Отговори
# 90
Лелята как се озова при Нева. Имах прекъсване доста голямо.

Джейлин я направиха твърдо психически недобре, което не ми допада. От това решение за бебе, да й се запълнели липсите, и избирането сама на къща за 1 час ме побиват тръпки.
Дано не обърне гръб на Ългаз, когато той има нужда. Ако ще си търсят сметка, заради семействата, нещата са на кантар.
Жал ми е за Дефне.

# 91
Парс и Ерен са далеч от истината за самоотбрана и още по - далеч от Чънар. Мердан сякаш не знае разликата между рана на два дни и прясна. Не е сигурно и дали Ългаз разбра, че е самоотбрана. Но и да се е сетил, доказателства няма. Осман е глупак - никой няма да му даде дете, само ще му изкарат кирливите ризи за изневярата. Сетил се за Парла. Ако не беше Джейлин да я спаси, сега щеше да е с досие за наркотици.

Солничка, не знаем как се озова - при нея мисъл липсва... появи се с плика, защото не знаела при кого да иде. Сякаш Ългаз е на друга планета.

# 92
  • Кърджали
Лучия, Мердан беше уговорил лекарка и беше изпратил онзи при нея. Тя нямаше да каже,че раната е прясна и щеше да потвърди че е на два дена  . Но за техен карък онази лекарка била в спешна операция и го пое друга. Тя каза на Парс и Ерен че раната е прясна

Нали хората като се влюбят, си губели ума? Ългаз не го ли е чувал? Кво му трябва да е толкова умен?
То опита на човека на дядото да поеме вината тъй или иначе нямаше да мине. Лекарката, която превързваше раната каза на Парс че този лъже и че раната е от днешния ден. На Парс и Ерне и без това не им вдъхна голямо доверие как изведнъж"изпя" всичко, усъмниха сез та думите на лекарката потвърдиха съмненията им.
Този път Парс ме изненада.
Първо се опита да притисне Ерен за да каже за раната на Метин. Попита го щял ли е да каже, отговора на Ерен беше "първо щях сам да се опитам да се убедя че не се лъжа и тогава", Парс отвърна 'По дяволите, онази така бих направил". После се опитаха да разберат тайно.до колко е намесен Метин..Когато Ъкгаз дойде вече убеден че Явуз не е убиеца и поиска да продължат разследването ( но без Джейлин да разбира че са хванали грешен човек за да не страда допълнително) ,Парс използва думите му и каза че Метин няма да участва в разследването -" щом искаш Джейлин да ме чуват тогава колкото по-малко хора знаят, толкова по-добре. Ще си работим тримата" .  Двоумението на Парс дали да каже на Ългаз приключиха в момента в който Ългаз каза че който е взел записите е убиеца. Не искаше да го кара да си мисли че баща му е убиец. Парс през цялото време се надяваше че ще открият нещо, което ще докаже че Метин няма вина в нищо и "сме развили параноя". Чак не искаше да говори с Ългаз да не би да заподозре че крият нещо от него...
Джейлин за първи път започна да говори и да мисли с "ние"... Уф...
Осман е идиот, тотален идиот .. тамън си кажа, добре де, не е чак толкова глупав (не мисля че е лош) и той иде и свърши нова глупост.
Ерен ще води дело за бащинство.
Уффф, не мога да си събера мислите

За мен Джейлин очаквано се срина психически. Досега все тя и Ългаз бяха във всяка буря  Даже и много издържа. Друг би се сринал по-рано даже.
Та за мен си е много правдоподобно.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 14:30 от Aлекcандрa

# 93
Осман отиде при Йекта, защото знае за неговата ненавист към Дейлин и семейството ѝ. Така се надява да спечели родителските права над Парла знаейки, че Йекта ще е безпощаден.

И като написа това прощално писмо Метин  означава ли, че е решил да се предаде ?
и нехранимайкото Чънар в чужбина ли ходи. Не се ли чака за виза

# 94
Има държави с безвизов режим с Турция. Никъде няма да отиде Чънар, онова мекере нали се обади на Йекта, а и Ългаз вече е наясно със ситуацията.

Алекс, Мердан като праща ранения при определен лекар, трябваше да е сигурен, че в момента е свободен. Сега стана още по - лошо. Като притиснат ранения, всичко ще изпее.

# 95
Дядото в консулството връзка намери да кажат на Джейлин, че баща й е на кораба, убийство за една бройка уреди в затвора, как вещо организира фалшифивото писмо, Седа с доста твърда ръка проучи, взе и доказателствата, а сега абсолютен аматьор се показа, както и когато уж следеше Чънар, а той под носа му затъна яко с наркотиците и простотиите на Сердар.

