За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 102

• 27 826
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
И аз не виждам проблем. По-скоро неудобството идва от това, ако постоянно спи върху теб. В такъв случай по-скоро трябва да работиш в посока друг начин на заспиване и сън пък да си спи, когато иска.

# 631
На 8 месеца е твърде рано за 1 дрямка.

# 632
За един обеден сън минимума е годинка,моята беше на година +3 м от раз стана

# 633

Тези обувки ок ли са, за току що проходило дете? Засега си има обувки, но бих ги взела за след месец/месец и половина, ако са подходящи?

# 634
Ами пробвайте и ще разберете.
Аз бяха взела Найк революшън 4. Сега пак съм взела един чифт от същите, но са му леко големи и ще почакат малко.

# 635
  • София
Що бързате да намаляте дремките не децата, после ще се молите да спят повече Grinning синът ми мина стабилно на 1 дрямка на 1г3м някъде. До тогава често имаше дни, в които му трябваха 2. Първоначално дори спеше само по час и половина, сега (1г7м) спи около 3-3:30 часа следобедно.

# 636
Малкия е на 1г и 6 м.
Все още има две дрямки.
Много рядко спи веднъж на ден

# 637
Здравейте,синът ми е на 10м.Стои стабилно седнал от осем месечен,също така вече прави коремна преса и сяда.
Проблемът е че в столчето си за хранене не иска да стои седнал.Като го сложа в него и започва да мрънка и някак се свлича и стои в полулегнало положение.Ако му сложа пък коланите започва да плаче ,чак посинява от рев.Първоначално с баща му си мислехме ,че не му е удобно столчето и купихме ново.Пак същото положение.
Взехме от наши приятели тяхното столче и пак не иска да стои седнал.
Започнах да си мисля че нещо може би го боли,но ето че вмомента си стои седнал на пода вече половин час и си играе и не мрънка.Очевидно не го боли.
Не мога да разбера къде е проблема със столчето за хранене ,при положение че вече сме сменили три и трите са различни марки и модели.
Имали ли сте подобен проблем и как го решихте?

# 638
Моето дете също не искаше да седи в стола. Много често го хранех в седалката за кола Simple Smile. Сега съм му купила малко столче и маса и като яде сяда на тях.

# 639
Здравейте,синът ми е на 10м.Стои стабилно седнал от осем месечен,също така вече прави коремна преса и сяда.
Проблемът е че в столчето си за хранене не иска да стои седнал.Като го сложа в него и започва да мрънка и някак се свлича и стои в полулегнало положение.Ако му сложа пък коланите започва да плаче ,чак посинява от рев.Първоначално с баща му си мислехме ,че не му е удобно столчето и купихме ново.Пак същото положение.
Взехме от наши приятели тяхното столче и пак не иска да стои седнал.
Започнах да си мисля че нещо може би го боли,но ето че вмомента си стои седнал на пода вече половин час и си играе и не мрънка.Очевидно не го боли.
Не мога да разбера къде е проблема със столчето за хранене ,при положение че вече сме сменили три и трите са различни марки и модели.
Имали ли сте подобен проблем и как го решихте?
Не столът е проблема, а асоциацията, която прави с него. Най-вероятно точно в този момент не иска да се храни. Как е с храната, с апетит ли яде или не. Моето като не иска да яде опъва краката и да я сложа в стола е абдурд. Но не го прави всеки път. Слагай го в количката, в теб или просто не му се връзвай и като види, че не му обръщате внимание все ще спре.

# 640
И бебка не иска да стои в столчето, или ако стои то е за кратко, колкото да я нахраня. Храня я в движение.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 641
Здравейте. Може ли да ми дадете идеи за кръщене-какво да предложа вместо торта на гостите? Не знам къде да питам, а колкото и да го мисля не знам кое хем ще изглежда приемливи, хем няма да е 1 залък (тип бонбон или бисквита)?

# 642
Здравейте. Може ли да ми дадете идеи за кръщене-какво да предложа вместо торта на гостите? Не знам къде да питам, а колкото и да го мисля не знам кое хем ще изглежда приемливи, хем няма да е 1 залък (тип бонбон или бисквита)?
Мъфини, меденки, петифури, пастичка, мини еклери, фъч на малки парчета, баклавички и подобни.

# 643
Здравейте! Съществува ли някакъв лайфхак за миене на бебешки шишета? Детето ми е изцяло на АМ и шишетата са в постоянна употреба. Има ли нещо, което да замени търкането им до полуда с четката? Simple Smile

# 644
За съжаление няма.

Общи условия

Активация на акаунт