Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 028
  • 707
  •   1
Отговори
# 630
Тъкмо влизах да питам за биядисването на косата какво ще кажете, каква телепатия. И аз мисля да си се подстригвам и боядисвам. Знаете ли какви бои могат да се ползват?
Иначе, моя последен МЦ беше ма 03.03, овулация на 17-18.03. Като казвате "чух" сърчице, как точно сте го чули? Аз видях че светка една червена точка, ама не съм чула нищо. Може и да е рано или апаратурата да не е била добра...

# 631
  • Пловдив
Вижда се как пулсира Simple Smile

# 632
При моя АГ има и звук. Целият кабинет ехти, това е най-хубавия звук, който съм чувала😊. Моят последен цикъл беше също на 3.03. Но поради празниците ми отмениха часа за предстоящия вторник. Дано да чуя сърчице ! 🙏

# 633
Момичета, кое приложение ползвате за изчисляване на термин и гестационна седмица? Навсякъде ми показва различно и се обърках тотално…

# 634
И на мен ми показва различно 17/18.12
Но лекаря каза че по размери за сега се очертава 14.12

# 635
И аз го изчислявах по няколко калкулатора и ми го дава 17/18/19.12 😀 Приела съм 17 за термин. Иначе на телефона си свалих пак приложението Pregnancy+

# 636
Аз ще се боядисвам, ще си правя маникюр и ще ходя на кола маска 🙂 на мен АГ ми беше казала,че стига да не ми става зле от миризми няма проблем.
Приложението ми е "feia"

# 637
Момичета имам много леко зацапване кафеникаво само в хартията след тоалетна според вас освен да лежа и да пия дуфастон какво да правя имал ли е някоя от вас този проблем и как се справи 😔😔Постоянно се моля на Бог 🙏

# 638
Момичета имам много леко зацапване кафеникаво само в хартията след тоалетна според вас освен да лежа и да пия дуфастон какво да правя имал ли е някоя от вас този проблем и как се справи 😔😔Постоянно се моля на Бог 🙏
Посетихте ли лекар?

# 639
Не всяко течение е проблем. Аз имах в началото зацапване. Беше спряло, миналият ден пак така еднократно. Пий си дуфастона, то няма да спре веднага, след няколко дена. Стискам палци!

# 640
Да днес каза че има леко отлепване и вижда само жлъчно мехурче и сянка и другия петък е решаваш това са снимките от днес Amisuy link=topic=1427428.msg44658353#msg44658353 date=1650624155]
Посетихте ли лекар?
[/quote]

# 641
И аз днес имах кафява точица на ежедневната превръзка, вече съм като вманиачена да се следя и анализирам. По-рано като имах кафяво зацапване бях на преглед и всичко си беше ок. Приемам си утрогестан, почивам и не мисля, че има какво друго да направя. Също съм чела, че матката и шийката си се чистят през цялата бременност и е нормално да има такъв цвят тъкани.
А сутринта както станах свежа и без симптоми, малко след това повърнах.. така че явно симптомите си се появят и изчезват, когато си решат…

# 642
Според Feia съм в 7ма г.с. Според pregnancy+ съм в 5та. Последен цикъл 11.03, овулация на 28.03. Ще видим във вторник какво ще каже АГ, първи преглед ще ми е, дано всичко да е наред, а ако се чуе и сърчице ще е прекрасно.

# 643
При моя АГ също има звук, цялата треперех на този прекрасен звук❤

Момичета аз вчера писах, че нямам гадене е днес имам двойно. Явно както -Flame- каза явно ще е на почивки. Аз пак казвам, че с предишната бременност продължи по-дълго до 16г.с. Така че не се надявам много.

Моя последен МЦ беше на 25.02, термин на 02.12 предполагаема дата на зачеване беше 11.03, но поради факта, че тази дата беше умишлено избягвана, а бебечето върви голямо АГ каза, че е била по-ранна и най вероятно е 7.03:)

# 644
При моя АГ също има звук, цялата треперех на този прекрасен звук❤

Момичета аз вчера писах, че нямам гадене е днес имам двойно. Явно както -Flame- каза явно ще е на почивки. Аз пак казвам, че с предишната бременност продължи по-дълго до 16г.с. Така че не се надявам много.

Моя последен МЦ беше на 25.02, термин на 02.12 предполагаема дата на зачеване беше 11.03, но поради факта, че тази дата беше умишлено избягвана, а бебечето върви голямо АГ каза, че е била по-ранна и най вероятно е 7.03:)
в 7 г.с колко трябва да е като размер?

Общи условия

Активация на акаунт