Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 179
  • 707
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, може ли малко обяснение за пренатест? Сега видях, че има един с официална страница, който се изпраща в Германия за резултати. Но пък в Синево има подобен тест, на мнооооого по-достъпни цени (12 генетични аномалии плюс пол за около 800лв). Какво ви е мнението?

# 346
Момичета, може ли малко обяснение за пренатест? Сега видях, че има един с официална страница, който се изпраща в Германия за резултати. Но пък в Синево има подобен тест, на мнооооого по-достъпни цени (12 генетични аномалии плюс пол за около 800лв). Какво ви е мнението?
В Синево също изпращат много  изследвания в Германия.Аз съм пускала изследване,което го изпращат там.За този тест не мога да кажа нищо.Тепърва чета и разучавам.

# 347
  • София
Аз също съм на Фраксипарин 0.3. Не знам, но този път явно се справям доста по-добре с поставяното защото нямам синки. Но тъпата игла си е тъпа игла...отвратително е. Мисля да сменям с Клексан, защото това вече не може да ми пробие кожата Joy

# 348
Момичета,
днес бях на преглед, защото вчера имах зацапване. Оказа се леко отлепен сак. Аз съм в 5 гс. Но нещото, което повече ме притесни е, че в сака не се вижда нищо. Гинеколожката ми каза да отида другата седмица пак за всеки случай, понеже съм  с късна овулация- по засичане беше към 19-20- ти март. Обаче мисълта, че сака е празен не ме оставя на мира. Мислите ли, че е възможно другата седмица да се види?

# 349
  • София
При моя преглед в 5с.6. Дни също не се видя ем., а само сак. Доктора каза че е рано. Даже преди да ме прегледа ме предопреди, че само сак ще видим. Така че мисля че е нормално и няма от какво да се притесняваш. При мен се видя и една точка, която не е ем,. но според соки ще стане на такъв

# 350
При моя преглед в 5с.6. Дни също не се видя ем., а само сак. Доктора каза че е рано. Даже преди да ме прегледа ме предопреди, че само сак ще видим. Така че мисля че е нормално и няма от какво да се притесняваш. При мен се видя и една точка, която не е ем,. но според соки ще стане на такъв
Благодаря. Успокоих се.

# 351
dimi1987 за Прогестерона имам 2*1 Пролутекс и 2*1 Циклогест 400. Слагам и Оксапар 0.4 и почти нямам синини. На мен проблема ми е с Емграст - за подтискане на имунитета е, че имах високи НК клетки, в матката. Ден-два след поставянето му, става ярко червено петно и после кожата се бели, сърби ужасно.

# 352
Момичета,
днес бях на преглед, защото вчера имах зацапване. Оказа се леко отлепен сак. Аз съм в 5 гс. Но нещото, което повече ме притесни е, че в сака не се вижда нищо. Гинеколожката ми каза да отида другата седмица пак за всеки случай, понеже съм  с късна овулация- по засичане беше към 19-20- ти март. Обаче мисълта, че сака е празен не ме оставя на мира. Мислите ли, че е възможно другата седмица да се види?
Аз бях вчера на преглед (5г.с.+2дни) и също се видя само сак. Според мен няма за какво да се притесняваш. Почивай си и се опитай да бъдеш спокойна. Пожелавам ти на следващия преглед вече всичко със сака да е наред Hug

# 353
Момичета,
Аз бях вчера на преглед (5г.с.+2дни) и също се видя само сак. Според мен няма за какво да се притесняваш. Почивай си и се опитай да бъдеш спокойна. Пожелавам ти на следващия преглед вече всичко със сака да е наред Hug
Благодаря!

# 354
Момичета, а с каква ютия живот и здраве ще гладите на бебоците дрехите и спалните чаршафчета и т.н?

# 355
За първото гладих дълго и всичко. С обикновена си ютия на Тефал. Второто.. 😀 купихме си сушилня, та едва ли много ще се впрегна да гладя. Един път като ги приготвям преди да родя и после.. когато дойде 😀

# 356
Днес звънях на доки да си запазя час за преглед в петък, но щял да пътува и ме извика днес следобяд!  Ще ви прикача снимка да видите и вие според вас дали има нещо странно 😀

# 357
Аз мисля че са два плодни сака ❤️❤️Супер 😉Blondy23 link=topic=1427428.msg44607804#msg44607804 date=1649785487]
Днес звънях на доки да си запазя час за преглед в петък, но щял да пътува и ме извика днес следобяд!  Ще ви прикача снимка да видите и вие според вас дали има нещо странно 😀
[/quote]

# 358
  • София
Блонди две ли са Heart Eyes

# 359
Честно казано и аз това си помислих 😀 ама док каза, че нямало данни да е такова. Каза че било нещо от маточната лигавица 🤷♀ След 10 дни ме вика за регистрация. Според него съм в 4та седмица, а съм с 12 дни закъснение.. объркана работа, но и мен сега ме гложди дали са две? 😀

Общи условия

Активация на акаунт