за да се види нещо. Simple Smile Просто по-рано си я засякла бременността.

# 326
И аз съм в петък на преглед и аз тогава съм с 12 дни закъснение 😊Дано всичко е наред до финал на всички ви го пожелавам ❤️❤️Blondy23 link=topic=1427428.msg44603898#msg44603898 date=1649736950]
Благодаря, така и правя ама да питам все пак 😀 в петък ще станат 13дни закъснение и за тогава се глася за преглед 🤪
[/quote]

# 327
Вие почнахте ли да се мажите с нещо? Много ме е шубе мен да не се сцепя накрая. Първата не успях, заложих на нерафинирано кокосово масло. Най-вероятно пак с него ще се мажа. Сега имам един лосион, който да изразходя.
Другият ми въпрос е какви витамини пиете. Взех Pregnacare plus. Хареса ми, че имат отделно омега 3. Обаче ми идват тегави за пиене и ще ги сменя май като приключа опаковката Simple Smile

# 328
Аз пия витамините на Pregnacare Plus вече трети месец и съм много доволна от тях.... Какво ще правим с това спане, не знам.... Трета вечер подред ми е мъчение.....Заспивам в 22:00 и към 02:00 се будя и се почва едно въртене и не мога да заспя пак..... Ужасно е....Да не говоря, че така ме болят гърдите, че само се чудя как да легна, за да не ме заболят повече....

# 329
Вие почнахте ли да се мажите с нещо? Много ме е шубе мен да не се сцепя накрая. Първата не успях, заложих на нерафинирано кокосово масло. Най-вероятно пак с него ще се мажа. Сега имам един лосион, който да изразходя.
Другият ми въпрос е какви витамини пиете. Взех Pregnacare plus. Хареса ми, че имат отделно омега 3. Обаче ми идват тегави за пиене и ще ги сменя май като приключа опаковката Simple Smile

За кокосовото масло съм чувала и аз много добри отзиви, че помага за предотвратяването на стрии. Аз честно още не смея да мисля, толкова за напред и гледам да карам стъпка по стъпка. Иначе си ползва кокосово попринцип защото моята кожа е много суха и само то ми помага за подхранване и хидратация.

За добавки все още пия само витамин Е, селен и фолиева по предписание на докторката. Ще видим след прегледа в петък дали ще ми изпише други добавки.

Общи условия

Активация на акаунт