Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 86 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Благоевград
Момичета, да ви кажа поспадна, но на определена светлина вляво още виждам над устана

Възможно ли е наистина буквално на същия ден да мигрира? Ще изчакам в понеделник и ако още се вижда ще й пиша за съвет. Иначе топчета няма и много фино го направи, харесва ми.

# 92
  • Варна
Така или иначе трябва да се изчака 2 седмици. Изчакайте спокойно, нищо необратимо няма да има в този случай, спокойно.

# 93
  • в 1001-та нощ
Teosyal Kiss е от най-твърдите и травматипнй филъри, поне месец се усеща твърдостта. Поставянето с канюлс също травмира. Нормално да и с оток. Дано всичко е наред. Следете за топчета.

# 94
  • Благоевград
Благодаря на всички за мненията, ще пиша как се развива:blush:. А каква е тази глупост от Михайлова в  Amber-каза ми първия път като сложиш филър ще стои 2 месеца, организмът разгражда веднага и ще идваш после пак и тогава вече ще се задържи повече. Ванеска каза 12 месеца, а на мен ми е първи път.

# 95
  • София
Изчакайте поне още 10 дни за генерални изводи и при мен беше нещо подобно , но след 15 дни от поставянето изглежда доста приятно и свежо. и да на първото слагане се разгражда по бързо при повечето , не при всички , но доста често се случва.

# 96
Благодаря на всички за мненията, ще пиша как се развива:blush:. А каква е тази глупост от Михайлова в  Amber-каза ми първия път като сложиш филър ще стои 2 месеца, организмът разгражда веднага и ще идваш после пак и тогава вече ще се задържи повече. Ванеска каза 12 месеца, а на мен ми е първи път.
Ами на мен първия път наистина точно толкова ми държа с Restylane Kysse. Не знам с по-твърдите филъри как би било, но д-р не ги препоръчва за първо слагане. Не че напълно се беше резорбирал, усещах го по контура, но не го виждах, все едно нищо, та наистина след 2 месеца пак бях там за ново слагане.
По-назад някой пита за херпес и филъри. Моята докторка казва, че филъра може да провокира поява на херпес при някои хора, да съм подготвена. Аз никога не съм имала, та не съм имала опасения за това точно.

# 97
  • София

Момичета, изивнявам се, вероятно е коментирано многократно, но не мога да чета толкова назад. Имам такава бръчка голяма и дълбока, откак се помня, сега съм на 35г и вече много ме дразни. Не знам, гневна ли се нарича или друго име носи, все тая. Въпорсъм ми е има ли начин да се изглади с нещо, различно от ботокс защото ми се струва рано да почвам с такива неща, а и се притеснявам, че ако не се постави добре, ще си го нося така година. Моля за съвет, благодаря.

# 98
Струва ми се късно за ботокс при тази бръчка, той действа най-добре преди да стане дълбока и статична бръчката и в спокойно положение. Може би някакъв филър или ако нещо друго апаратно препоръча доктор.
А ботоксът съвсем не трае цяла година при всички, даже в общия случай е наполовина, че и по-малко...

# 99
Здравейте, момичета 😊.
В петък попълних обем , с цел повдигане на назолабиалната гънка . С Juvederm Voluma. За първи път ми е.  Почти 24 часа бях с ужасно главоболие,  което за щастие мина. Обаче  скулите са ми ужасно подути , изобщо не са симетрични и направо изглеждам плашещо. Имам и лека синина на едната буза, вече жълтее. Знам ,че бързам , но кога спадат тия отоци, страх ме е, да не си остане така , че приличам на Злодеида 😂.

# 100
  • при Arctic Monkeys
Аз не харесвам Волума, твърд е и малко непредвидим. Последно слагах в скули, стана кофти, изпъкнали и несиметрични. Развих и някакво възпаление и пих аб.

# 101
Аз не харесвам Волума, твърд е и малко непредвидим. Последно слагах в скули, стана кофти, изпъкнали и несиметрични. Развих и някакво възпаление и пих аб.

А в как разбрахте, че има възпаление и колко време след поставянето се получи ? Да знам за какво да  следя .

# 102
  • при Arctic Monkeys
Болеше ме едната скула, като болката след втората седмица се усили.

# 103
И аз да се включа, след две години четене тука при вас и премисляне,  се престраших и аз да си сложа ботокс. На 43г и до сега не съм си слагала нищо, почти нямам бръчки, защото имам мазна и тежка кожа, но гневната ми бръчка доста започна да се изявява последната година и започна много да ме дразни. След много мислене и четене , отидох при др.Денчева. Много умерена лекарка, не ми предлага филъри,  от които безумно ме е страх и ми сложи ботокс само на гневната , без да слага нагоре по челото. Хвана ме на втория ден и наистина съм впечатлена как за първи път не приличам на "перманентно сърдита лелка". Сега ще видим колко ще ме държи -дано да е по-дълго , защото много ми харесва резултата. Мисля,че няма да имам нужда от ретуш .

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 12:09 от red_violet

# 104
Здравейте.
Ползвах преди dermaroller с 0.5 мм игли и веднага след него нанасях Matricium на Bioderma. Ужасно бях доволна!!!!
И после попаднах на possible complications от възпаление в следствие на дермаролер и изпаднах в ужас.
Сега обаче си давам сметка, че това е единственото нещо, което ми даваше направо нова кожа и огромна разлика.
Ориентирам се към четене  какво да се прави , за да се сведе риска до минимум. Явно само кисненето в чист спирт по половин час не е достатъчно.....
Все още разучавам, но съм си купила 4 нови дермаролера де + Matricium

Общи условия

Активация на акаунт