За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 102

• 27 840
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
За сега въртя няколко модела които знам, че са подходящи за дебелите му крачета. Купувам онлайн и така купувам примерно geox или Найк за 30-40лв.

Би ли споделила подходящи модели за дебели крачета? Аз имам момиче, но да имам препоръчани модели за изходна точка.

# 586
За сега въртя няколко модела които знам, че са подходящи за дебелите му крачета. Купувам онлайн и така купувам примерно geox или Найк за 30-40лв.

Би ли споделила подходящи модели за дебели крачета? Аз имам момиче, но да имам препоръчани модели за изходна точка.
Изключително лесни за обуване и много леки.

Кларкс боти и същия вариант обувки. Леки с гъвкава подметка и също така много лесни за обуване.

# 587
Благодаря!

# 588
Здравейте! Бебето ми, което е на 40 дни е с хрема, зарази се от баткото. 😔Капвам физиологичен разтвор и с помпичката се опитвам да почистя. Личния ни не е в страната до вторник. Няма температура и други оплаквания, спокойна е. Но тези сополи особено нощно време пречат😐😐 За толкова малко бебе дали ще изпишат други лекарства незнам. Много съм притеснена..

# 589
Нашето носле беше запушено, когато беба беше на 14 дена, личната каза само с физиологичен и без аспиратор, не било удачно за толкова малко дете. Да капвам от дозичките физиологичен и с памуче леко да подсушавам, само че аз понякога пръскам Стеримар бейби. В началото изкихваше сополи и ги почиствах внимателно с клечка за уши.

Все пак я следете за температура и дали тече нослето или само се запушва, ако тече аз бих отишла да я прегледат на кабинет щом ЛЛ го няма.

# 590
Не тече, но вътре има секрети. Като дърпам с аспиратора излизат.
Повече няма да дърпам тогава, докато отидем на преглед само ще капвам от физ. разтвор.

# 591
Ако бебето е с хрема, няма как да не почиствате, няма да може да диша и да се храни. Почиствайте добре, за да избегнете усложнения. С морска вода и добър аспиратор. Можете да повдигнете нивото на матрака откъм главата, за да спи по-леко.

# 592
Аз купих за дъщеря ми затворена сандали, на 2рия ред от снимката на супермама,  на биомеханикс, беше на 1г 5м (проходи на 1г3м), много съм доволна, никакъв проблем сме нямали, закупих ги он лайн на някаква промоция и до сега все он лайн купувам, но следя см на стелката, доволна съм и от дд степ маратонките, взех й същите сандали и маратонки и за тази година

Вариант е да пробвате на място и да следите промо он лайн вече като знаете размера.

# 593
Аз се сещам евентуално за някакви шуслерови соли-хомеопатия за бебчето,
На моята й е запуши носа точно на 8-9м беше ...и тогава с помпичката дърпахме пръсках тонимер хипертоник.

За първите сандали й бяха затворени,но й умаляха и изкара сезона макс месец с отворени,каквото имаше останало😇....аз се притеснявах но нямаше спъвания и падания,може би защото още се придвижвахме с количка до парка и после я пусках,че тя сега се спъва повече като блее настрани 😄какви ще търся нз сега ще бъде на 2 и 6 м

# 594
Моите деца бяха с хрема, когато бяха на около 3 м. Тогава педито ми каза да пръскам физ. д-р, но от спрей, не дозички, по-добре почиствал. И с едно памучен да им бъркам леко в нослета, за да могат да кихнат и да изкарат секретите.
Това лято на ще са на 2г и 6м и се чудя да купувам ли изобщо сандали. Миналата година тъкмо бяха проходили и купих по нз си колко на чифта, докато улуча нещо, което да ми хареса. Едната има проблем с крачетата и ортопеда държеше да носи Биомеханикс и май само на мен тези обувки не ми харесват. На дължина са и ок но явно са и широки. Стъпва тежко, почти не може да бяга и замята единия крак. Сега са с олекотени маратонки на Адидас и направо " летят", все едно не
носят обувки. Миналото лято и без това им слагах чорапки, защото им ставаха мазоли на босо краче..

# 595
Имам спешен въпрос за една преграда за легло. Може ли да се монтира на различни легла, как точно се захваща? И универсални ли са, тъй като искам сега са я сложим на нашата спалня, а след време на детското легло? Дано ме разбрахте. Прикачвам примерна снимка да се види за какво говоря.

# 596
Тази преграда, просто се подпъхва под матрака.

# 597
Значи става за всякакво легло и е преносима?

# 598
Добре де не четете ли описанието? Ако детското легло е дълго 120см, а преградата 150см, мислите ли че ще стане?

# 599
За размерите е ясно, питам друго. Тъй като пише, че става за подматрачна рамка, детското ни легло няманили поне мъжа ми не помни като го купуваме да е имало?! Дали може да се пъхне някак без рамка (ако не открием, че има такава) или има различни модели, които стават и без рамка? Досега всички, които видях са за рамка...

Общи условия

Активация на акаунт