За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 102

• 27 914
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Тоест според Вас не е проблем  ?
Секретите от носа ги гълтат.

Дърпайте секретите, за да не стоят в детето и да не му пречат. И нашето плаче, но когато нещо трябва да се направи- трябва.
Секретите създават влажна и топла среда чудесна за развитие на бактерии- добре е да ги издърпвате.
При наличие на бактерия - разбира се , че е от нея, а не от зъба.

# 466
Мами, ще се побъркам! Нормално ли е бебе на 10 месеца да отказва да яде цял ден заради никнещ зъб. Вече не знам какво да правя - нито каша, нито кисело мляко, нито АМ, нищо не вкусва... само иска на гърда, но моята кърма вече никаква я няма, бяхме тръгнали към отбиване. Ако е заради зъб, колко дни да очаквам да не яде?

# 467
Мами, ще се побъркам! Нормално ли е бебе на 10 месеца да отказва да яде цял ден заради никнещ зъб. Вече не знам какво да правя - нито каша, нито кисело мляко, нито АМ, нищо не вкусва... само иска на гърда, но моята кърма вече никаква я няма, бяхме тръгнали към отбиване. Ако е заради зъб, колко дни да очаквам да не яде?
Давай от вашата храна. Моето на 10м също не яде нищо от изброените, да сукане не отказва също. Пека зеленчуци на фурна със зехтин, докато ние се храним, на нея давам парченца, също хляб, сирене и месо/риба, отново на парченца, приготвени на фурна, варени не ги яде. Бебешка храна не вкусва. Жълтък също на парченца, не в пюре. За Великден пекох за нея мини козунаци само с жълтък, много яде. Също някаква моя измильотина бебешки бисквити с банан, жълтък, брашно, кисело мляко и масло. Обърках, пека, яде на парченца. Ябълка ако дам да гризва, ще яде, иначе на пюре, не. В момента, в който подам лъжица с пюре, супа или нещо подобно, бива изблъскано и отказва да яде. Пюрета от бурканчета купени също след първата лъжица отказва. Та така се храним тези дни. И като ям аз заедно с нея или всички са вкъщи и е на масата с нас, повече хапва.

# 468
  • Варна
Около 3 4 дни не е ял моя, но всеки път предлагах, някой път изяждаше няколко лъжички, друг път 1 или николко. Кара го само на мляко и така изведнъж почна да хапва пак. Съвет е и да не са много топли или горещи пюренцата.

П.С не знам дали предлагате гризки(например просо или царевица) с тях доста си чешат венците

# 469
Някой виждал ли е на живо такъв тип масичка за игра с вода и пясък?

Чух чудесни отзиви за такъв тип играчки, че можещите да се изправят бебета много се занимавали, но исках да избера на живо някоя.

# 470
Някой виждал ли е на живо такъв тип масичка за игра с вода и пясък?

Чух чудесни отзиви за такъв тип играчки, че можещите да се изправят бебета много се занимавали, но исках да избера на живо някоя.
Първото е - "TEMI Sand Water Table Outdoor Toys"
Второто е- Dolu 3-in-1 Activity, Sand and Water Table With Lid

И да, голяма забава е с тях...

# 471
Благодаря Simple Smile Снимките са само за илюстрация, просто исках да знам има ли къде да разгледам такъв тип играчка на живо и да избера. Иначе съм сигурна, че щом е игра с вода, щерката ще го хареса, ако можеше да живее във вана, най-добре.

# 472
Здравейте бебо от 3 дни отказва АМ и иска пюре сега падна голям рев от АМ то дадох му пюре и веднага започна да хапва дали вече не отказва АМ то не мога да го накарам по никакъв начин да яде

# 473
Моят на тази възраст отказваше твърда храна през деня и вечерно време озверяваше от глад за пюрета. АМ (или кърма) спира да ги засища, но поне една година, даже и повече трябва да се дава

# 474
Моят на тази възраст отказваше твърда храна през деня и вечерно време озверяваше от глад за пюрета. АМ (или кърма) спира да ги засища, но поне една година, даже и повече трябва да се дава
Да разбирам ама пада едно посиняване рев рев не може да се спре като дадох пюрето хапна гукаше си малко и заспа...

# 475
Еми гладен е бил

# 476
Хубаво но аз не разбирам защо не иска АМ

# 477
Здравейте мами,моят бебчо е на 9+ ,от известно време за нощният сън заспива буквално на челна стойка,блъска се известно време,умалява и заспива.Изяжда 240 мл АМ,чудя се от храната ли е или е просто момент,който ще премине.

# 478
Не разбрах на кое се чудиш?

# 479
Абе и моята напоследък много се тръшка и вие докато заспи . На какво се дължи според вас ?
Здравейте мами,моят бебчо е на 9+ ,от известно време за нощният сън заспива буквално на челна стойка,блъска се известно време,умалява и заспива.Изяжда 240 мл АМ,чудя се от храната ли е или е просто момент,който ще премине.

Общи условия

Активация на акаунт