Осман от една страна тъпак, че отива при човека, който щеше да го вкара затвора, ако не беше Джейлин, но от друга с тази документирана изневяра, си е наясно, че читав адвокат не му върши работа и само някой играещ мръсно като Йекта може да помогне.

# 96
+          ЕХО ! !

# 97
  • Кърджали
Аз съм в очакване на очакването ще пуснат ли фраг.
До тогава се утешавам с думите на Сема Ергенекон
"Няма невъзможна любов. Има любов."

# 98
  • AMS

Привет и благодаря за преводите и коментарите!!!
Благодаря и за побутването на темата!!!
Чудех се какво става. Нещо май ни се объркаха сметките.
Чакахме такива серии за края на сезона, ноооо Сема Е. ни изненада.
Тъкмо започнахме да раздаваме присъди,
но то май скоро няма да има кого да съдим.
Повечето от виновните вече ги няма,
а други са се запътили към небитието.
Йекта, макар без диплома,  професионално доказа невинността на Явуз.
И най-вече как насочи Ългаз къде и какво да търси.
Ългаз подхвана разследването за Зафер от съвсем друга посока.
Хайде не унивайте. Рейтингът е все още много добър.
Има мегдан за нови сметки.
Май Ългаз ще премине през всички изпитания,
през които премина Джейлин, но в друга последователност.
И да не забравяме, че Осман и Джунейт бяха в солницата.

Кан блестящо изигра последната сцена!!!

# 99
  • Кърджали
Каан така изигра последната сцена,че доста време след това не знаех къде се намирам.
Вътрешният срив още като гледаше кадрите от автобуса, как направо загуби почва под себе си. Имах чувството че там ще падне направо. После на строежа разочарованието от това,че се досети че баща му е замесен като се е опитал да прикрие случилото се. Въпреки всичко се държеше. Но като чу Джейлин там се пречупи. Нейното щастие, нейните мечти и нейните планове за бъдещето и неговото осъзнаване,че я губи с излизането на тази истина. Този срив на Ългаз беше така страхотно изигран от Каан... Че мога да го хваля от днес до утре за играта му. И няма да е за първи път. Знам, че няма да е и за последно.
Сега очаквам: 1. Изправянето му срещу баща му, 2. Как ще каже на Джейлин. 3. Как Парс и Ерен ще му кажат какво са открили. Не че тяхното откритие ще го изненада, но Парс много се притесняваше за Ългаз и как евентуално ще му каже ако Метин е намесен. .

Мисля че Осман си получи отмъщението от Енгин чрез Парла, чрез историята с допинга и опита ѝ за самоубийство. Не мисля че ще има още нещо срещу него.

Но Джунейт още е тайна...

# 100
Алекс, има още доста тайни. Не е само  Джунейт.
Например, как Мердан ще се справи с пистолета с отпечатъците.
Как Мердан ще представи  детето в семейството.
Какво ще стане с Чинар, след като брат му го разпита насаме и съвсем спокойно.
Как ще бъде разпитан Метин и от кого - от Парс?
Синът на Явуз има ли някакво участие в разправията между Зафер и Явуз?
Остава и разпита на младежите...

Ето рейтинга - има лек спад, но пак е висок.

# 101
  • София
Има фрагман...

# 102
Привет!
Благодаря за коментарите Flowers Bouquet и за всичко споделено! Flowers Bouquet

Дива, Йекта насочи Ългаз и свали подозрението от Явуз, защото знае от Сердар как се развиха събитията. Но накрая ще бъде много изненадан, защото изстрелите са два, а при борбата имаше един изстрел. Как това ще бъде доказано е друг въпрос.

Алекс, Джунейт е в солничката, но Ългаз и Джейлин го забравиха.

За Световния ден на юриста са направили класация за най - добър адвокат в телевизионен сериал

На първо място е Ългаз Кая, на второ - Джейлин Ергуван Кая

https://mycapella.org/2022/04/05/televizyonun-en-iyi-10-avukati/

От акаунта на сериала в ИГ - "Честит "Ден на адвоката" и на теб, Джейлин Ергуван Кая"

Поздрав и от Пънар

"Ти продължавай да живееш" е на първо място сред турските филми на Нетфликс и изпревари "Хартиени животи".

Уур става водещ на музкално шоу "Афара" по Канал Д.

https://www.instagram.com/p/Cb5o2UbFAx_/

От Пънар

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 22:07 от LU4IQ

# 103
  • AMS
Фрагман еп. 28 >>>

# 104
  • Кърджали
Присъда
Еп. 28, фр. 1
"Наела е къща на любимата ми улица. Сякаш знае... След малко ще се кача горе и ще проведа най-трудният разговор в живота ми. Това е сякаш да се обеся в очите на любимата ми жена..."

https://vk.com/wall609002571_200
https://videa.hu/videok/film-animacio/28.1-QOaTgxY0oy2JMKiI

Общи условия

Активация на акаунт