Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 192
  • 707
  •   1
Отговори
# 270
Не съм чувала да е обвързано. По всяко време може да го пуснеш.

# 271
Аз днес също ходих да си пускам щитовидните хормони+женски.Когато док. ми ги даде никой не знаеше,че съм бременна.Целта беше да видим как седят нещата за забременяване . Даде направление за Пролактин,Лн,Фсх,Естрадиол. Те се пускат на 3-4 ден от МЦ. В лаб.ме питаха даже кой ден ми е и се наложи да излъжа . Поне ще видя Пролактин,който трябва да е нараснал по време на първи триместър. Храненето и кафето са забранени за изсл.на щитовдните хормони и др..На прогестерон не вярвам да оказват влияние.
Аз все още нямам особено апетит,дори съм отслабнала половин килограм.Дали е защото ям повече салати,не знам.Понеже имам цели 8 месеца  да качвам не го мисля толкова.
Някоя мама да е ходила на преглед скоро да се похвали с някакви новини?
Хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 10:31 от Edelvais123

# 272

Как са 4+2 съм по калкулатор

# 273
На мен ми изглеждат супер! Даже ми се струва, че сте на повече от 4+2

# 274
На мен ми изглеждат супер! Даже ми се струва, че сте на повече от 4+2

Еми последен Цикъл на 12.03 28/29 ден..

# 275
Супер са. И аз съм с последен цикъл 12.03 Simple Smile

# 276
Здравейте! 5+4гс съм вече! Аз също не съм от ядящите. Не ми се яде, не ми се гади, снощи вечерях кисела зелена салата. Днес "закусвах" на работа( аз по принцип не закусвам) 3-4мънички локумчета, почерпена от една колежка, върнала се от почивка в Турция. Та общо взето, бабините девитини при мен не вървят -ям поначало кисело и сега благо. Та пол не може да се определи по вкусовите ми предпочитания. Така бях и първата Б.😁
Все още тръпна за по-изявени симптоми, нооо няма... съответно се чудя за преглед -дали тази сряда, или следващата... сега и да ида, вероятно няма да се чуе пулс все още, другата седмица ще е тъкмо за пулс(ако е писано да чуя).

# 277
В момента по калкулатор съм 5.2 г.с в петък имам час за преглед с последна менструация на 5.март. Не знам дали е рано но нямам търпение не съм пускала чхг

# 278
Първият преглед, ако е преди 6-7гс, е за установяване на Б в матката. Дори и да е рано, поне ще се успокоиш, че е на правилното място.

# 279
Висока стойност. Да не са 2?

# 280
На мен ми казаха че почва да се оформя сак но не могат да изключат извън маточна и затова на 19/27 съм пак матката се удебелила и друго нищо за сега видя нещо ама каза че още сега се оформя..

# 281
Здравейте мили мамита. Малко се по загубих. От вчера съм с температура. Ходих на преглед и ми изписаха тайлолхот и витамин С.
В момента съм в 5 г. с и днес дежурната лекарка ми каза, че вижда единствено плоден сак без ембрион. Попита ме кога съм на преглед при моя АГ. Отговорих и другият понеделник. Тя ми каза да отида, но ако гибекологът ми не види ембрион и тогава ще трябва да ме изчистят.
Плодният сак който тя виждала за нея не бил както трябва. 😔🍀

# 282
Ставаме две 😀 аз съм с ПРМ 4 март и аз се глася за петък, но всички приятелки ме разубеждават, че било рано и нямало смисъл още. Не знам какво да правя 🤷♀
В момента по калкулатор съм 5.2 г.с в петък имам час за преглед с последна менструация на 5.март. Не знам дали е рано но нямам търпение не съм пускала чхг

# 283
Здравейте мили мамита. Малко се по загубих. От вчера съм с температура. Ходих на преглед и ми изписаха тайлолхот и витамин С.
В момента съм в 5 г. с и днес дежурната лекарка ми каза, че вижда единствено плоден сак без ембрион. Попита ме кога съм на преглед при моя АГ. Отговорих и другият понеделник. Тя ми каза да отида, но ако гибекологът ми не види ембрион и тогава ще трябва да ме изчистят.
Плодният сак който тя виждала за нея не бил както трябва. 😔🍀

Задължително второ, че даже и трето мнение Simple Smile Може да си имала по-късна О. Може да си пуснеш и чхг през 48часа, да видиш как се удвоява. Стискам ти палци!

# 284
Ставаме две 😀 аз съм с ПРМ 4 март и аз се глася за петък, но всички приятелки ме разубеждават, че било рано и нямало смисъл още. Не знам какво да правя 🤷♀
Аз съм с ПРМ на 06.03. и ще ходя чаааак 27.04, което ми се струва тооолкова далече. Но при мен е така, защото искам да отида заедно с ММ, който до тогава е в чужбина Sad на ваше място бих отишла, дори ей така, да си поговоря с АГ, да задам един-два въпроса, пък после след 1-2 седмици пак 😀

Общи условия

Активация на акаунт