Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 147
  • 707
  •   1
Отговори
# 390
Lex,стискам палци всичко да е наред!Дръж ни в течение.🤗🤗

# 391
Lex, дано всичко е наред! 🙏

# 392
Здравейте!🍀 С голяма радост се включвам и аз🤗 Преди няколко дни видях двете черти. Първа бременност ми е (много желана) на 24 години съм. С 8 дни закъснение на цикъла съм и последния беше на 06.03. Още не съм посещавала АГ. Пожелавам на всички  безпроблемно бременеене и  здрави бебчета!❤

# 393
За новите записани, има и затворена фейсбук група, ако имате желание да се присъедините.
“Декемврийчета 2022” Simple Smile

Аз ще мрънкам. Това будуване посред нощ по 2-3часа ме съсипва. И малкия като ми каже в 7:00 “Добро утро” и едва отлепям. Сутрин съм като гърмян заек, чак свят ми се вие. За сега му пуска малко детско и дремвам още 30минути, за да свежна.

# 394
За новите записани, има и затворена фейсбук група, ако имате желание да се присъедините.
“Декемврийчета 2022” Simple Smile

Аз ще мрънкам. Това будуване посред нощ по 2-3часа ме съсипва. И малкия като ми каже в 7:00 “Добро утро” и едва отлепям. Сутрин съм като гърмян заек, чак свят ми се вие. За сега му пуска малко детско и дремвам още 30минути, за да свежна.

Може ли линк към групата Simple Smile

# 395
# 396
А линк към групата не може ли да се закачи тук на първа страничка?Може заедно с никнейм  и термина на всяка мама 😊Не съм наясно как става,защото не съм използвала много форума.Преди 10 години нямах възможност и участвах само за кратко.

# 397
Момичета, активността във Фейсбук групата по-голяма ли е? Питам защото аз съм деактивирала моя фейсбук акаунт от доста време, но ако там е по-активна групата и повече инфо се обменя съм склонна да го активирам пак.

# 398
Момичета, активността във Фейсбук групата по-голяма ли е? Питам защото аз съм деактивирала моя фейсбук акаунт от доста време, но ако там е по-активна групата и повече инфо се обменя съм склонна да го активирам пак.
не тука сме по активни

# 399
Не, има няколко публикации, които дори мисля, че се дублират. На мен също тук ми е доста по-удобно, предвид че не съм свикнала да съм активна във ФБ.

Момичета, а при вас има ли промяна във вкуса и обонянието? Вече втора сутрин пия кафето си с голямо нежелание, правя го по навик, но има ужасен вкус, а досега не можех без сутрешното си кафе. Неприятно ми става и като пия витамините си, а преди не ги усещах. Предната вечер пък опитвам любимите си маслини и ми се догади... та се чудя дали това е новият симптом (за който така съм мечтала Laughing .)..

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 10:50 от -Flame-

# 400
За сега, тук сме по - активни. Надявам се по-натам да сме и там активни.
Напълно нормално е това за вкусовете. От кафето и на мен ми се гади, за това го пия вече като капучино и след като хапна малко. И пак е мъка 😀 Иначе ми се гади от нищото, за сега. Няма нещо определено. Интересното е, че едно ментово лукче малко ме успокоява и не стигам до повръщане 😀

# 401
На мен тук също ми е доста по-удобно. Фейсбук не ползвам отдавна и ми е неестествено.

Честито на новите мами❤
Lex как са нещата, всичко наред ли е?❤❤❤

# 402
Днес усещам гърдите си меки това трябва ли да ме притеснява...вече направо изпадам в истерия ходя с ежедневни превръзки опипвам си гърдите през 5 Мин. Искам да съм спокойна но не мога все си мисля да ли да звъня на АГ... След една загуба направо сега съм като побъркана искам всеки ден да съм на преглед и да знам че всичко е ок....Влушавам ли си или наистина има повод за притеснение и аз не знам стоя до телефона и да се обадя или не буквално така

# 403
Днес усещам гърдите си меки това трябва ли да ме притеснява...вече направо изпадам в истерия ходя с ежедневни превръзки опипвам си гърдите през 5 Мин. Искам да съм спокойна но не мога все си мисля да ли да звъня на АГ... След една загуба направо сега съм като побъркана искам всеки ден да съм на преглед и да знам че всичко е ок....Влушавам ли си или наистина има повод за притеснение и аз не знам стоя до телефона и да се обадя или не буквално така

Не се безпокой моите също омекнаха.В предния форум ,преди 10г, съм била активна известно време само в началото,после  Фб. Та там точно това съм питала около 5г.с.  Аз въобще  не помня нищо. Намерих няколко мои коментара и ми беше супер интересно,че до преди седмица идея нямах,че се пазят тези теми .

# 404
[/quot]
То май всички сме така. И аз съм същата. С телефона на всякъде и супер наблюдателна.
И аз искам , ако може всеки ден да ме преглежда доктора, ще ми по- спокойно. Човек като си е изпитал най-лошото сега всичко го притеснява. Дано всичко да бъде добре и всички да сме до финал. 🙏❤️

Общи условия

Активация на акаунт