Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 001
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
Честито Nayla! Много се радвам за вас, рано или късно всичко се нарежда:)
Стискам палци за всички да стигнат до финал!!!❤❤❤

# 76
Здравейте!
И аз с две чертички от вчера, другата сряда съм на лекар. Дали е рано, дали не, 6та ГС ще съм. Вълнувам се! ☺️
Първа бременност ми е.
За сега ми се вие малко свят и имам киселини.

# 77
Честито!!!Не мисля, че е рано, стандартното е между 5 и 8г.с. Просто колкото по-късно толкова повече ще се види, но ако има проблем по-добре да се хване от по-рано😁

# 78
Аз сега съм в 5г.с и се глася за преглед 15 април, когато ще съм в първия ден на 7г.с 🤩🤩 ужасно ми се спи, легнах в 19ч снощи и станах преди малко и още ми се спи 😀 добрата новина е, че гърдите ми решиха да се съживят-уголемени и леко чувствителни 🤣

# 79
Аз сега съм в 5г.с и се глася за преглед 15 април, когато ще съм в първия ден на 7г.с 🤩🤩 ужасно ми се спи, легнах в 19ч снощи и станах преди малко и още ми се спи 😀 добрата новина е, че гърдите ми решиха да се съживят-уголемени и леко чувствителни 🤣
На мен цял живот много ми се спи, не го отчитам като промяна 😆. Иначе гърдите ми щяха да се пръснат около дните на закъснението, сега пак са напрегнати, но се търпи.
Уикенда сме на почивка. Няма проблем да си щъкам насам натам нали? Още се изненадвам на всичко което е забранено... 🙄🙄🙄

# 80
А на някой гади ли му се , от снощи ме е почнало и почти не съм хапнала. 😪

# 81
На мен ми се гади😔 Аз даже и два пъти повърнах през ноща.
Тази нощ кучето ми не спря да повръща, та малкия спа, но аз пак не можах. С нетърпение чакам да се стопли и да отидем на вилата. Малкия ще тича и играе на двора без проблем, както и кучетата, най-сетне ще мога да си почина😊

# 82
На мен ми се гади😔 Аз даже и два пъти повърнах през ноща.
Тази нощ кучето ми не спря да повръща, та малкия спа, но аз пак не можах. С нетърпение чакам да се стопли и да отидем на вилата. Малкия ще тича и играе на двора без проблем, както и кучетата, най-сетне ще мога да си почина😊
от снощи съм така, но ме кара и да се оригвам  ,отвратително е .Не повръщам, но ме дразнят и миризмите. Сравнение с предната бременност тази започна доста по-рано  🥺

# 83
Спокойно аз съм карък в това отношение. Миналата ми бременност започна да ми се гади в 6г.с. и то началото, а спря чак в края на 13г.с.

Момичета проблем ли е пътуването по време на бременност? Дълго разстояние с кола Ок ли е? Или пък късо, но със самолет?

# 84
Спокойно аз съм карък в това отношение. Миналата ми бременност започна да ми се гади в 6г.с. и то началото, а спря чак в края на 13г.с.

Момичета проблем ли е пътуването по време на бременност? Дълго разстояние с кола Ок ли е? Или пък късо, но със самолет?
И аз това ще питам АГ ,че ми се налага да пътувам. Макар ,че преди не се спирах, а сега работата ми е такава ,че шофирам постоянно. Ако се чувстваш добре и правите почивки при пътуването, мисля че може 😊

# 85
Момичета, аз продължавам да нямам симптоми освен лека болка в гърдите, което започва да ме притеснява, заради горчивия ми опит с първата бременност (мисед)… дори не съм си мислела, че ще си мечтая за гадене и подобни неприятни симптоми, които другите описват.. искам да мисля позитивно, но трудно се справям..

# 86
Момичета, аз продължавам да нямам симптоми освен лека болка в гърдите, което започва да ме притеснява, заради горчивия ми опит с първата бременност (мисед)… дори не съм си мислела, че ще си мечтая за гадене и подобни неприятни симптоми, които другите описват.. искам да мисля позитивно, но трудно се справям..
Изобщо не е задължително да имаш неразположение, напротив радвай се , хубавей и се наслаждавай на бременността си , всичко ще е наред  Simple Smile

# 87
Благодаря, Ели!
Забелязвам, че с наближаването на прегледа ми при АГ, притеснението ми се усилва. При вас така ли е или успявате да сте спокойни?

Изобщо не е задължително да имаш неразположение, напротив радвай се , хубавей и се наслаждавай на бременността си , всичко ще е наред  Simple Smile

# 88
Ако не е моят тъп гастрит изобщо няма да мисля за притеснение,но ме мъчи и днес отново съм на гастроентеролог.Все пак има по важни неща и с цената на всичко трябва да ги преодолеем.Мисли позитивно ,че така като си мислиш лоши неща ще си ги предизвикаш.Ако имаш възможност излез и се поразходи .Аз съм на работа и едновременно имам щастието да съм покрай морето 😁

# 89
Здравейте,включвам се и аз в темата.Ще се радвам,ако се направи и ФБ тайна група.Ще ми е доста по-удобно там да следя,да питам и да общувам.Ще ставам мама за втори път(разлика 10 години точно ще има).Не бях готова за бебче,но моя мъж има огромно желание.Правихме опити над година и половина,но не бяхме супер активни.Все още никой не знае,смятам е доста раничко. Терминът се очертава 13.12. Пожелавам успех на всички мами! На финал здрави и прекрасни бебечета!
Като симптом имам режещи болки в кръста по средата,които по принцип имам+парене в десния  яйчник,което също имам около цикъл и леко гадене.
Пс . Бях на преглед миналата седмица - заради уголемени лимфни възли.АГ идея нямаше какво се случва,но само споделих,че правим опити. Тя само видя един задържан фоликул и един спукан. Сега ще ходя за резултати,но предполагам,че най-рано ще ме прегледа отново  в 12г.с. при записване .Преди това ще направя само скрининг,но идея нямам къде.Най-вероятно отново във МЦ Фемина  в сф при доктор Врагалева,ако работи още там.Другите мами ,които са по-пресни от мен къде сте правили фетални морфологии  в Сф?

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 13:35 от Edelvais123

Общи условия

Активация на акаунт