Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 075
  • 737
  •   2
Отговори
# 105
Затова се препоръчва дермапен. Той се използва с еднократни игли!

# 106
  • Пловдив
Здравейте!Имам неравномерен тен на лицето.Чудя се да си направя ли BB Glow или няма смисъл

# 107
Здравейте.
Ползвах преди dermaroller с 0.5 мм игли и веднага след него нанасях Matricium на Bioderma. Ужасно бях доволна!!!!
И после попаднах на possible complications от възпаление в следствие на дермаролер и изпаднах в ужас.
Сега обаче си давам сметка, че това е единственото нещо, което ми даваше направо нова кожа и огромна разлика.
Ориентирам се към четене  какво да се прави , за да се сведе риска до минимум. Явно само кисненето в чист спирт по половин час не е достатъчно.....
Все още разучавам, но съм си купила 4 нови дермаролера де + Matricium
Не мисля, че има реален риск с дермапен, с еднократните игли. Аз ползвам вече 6 месеца - никакъв проблем. Според мен, е достатъчно да се спазват елементарните правила за дефинфекция на ръцете и почистване на лицето, както и да не се ползва втори път касетата и не виждам от какво би се получило усложнение. Евентуално, може би, ако се боде с най-голяма дълбочина и натиск, тогава, но за здруго не се сещам.

# 108
Здравейте.
Ползвах преди dermaroller с 0.5 мм игли и веднага след него нанасях Matricium на Bioderma. Ужасно бях доволна!!!!
И после попаднах на possible complications от възпаление в следствие на дермаролер и изпаднах в ужас.
Сега обаче си давам сметка, че това е единственото нещо, което ми даваше направо нова кожа и огромна разлика.
Ориентирам се към четене  какво да се прави , за да се сведе риска до минимум. Явно само кисненето в чист спирт по половин час не е достатъчно.....
Все още разучавам, но съм си купила 4 нови дермаролера де + Matricium
Не мисля, че има реален риск с дермапен, с еднократните игли. Аз ползвам вече 6 месеца - никакъв проблем. Според мен, е достатъчно да се спазват елементарните правила за дефинфекция на ръцете и почистване на лицето, както и да не се ползва втори път касетата и не виждам от какво би се получило усложнение. Евентуално, може би, ако се боде с най-голяма дълбочина и натиск, тогава, но за здруго не се сещам.

Бихте ли споделили какъв дермапен използвате и с каква дълбочина на иглите?
Между другото някъде четох, че дермапена оставя микро линии по кожата, заради начина на плъзгане и че въм времето стават на бръчки, и за това препоръчват дерма-печат...Незнам до колко е вярно

# 109
  • Варна
Мисля, че тук се смесват понятията дермапен и дермаролер.

# 110
Калина-Малина, този имам аз: https://dermis.bg/bezjichen-ured-dermapen.html
Дълбочината на иглите се регулира от дермапена, правя се от 0.5 до 1.5 на различните места, до там съм стигнала. Мисля, да пробвам скоро на 2. Не мисля, че може да остави бръчки, от начина на плъзгане, звучи несериозно. Бръчки така или иначе се образуват от факта, че живеем, дишаме и съкращаваме мускули Simple Smile Но, ако те притеснява, Дермапенът също може да се използва като печат, т.е. вдигаш, бодеш и пак вдигаш, без приплъзване.

# 111
  • София
Дами, кое при вас е повлияло най-видимо на назолабиалните бръчки?
Филър директно в тях не ми се струва добра идея.

# 112
Филър за ствгане на кожата-Радиес, плюс хиалуронов филър в скули и директно в назолабиални, но моите са големи и дълбоки, плътна кожа.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 12:29 от ДХ3

# 113
  • в 1001-та нощ

При мен точков лифтинг и радиес, но не в назолабиалната зона.

# 114
Здравейте , препоръчаха ми Радиес . Много се бях впечатлила от очаквания резултат ,но сега колтокото повече чета и се плаша . Страх ме от калцификати , от сраствания , от грануломи ............ . Ефекта ,който искам е оформяне на долна челюст , брадичка , леко скули . Тъй като имам бузесто лице ми препоръчаха именно Радиес с оглед на това ,че не придава обем ,по-скоро отнема или оформя лицето без придаване на обем .
Миналата година правих МД кодове с хиалуронови филъри . Не мога да преценя дали имаше ефект относно това ,което искам - по издължено и слабо лице . И за бишектомия съм мислила , но ми е прекалено инвазивна .За Хайфу също ,но имаше тема в която се коментираха стопени лица ....... .
Също мнение за др. Люси Попова .
Та дайте съвет за Радиес .

# 115
  • при Arctic Monkeys
Филър в скули, филър в назо, но по-малко, филър в темпоралната област. Зависи и какви са бръчките.
Аз не бих сложила Радиес. Има чудесни резултати, и ужасни резултати.
Хиалуронът се разгражда, това - не.

# 116
  • Бургас / UK
Може ли да споделите  какви субстанции(така прочетох ,че с тях се използва Дермапена ) използвате. В този сайт има козметика на Янсен ,с нея ли използвате Дермапена? Благодаря!

# 117
  • в 1001-та нощ
Здравейте , препоръчаха ми Радиес . Много се бях впечатлила от очаквания резултат ,но сега колтокото повече чета и се плаша . Страх ме от калцификати , от сраствания , от грануломи ............ . Ефекта ,който искам е оформяне на долна челюст , брадичка , леко скули . Тъй като имам бузесто лице ми препоръчаха именно Радиес с оглед на това ,че не придава обем ,по-скоро отнема или оформя лицето без придаване на обем .
Миналата година правих МД кодове с хиалуронови филъри . Не мога да преценя дали имаше ефект относно това ,което искам - по издължено и слабо лице . И за бишектомия съм мислила , но ми е прекалено инвазивна .За Хайфу също ,но имаше тема в която се коментираха стопени лица ....... .

Чак да отнема обем - не мисля. Важно е да се направи с канюла, а не с игла и да няма възпалителен процес в момента. Калцификати се образуват, ако към момента на поставян има активна инфекция. Аз харесвам Радиес и и при мен има чудесен ефект в комбинация с точков лифтинг Simple Smile

# 118
Може ли да споделите  какви субстанции(така прочетох ,че с тях се използва Дермапена ) използвате. В този сайт има козметика на Янсен ,с нея ли използвате Дермапена? Благодаря!
Елате да го коментираме в темата за домашни уреди.Тъкмо това питам сега и аз там.

# 119

Правила съм Радиес преди години. На мен ми се отрази перфектно. Не съм имала нито калцификати нито грануломи.  
Относно страничните ефекти, всичко ама абсолютно всичко , което вкарваме в тялото си, без значение под каква форма, може да даде странични ефекти. Прочети например листовката на някое лекарство. Същото е и с храните, дори и с най- здравословните - не на всички се отразяват еднакво и положително. Лично аз, щом един продукт е одобрен за употреба, има определени сертификати и ми го слага човек имащ нуждната квалификация,  действам.

Общи условия

Активация на акаунт