Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 86 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас / UK
gold laydi, много ти Благодаря! Ще я потърся .

# 76
  • Благоевград
Аз утре съм на филър в устни с канюла при Ванеска и ще ви пиша как е минало Hug

# 77
  • Благоевград
Доволна съм от Ванеска, сложи ми 0.7 Teosyal Kiss, по-скоро за хидратация и малко контур, каза, че нямам нужда . Но момичетааа, много болииии Grinning ужасно зле ми стана като усещах канюлата как пробива, слага ми и крем и упойка... направо свят ми се зави. Сега ме болят леко , веднага ли да масажирам или да изчакам? не я разпитвах много накрая

# 78
Здравейте,

на 18.04. съм при Ванеска за конци и филър под очи, обаче, записах и час за горна блеферопластика безоперативна за 19.04. Дерматоложката, която ще прави горната неоперативна блеферо, след като и казах че, предишния ден съм на филър под очи, ми каза че, може да се получи отток под очите, хубаво да си помисля. Момичета, дайте мнение да оставя ли горната блеферо или да изчакам за нея до есента? Имате ли лични наблюдения?

# 79
Здравейте,

на 18.04. съм при Ванеска за конци и филър под очи, обаче, записах и час за горна блеферопластика безоперативна за 19.04. Дерматоложката, която ще прави горната неоперативна блеферо, след като и казах че, предишния ден съм на филър под очи, ми каза че, може да се получи отток под очите, хубаво да си помисля. Момичета, дайте мнение да оставя ли горната блеферо или да изчакам за нея до есента? Имате ли лични наблюдения?

Изчакай есента. Слънцето вече е силно , а все пак това е аблативна процедура и може да ти се пигментират клепачите.

# 80
  • Пловдив
Здравейте!Какво мислите за BB Glow

# 81
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

По-добре наесен.

# 82
Здравейте,

По-добре наесен.
Благодаря момичета.
Обадих се и отмених горната блеферо. Интересно че, дерматоложката не се опита да ме разубеди и ми каза, да и се обадя октомври, ако реша. 
Взех си една седмица отпуск, дано да е достатъчен за възстановяване след конците и филъра.

# 83
  • Благоевград
Това нормално ли е на определена светлина на същия ден след филър или е мигрирал

# 84
  • София
Доволна съм от Ванеска, сложи ми 0.7 Teosyal Kiss, по-скоро за хидратация и малко контур, каза, че нямам нужда . Но момичетааа, много болииии Grinning ужасно зле ми стана като усещах канюлата как пробива, слага ми и крем и упойка... направо свят ми се зави. Сега ме болят леко , веднага ли да масажирам или да изчакам? не я разпитвах много накрая

А изглеждат ли подути?
Интересно ми е какви са предимствата на поставяне с канюла, може би изисква по-опитна ръка? Тя ли прецени колко да поставите? Аз си мислех за 0,5.

# 85
Порцелан, изглежда ми като филърът да е извън контурът на устните, дано е от светлината…
Може и да си застанала така, ни и няквка асиметрия забелязвам. Я дай друг снимка в профил и пак в анфас със затворени устни.

# 86
  • в 1001-та нощ
Дано да е просто оток.

# 87
Това е мигрирал филър. Знам, защото и при мен беше точно по същия начин, над горната устна като мустак. Наложи се да се разгражда с хиалуронидаза. Също имах мигрирал филър от вътрешната страна на устната, там пък се беше капсулирал на топчета, имах 5-6 броя, едното беше много голямо. Като се усмихнех, горната устна където се опира в зъбите беше направо къдрава заради топчетата.

Моят съвет е да отидеш да го разградят колкото може по-скоро. Моят филър беше на почти две години и се наложи да ходя 4 пъти за разграждане.

Отвън сега е добре, от вътрешната страна има още малко останал. Казаха ми, че ако остане прекалено дълго може да не се повлияе от разграждащия ензим и да се наложи оперативно отстраняване.

# 88
Така като гледам не ми
прилича на оток, а на чисто мигрирал филър.

# 89
  • Варна
А може ли толкова бързо да мигрира филър?

Общи условия

Активация на акаунт