Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 090
  • 707
  •   1
Отговори
# 210
Добре дошли на новите мами и лека бременност!😇
 Аз все още не съм казала на каката.Тя е почти на 10,но ужасно ме  ревнува от деца и ММ.Идея нямам как ще станат нещата и ми е много притеснено.Дори и аз малко бях шокирана от положителния тест.Хем заради каката,хем че първата бременност не беше лека,нито раждането,нито след това.Дано сега всичко е наред.
Зарадвах се чак на третия ден.А знаете ли къде го направих? Купих от аптеката и бам в тоалетната в магазина. 🤣
Още събирам сили да кажа на ММ.Тамън днес приготвих посланието да го сложа в колата  и пак някакъв страх. Явно ще трябва да е очи в очи пак.

# 211
Спокойно, ти пък все едно сте гаджета тийнейджъри. Племеницата ми е на 12, тя когато разбра беше посред нощ, защото аз казах на майка ѝ и баща ѝ не на нея, но тя чула, питала какво става и започнала да скача, скача. От замята до небето и обратно😁

# 212
Може би наистина усещат децата. Моята е на 6г. Предишния път не спираше да ми целува "тумбачето", преди да забременея, и докато бях бременна без да й казваме. Казахме й и продължи да ме целува още седмица-две поне и изведвъж спря. А но се оказа, че няма защо. Казахме й, че бобчето от щъркелите е било развалено, прие го, обяснихме, че ще изчакаме малко и пак ще вземем бобче. Сега от 1 месец пак ме целува постоянно, още не знае, мисля на нея последно да кажа, въпреки че тя най-много ще се радва.
Да ви попитам как сте със съня през нощта?🤔
Аз и през трите бременности през първите седмици не мога да спя през нощта, даже това беше причената за тест преди закъснението🤔

# 213
Altaya, по-нагоре и с други момичета обсъждахме, че доста от нас не спим спокойно след двете чертички. При мен е от една страна от вълнение, а от друга - ставам поне по 1-2-3 пъти до тоалетна, хем умишлено не пия течности преди лягане.
Вие как сте с пишкането - ходите ли по-често от обикновено?

# 214
Да, ходя по-честичко, но не и през нощта. Гледам преди лягане да не пия течности. Снощи пих, събудих се в 4 и до 6 бях будна... а иначе през деня ми се доспива честичко😁 Спомням си, че през първата ми Б, душата ми спеше, навсякъде можех да спя и по всяко време, но това след 7-8гс, засега май ми е рано за тези симптоми.

# 215
Аз също съм умряла за съм в последно време. За щастие се пооправихме, но аз пак не мога да спя. Много мразя малкия цяла нощ като не иска да спи, но нали като го разхождам спи и накрая той сутринта е като нов, а аз не мога да мръдна.

П.П. Извинявам се редовно пиша малкия, защото е бебок на 1г и още не мога да кажа баткото.

# 216
Записвам се при вас много тихичко за да следя темата и след кръвният вече ще се представя 🤗 много прекрасни емоции на всички пожелавам!

# 217
Ходя по-често, да! И през нощта ставам в 5 ч, а аз спя доста стабилно. Мислех, че е рано, но явно съм позабварила. Вечер ми се доспива много рано и рязко ставам кисела. Вчера си поплаках даже (за дреболия, разбира се). Чувствам се сякаш във водовъртежа на тежък ПМС.

Altaya, по-нагоре и с други момичета обсъждахме, че доста от нас не спим спокойно след двете чертички. При мен е от една страна от вълнение, а от друга - ставам поне по 1-2-3 пъти до тоалетна, хем умишлено не пия течности преди лягане.
Вие как сте с пишкането - ходите ли по-често от обикновено?

# 218
Здравейте, надявам се всичко да е налед, тази седмица разбрах с 2 кръвни теста и си чакам прегледа следващия петък Simple Smile

# 219
Момичета, пиете ли кафе сега и ако пиете колко си позволявате на ден?

# 220
Момичета, пиете ли кафе сега и ако пиете колко си позволявате на ден?
Аз от както разбрах не пия кафе само 3в1 сутрин не повече попринцип пиех по 3 и то нормални за тютюнопушене не използвам и мисля че е +

# 221
И аз не пуша, преди от време на време си визмах вейп без никотин, но сега и това не искам. Кафе много обичам, но гледам плавно да го огранича. Винаги съм го пила с много мляко, канела ванилия и засега не мисля, че е проблем после ще почвам все повече да го ограничавам. Мен ми е по-скоро ритуал отколкото самото кафе. Взимала съм си и на раух, а то е с 1-2% кафе и ОАК ми е Ок.

# 222
Аз пия винаги по 2  3в1 в чаша прясно мляко .Сега пак така,но гледам да е само 1,но може и 2 ,ако искам.Не вярвам две 3в1 да вредят.Като започне гаденето сама ще се откажа от много неща.Първата бременност  не понасях кафе, а цигарите ги намразих за 3 дни.Пиех по 4 на ден.Засега  не ми става лошо или гадно от нищо,но предполагам,че от 6 -7-8 седмица ще има промени.Непушач съм от 6 години.Рядко правя по 1 дръпка,но сега вече отказах и това.
За пишкането все още не усещам разлика,но още помня с първото бебе как бяха 7-8-9 месец.Ставах по 3 пъти нощно време,устата ми пресъхнала за вода, че не съм пила нищо,а  ми се пишка и не пропускам.Но това е подготовка за бебето хаххах Имах и котенце,което обичаше да ме буди  нощно време да му отворя за тоалетна,после да му отворя да се върне.
Да питам седмиците как ги броите? От последна менструация   за първи ден или от следващата седмица? По моите 2 календара  първата седмица на МЦ не се брои.

# 223
  • София
Аз пия кафе, по едно/две на ден, зависи колко ми се пие. Пия го чисто,  еспресо, без захар, мляко и т.н.. Също така съм и страстен пушач, но откакто видях положителният тест не съм пушила.

# 224
Аз също пия по едно кафе с много мляко. Страстен пушач съм и репродуктивният ми ме посъветва да не стресирам организма допълнително като ги спра от раз, имам разрешение по 3 цигари на ден. За сега съм ок, но съвсем скоро ще спра и тях,когато се почувствам малко по-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт