Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 172
  • 707
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ще стане ясно на следващия преглед. 4г.с. наистина е много рано.

# 361
Възможно е😁 наистина е доста рано, но 12 дни закъснение според мен е 5-6, не 4🙄 Ако наистина се двечки може да са просто по-мънички. Според мен потърси мнение и от друг доктор, този ме съмнява. 4г.с., пък и не може да отрече човек, че се виждат две точици!

# 362
Случайно ми се появи заглавието на вашата тема като погледнах в предложенията долу. Аз съм декемврийка 2021 😀 Късмет, успех и лека и безпроблемна бременност на всички! Да гушкате коледни чудеса и да се радвате на идващото хубаво време с коремче 🤗🍀🍀 Само здраве да има!!

# 363
Здравейте и от мен! Терминът ми е на 01.12, в 7ма г.с Simple Smile На 27 години съм и ми е първа бременност. Вчера бях за пръв път на преглед, големи сме 8.6мм и за сега всичко е в норма. Пуснах си изследвания, които ни назначи гинеколожката и чакаме резултати..
Обаче от 2 дни ме мъчи такова безсъние и главоболие + зъбобол, че ще се побъркам.. За това и реших да пиша тук, да се оплача от тези ми болежки.. Grinning

# 364
Момичета, аз съм в 4+5 по календар. Тази сутрин обаче се събудих от много силна болка, все едно всеки момент ще ми дойде цикъла. Отмина за няколко минути, но ме хвана страх. Утре съм на лекар, знам, че е рано, но за мое спокойствие ще отида. Дано всичко е наред и да не вземе да ми дойде сега..

# 365
Изписа ми Дуфастон 2х1, моята приятелка при същия лекар отиде още като видя двете черти и никакъв дуфастон не е пила 🤷♀ Док ми вика-изписвам ти го за развитие на бременността. Викам си, тоя май се съмнява, че са две ама едното май не се развива окей 🤷♀ А може и да се филмирам
Възможно е😁 наистина е доста рано, но 12 дни закъснение според мен е 5-6, не 4🙄 Ако наистина се двечки може да са просто по-мънички. Според мен потърси мнение и от друг доктор, този ме съмнява. 4г.с., пък и не може да отрече човек, че се виждат две точици!

# 366
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Присъединявам се към тази прекрасна тема Heart Exl Видях мечтаните две черти! Предполагаемият ми термин, според разни приложения, е на 17.12. Предвидила съм да отида на преглед в 7 с. и се надявам всичко да е наред с всички ни, и да имаме прекрасен коледен подарък на финала Heart Exl Това ми е втора бременност. Имам дъщеричка на 9 години. Относно гаденето-до вчера не изпитвах такова, но днес след като се изявих в тоалетната на работното ми място и имах желание само да си тръгна и да си повръщам кротко у дома, вече смело мога да кажа, че и аз имам. Имах гадене и повръщане и през първата бременност, но си мислех, че този път ще ме прескочи.
Успех на всички! Heart Decoration

# 367
Добре дошла и щастливо очакване! И аз съм в постоянно оочакване кога ще се започне с гаденето и повръщането, но за сега се справям Simple Smile Днес си чакам 2рия кръвен и много се вълнувам!

Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Присъединявам се към тази прекрасна тема Heart Exl Видях мечтаните две черти! Предполагаемият ми термин, според разни приложения, е на 17.12. Предвидила съм да отида на преглед в 7 с. и се надявам всичко да е наред с всички ни, и да имаме прекрасен коледен подарък на финала Heart Exl Това ми е втора бременност. Имам дъщеричка на 9 години. Относно гаденето-до вчера не изпитвах такова, но днес след като се изявих в тоалетната на работното ми място и имах желание само да си тръгна и да си повръщам кротко у дома, вече смело мога да кажа, че и аз имам. Имах гадене и повръщане и през първата бременност, но си мислех, че този път ще ме прескочи.
Успех на всички! Heart Decoration

# 368
Здравейте, момичета. Вчера ми мина прегледа - чух сърчицето и съм много щастлива Heart Разбрахме се за час за 26 май, направо да отида с направление 9, със сутрешна урина, и тогава ще направим и първата фетална морфология, и необходимите изследвания. Изглежда ми супер далече, и най-вероятно няма да издържа без да видя бебче до тогава Confused
Иначе АГ каза, че щом искам след 10 седмица да си направя пренатест и само фолиева киселина да пия. Питах за други витамини, каза че няма нужда за момента. При вас кога се очертава следващ преглед? Blush

# 369
  • София
Katstyr, честито сърчице Heart, ти в коя седмица си?
Аз съм на преглед в понеделник 18.04 при док по ЗК и на 19.04 при репродуктивния. Тогава ще съм съответно 7г. 2/3 дни, много се надявам да видим ембрион и да чуем сърце Cry че нещо почнах да се притеснявам, чета колко често се случва "кухо яйце" ...
Mishony добре дошла Hug

# 370
Lex стискаме палци, да не ти дойде. Спокойно, при много бременнпсти си от очите на бременност са същите като симптомите да ти дойде цикъл.

rumicat как бебока е толкова голям?  Дава го чак 13г.с. 8см. Тоест близо два месеца напред?!

# 371
Katstyr, честито сърчице Heart, ти в коя седмица си?
Аз съм на преглед в понеделник 18.04 при док по ЗК и на 19.04 при репродуктивния. Тогава ще съм съответно 7г. 2/3 дни, много се надявам да видим ембрион и да чуем сърце Cry че нещо почнах да се притеснявам, чета колко често се случва "кухо яйце" ...
Mishony добре дошла Hug

Ами 6 седмица и 4 дни Grinning Затова и 26 май (12 седмица и 4-5 дни) ми се струва тооолкова далече Disappointed

# 372
Добре дошли на новите бъдещи мами! 🤗

Момичета, днес се включвам в прекрасно настроение. Бях на преглед и чухме сърчице, емрбиончето е 6-7мм. В 6+4г.с. съм. ❤
(Първата ми Б приключи в 8г.с, но не бяхме чули пулс и не знаем дали изобщо е имало такъв.)
За първи път виждам и чувам нещо толкова хубаво и се моля винаги да е така за всички ни! 🙏
Пожелавам ни прекрасни леки бременностти и пухкави бебчета!

# 373
Здравейте бъдещи мами, включвам се и аз в групата Simple Smile В 5-6г.с. съм, миналата седмица бях на преглед и видяхме само плодния сак, нямам търпение до следващия преглед... Първа бременност ми е, но доктора каза че кръвни изследвания ще правим след като чуем пулса(тоест следващия преглед към 7-8г.с.), според вас това окей ли?
Също така при вас усеща ли се придърпване понякога към кръста и яйчниците подобно на менструални болки?

# 374
Честито на новите мами, честито и на тези, които чуват сърчица! Колко хубав е този звук в кабинета! Дано го има винаги!
И аз от днес имам по-изявени симптоми - гадене от определена храна и миризими, (без позиви за повръщане). Сега вече се чувствам както първата ми бременост и се успокоявам. Щом ми е неприятно от миризмата на кромид/лук, значи съм много бременна. Реших прегледа да си остане за 20април, вместо да отскоча превантивно днес. В 5,5 гс съм и вероятно няма да чуя още сърчице. А по думите на АГ, ако имам симптоми на Б, да отложа прегледа за 20.04.
Аз по принцип имам малък корем, винаги съм имала, без значение колко слаба съм била, а сега от 3 дни как е щръкнал...ММ ми се смее, че вече личи, че съм Б и няма да мога да го крия дълго. Постоянно се шегува, че до девети месец, ще стане голям, все едно 2 бебета има вътре 😁, но съм същите килограми, даже очаквах да съм наддала по 1 кг, а то дори и малко по-малко съм.🤔
Уoto, аз усещам придърпвания, но ако преценя, че са по- силни от обикновено, пия 1 но-шпа. Като че ли вече понамаляха...

Общи условия

Активация на акаунт