Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 089
  • 707
  •   1
Отговори
# 495
Кестенче3453 Така бях аз предния път. Все едно ме описваш. До третия месец много тегаво. Успявах да хапна само супа с фиде/ориз, картоф/тиквичка и това е. Нищо с мирис, цвят и вкус 😀 Бях отслабнала. После лека полека ми се върна апетита, но пак повръщах. А месото го вкусих отново чак като родих.
Е стига де... 3 месеца! ТРИ! Joy Ами то аз от сега отслабнах. Все си мислех, че ще имам зверски апетит и ще ми се прияждат някакви неща. Изобщо не си го представях така, но да е живо и здраво пък ще изтърпим.
Момичета, благодаря ви за подкрепата. Наистина ми е много трудно. 
Относно как изкарах ковид- ами леко. Нищо не пих, почти нямах симптоми и въпреки всичко явно вътрешно е повлиял много.
Не искам да ти давам напразни надежди, но няма ли вероятност да си с доста късна овулация примерно? Аз на твое място за успокоение, бих отишла другата седмица примерно сряда, четвъртък за още едно мнение. Може наистина да ти е доста по-късна овулацията и от там да се получава разминаване. Пак казвам изобщо не искам да те обнадеждавам, не ме разбирай погрешно. Hug Heart

# 496
Jalana, много съжалявам ако нещата се развият така, както си описала. Напълно разбирам мъката, изживях я в края на миналата година и се моля повече да не се случва на никого… и аз като Кестенче щях да те питам дали няма шанс още да е рано и да не са прави лекарите - проследила ли си го чрез ЧХГ и размер на плодния сак? Чели сме за сме какви ли не случаи тук…

# 497
Кестенче3453

jalana Може и да не е от това, че си преболедувала. Има много причини поради, които се случват тези неща. Няма как да ги предвидим и предотвратим. Аз също имам зад гърба си мисед, със спряло сърце.

Да, може и да не е, не са сигурни, просто нещо в мен е убедено, че в момента, в който се разболях и от там тръгнаха нещата.

Иначе, няма шанс, днес кървя цял ден, утре трябва да взема хапчето, вторник на изследвания и сряда постъпвам в болница. Времето ми се иска за някой неща да минава бързо. Ще ми направят изследвания, дано всичко да е наред и да ми дадат зелена светлина. Въпреки, че ще искам 2 месеца да укрепне организма ми, имунно стимуланти, абе нещо трябва да взимам, защото съм много изтощена. Успех на всички момичета Flowers Hibiscus

# 498
Дано бързо се възстановиш и физически, и пхисически! Всичко си идва на мястото в точния момент! ❤

# 499
  • Пловдив
Jalana, може да не ти допадне точно в този момент мнението ми, но аз винаги гледам да мисля философски! На мнение съм, че нещата не стават когато искаме, а когато трябва! Големият ми син го правихме над година, през която ми беше гадно, отчаяно...След като стана и мина време, осъзнах, че да го бях планувала, нямаше да стане така наредено всичко...  Пожелавам ти всичко да стане в точния момент ❤

# 500
Аз се подстригах преди да забременея защото си вярвам но много искам да се боядисам и не знам дали е редно
Jalana съжалявам за загубата при мен пък стана така че чух пулс 6+4 и пулса е спрял 6+6 но аз разбрах чак 8+7много е гадно и аз бях с късна овулация и сега все съм на тръни даже още и не видях бебчо....4 месеца си Дадох почивка но мисалта само ме разплакваше даже на 8 март ми беше много гадно сега трябваше да съм 8 месеца ама какво да се прави така се случи аз не бях болна от ковид от нищо но ето виж случи се... Когато бях за изчистване имаше майка в 8 месец и разбрала като бебето спряло да бъде активно много кофти имала е  20 дена До термин ...поради тази причина аз още не мога да се зарадвам и те разбирам много добре
Аз лично си казах че няма да купувам нищо ама абсолютно нищо докато не родя ....

# 501
Здравейте и от мен, бъдещи мами!
На 29.03 видях моите две чертички, но исках да изчакам малко и да не се вълнувам толкова. Моят термин е на 5.12 😍 Решихте ли вече къде ще раждате? Аз вече следя постоянно за мнения.
Желая ви леко износване и раждане на малките декемврийски слънчица! ❤

# 502
Здравейте и от мен, след прегледа за пулс
Кога отнови ви извикаха?

# 503
Jalana много съжелявам за това през което трябва да минеш. Сигурна съм, че съвсем скоро ще хушкате едно здраво бебче. Не се отказвай в никакъв случай. ❤️🍀

Момичета снощи в 22 и 30 леко прокървих. Не беше ярко червена по-скоро кафеникаво. Оставих двете госпожици на таткото и газ към болницата. Плодния сак е доста сплескан 😔, но видяхме ембрио и чухме сърчице. Пия дуфастон и витамин ц 1000мг.Днес пак съм на преглед да видим какво ще кажат. Не мога да си обясня защо се случва така при условие че се пазя. Не вдигам тежко и т. н.

# 504
Здравейте и от мен, след прегледа за пулс
Кога отнови ви извикаха?

Аз чух пулс в 7-ма седмица и ме викат в 13-а направо за записване и фетална морфология, но няма да издържа без преглед до тогава Confused Та се каня да си запазя час за 10-та седмица, преди пренатеста. Blush

# 505
Здравейте, заспивам се и аз. Последен МЦ 13.03., втора бременност. Днес, 5с2д бях на АГ и видя сакче и каза, че това което вижда, отговаря на седмицата, в която съм и др седмица да отида пак. С първото дете първия преглед ми беше в 6с3д и се чу и сърцето, та и аз си се чудя на акъла, защото този път бързах толкова да отида на преглед, само да го мисля една седмица всичко наред ли е...

# 506
Jalana много съжелявам за това през което трябва да минеш. Сигурна съм, че съвсем скоро ще хушкате едно здраво бебче. Не се отказвай в никакъв случай. ❤️🍀

Момичета снощи в 22 и 30 леко прокървих. Не беше ярко червена по-скоро кафеникаво. Оставих двете госпожици на таткото и газ към болницата. Плодния сак е доста сплескан 😔, но видяхме ембрио и чухме сърчице. Пия дуфастон и витамин ц 1000мг.Днес пак съм на преглед да видим какво ще кажат. Не мога да си обясня защо се случва така при условие че се пазя. Не вдигам тежко и т. н.
По колко дуфастон пиеш? Аз в петък също получих кървене, след това премина в кафяво зацапване дори още зацапва по малко при ходене до тоалетна. Пия 3*1 дуфастон, но шпа и бусколизин. Лежа и си почивам. Доста се притеснявам, защото сякаш и симптомите ми изчезнаха.

# 507
  • София
Jalana, много съжалявам.
Аз днес бях на преглед и си имаме пулсираща точка Hug
Доста се притесних, защото по размери е 6г.с. и 3 дни, а аз по календар съм 7ма и 2 дни. Confused

# 508
Може да си била с по-късна О. Пък и те изчисляват спрямо измервания, които няма как да са 1:1 точни. Не се шашкай, имаш си пулсираща точка ☺

# 509
  • София
Ами ...пункцията(овулацията) ми беше на 16ти ден.
Дано, не смея да се зарадвам на сърчицето

Общи условия

Активация на акаунт