Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 166
  • 707
  •   1
Отговори
# 375
Честито на новите включили се и на тези чули вече сърчице Simple Smile
Придърпванията са нормални. Ако са по-силни и те притесняват, пий едно но-шпа, както писаха. До колкото си спомням от предната, някъде до трети месец имах такива болки и после бях супер.

# 376
Благодаря ви за бързите отговори, да и док. ме посъветва да приемам нош-па ако усетя по-силни болки.

# 377
И аз пия но шпа  по 1-2 на ден,че ме наболява .Преди да легна задължително  пия,че нощно време ми е по-притеснено от болките. Получавам силни болки все едно ще ми дойде и после отминава.
Винаги съм имала коремче,дори и 38кг когато бях в един период .Сега обаче  е страшно.Не ми личи грам.Просто имам подут  и  много мекичък корем, независимо  ,че съм под 50кг.
Честито на новите мами чули сърчице!Скоро  всички да чуем . 😊

# 378
Аз съм 52кг. Никога не съм била с плосък корем, сега ми е просто надут като преди цикъл 😅 Като постоя повече време с дънки и почва да ми е некомфортно.

# 379
И аз имам придърпваня болки в кръста.. и в гърба (от днес) + парещи и болезнени гърди днес ми е по тежко като ден ... Честито на новите мами и тези чули сърчице нека тези сърца бият до края на живота ни...❤️❤️

# 380
Редактирам се.. Не знам дали е цикъл, но имам кървене. Утре на обяд съм на преглед, но до утре ще откача. Кажете да пия ли нещо или просто да си чакам?

Болки в яйчниците си имам цял ден. Сутринта 2-3 часа ми се гадеше, а се надявах да пропусна този симптом, че на работа е малко тегаво да се крия от колежките по тоалетните.. Хич не ми се ще да разбират толкова много хора, толкова рано.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 18:18 от Lex*

# 381
Katstyr, честито сърчице Heart, ти в коя седмица си?
Аз съм на преглед в понеделник 18.04 при док по ЗК и на 19.04 при репродуктивния. Тогава ще съм съответно 7г. 2/3 дни, много се надявам да видим ембрион и да чуем сърце Cry че нещо почнах да се притеснявам, чета колко често се случва "кухо яйце" ...
Mishony добре дошла Hug
И аз съм на 18.❤️ По същия начин се притеснявам с тези кухи яйца 😔❤️🍀 но няма всичко ще е наред и ние ще се радваме на сърчица в понеделник ❤️❤️❤️🍀

# 382
Здравейте , момичета. Да се включа и аз в тази хубава темичка.  Аз съм Веси на 35 години , втора бременност,  имам момиче на 6 години ( бях в групата на мамчетата през 2015 и беше много хубаво,  та се надявам и тук да е така ) , живея във Варна,  но родом от Троян.
Та така , видях двете черти в понеделник и съм много happy 😊  като смятах в Интернет ме изкарва 5г.с . Днес взех направление за гинеколог и ми се иска да си запиша час за другата седмица , дали ще се види нещо ?
Симптоми - гърдите са ми много напрегнати , много ми е подут корема,  дали ще спадне,  с първата бременност в 6 месец колегите не знаеха,  а сега е подут много.  Имам и едно стягане на корема , много е твърд и нощно време се събуждам и няма заспиване , предния път пих магнерот но от 3 месец!  За моя радост този път нямам гадене за сега , че имам лоши спомени. Пия фола (фолиева ) и мултивитамини на Алайв но не съм много редовна , колко мг фолиева приемате на ден ? Малко дълго стана. Пожелавам на всички ни една лека бременност и здрави бебета.

# 383
Vesy.palevska Честито и леко бременеене! 🙂 За да се види нещо, поне 10 дена след деня на МЦ. Аз пия мета фолиева по 1 на ден, такава пих и с предната.
Lex* звънни направо на АГ и му кажи. Нищо, че утре си на преглед. На твоя глава няма какво да пиеш. Полежи си повече. Зацапване ли е или? Стискам палци да е от безобидните!

# 384
Vesy.palevska Честито и леко бременеене! 🙂 За да се види нещо, поне 10 дена след деня на МЦ. Аз пия мета фолиева по 1 на ден, такава пих и с предната.
Lex* звънни направо на АГ и му кажи. Нищо, че утре си на преглед. На твоя глава няма какво да пиеш. Полежи си повече. Зацапване ли е или? Стискам палци да е от безобидните!

За жалост не е само зацапване. Кървене си е, като при цикъл. След няколко положителни теста тези дни, май ще се окаже, че утре няма да ходя за потвърждаване на бременност, ами обратното. Възможно ли е след такова кървене, всъщност да се задържи?

# 385
Дойде ти както ти си идва ппц ли? Може да отидеш до спешен кабинет и да обясниш. Ще ти обърнат внимание, щом си имала положителен тест. А може и да е неуспешна бременност или “биохимична”. Ти в коя седмица си?
Съжалявам!

# 386
Отиди в спешното за да се изключи ситуацията на извън маточна бременност и да се реши дали е биохимична или нормална бременност с кървене или нещо друго , защото има ситуации които може да са опасни . Съжалявам! Дано всичко да е наред..

# 387
Моят съвет също е да се насочиш към спешна помощ - могат да овладеят ситуацията ако е здрава бременност. Стискаме палци! 🍀

# 388
И аз съм на мнение, че не трябва да се чака. Стабилизират се такива състояния. От опит го казвам. А и утре АГ като те прегледа, не може да те сложи на системи за задържане. Пак тепърва ще те изпрати някъде! Действайте сега, без паника! ❤️❤️❤️

# 389
Спокойно Lex. Колкото и да е трудно това е най-важното в тези ситуации. Не съм много сигурна къде го бях чела, МО някъде четох, че може да имаш нещо като цикъл по време на бременност. Много малък шанс, но при някои жени се случвало. Не бил редовен, а примерно един-два до три пъти в бременноста, така че надеждата умира последна. Може и да са били близнаци, а сега просто да е едно, на много майки им се случва, така че дръж се и моят съвет е да отидеш в спешното.
Стискам палци и се моля за теб❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт