Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • при Arctic Monkeys
Травмиране на тъканите - бодене, стискане, също допринася.

# 346
Момичета, препоръчайте за мануално почистване козметик в Плводив? Дъщеря ми има множество милиуми, трябв с игличка да се отворят леко, със стискане само не става. Ходи два пъти при различни, напрво я обезобразиха, месеци лекуваме белези…. Сега ме е старх без препоръка.

# 347
Опитах, не стана. Сега имам хем капиляри, хем две дупки на бузата. Д-р Пенев ми ми ги е махал преди с со2, махат се и пак се появяват. Повече няма да се пърля, така съм решила. Каквото, такова.

Аз също съм склонна към поява на капиляри и даже мислех за лазер на някои, но като прочетох опита ти, май засега се отказвам. Само да кажа, че много ми помогна една добавка/ съдържа екстракт от листа на гинко билоба и проантоцианидин/ и укрепва стените на кръвоносните съдове, подпомага течливостта на кръвта.
Отделно взимам и екстракт от гроздови семки и мога да кажа, че някои капиляри изчезнаха, други са по-невидими и не ми излизат нови. Но аз ги пия от доста време. Отделно това малко облекчи и тъмните кръгове под очите ми. Yum

# 348
Момичета, харесва ми лицето на Angie Kasabie.
Някой знае ли къде ходи и какви процедури прави?

# 349
anitaa90, кажи кои са тези добавки, моля!

# 350
На нос капиляри не се махат- дори и да изчезнат на момента- е само временно, до месец пак се появяват.Не знам защо заблуждават хората , че има решение за този проблем .😒
Махат се и то успешно.
Аз преди 8-9г. имах на бузите и на носа. Тези на бузите и 2 на носа се махнаха от първия път. Имах един и то точно на върха на носа, който ми обясниха, че си е направил широка основа и няма да стане от първия път. Не помня точно, колко беше времето до втората обработка, месец нещо такова. И от тогава до сега не се появиха повече. Надявам се и да не се появяват. Дерматолог ми обясни, че колкото повече време капилярите стоят, толкова повече растат и си правят широка основа, което е предпоставка да не може от една обработка да се махнат. И после трябва втори път, а почти не се забелязва в началото, че ще тръгне пак да се развива.

# 351
Дами, някоя от Вас правила ли е процедура NeoGen Plasma и изобщо предлага ли се в Бг?

# 352
anitaa90, кажи кои са тези добавки, моля!

https://entan.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B0/

https://nowfoods.bg/product/natural-resveratrol-200-mg-60-vegan-kapsuli

Имай предвид,че ефекта не е уау и то за кратко време, а постепенен.  Пия ги 3 м. и после почивам толкова, естествено ,това е схема, която аз съм открила за себе си и е хубаво всеки да прочете и прецени според своите нужди Flowers Hibiscus. Хубавото е, че това са и мощни антиоксиданти и укрепват и имунната система. Също, ако имате проблем със студени крайници зимата или разширени вени, то това ще облекчи състоянието, заради подпомагането на кръвния поток.

Дано съм била полезна. Предполагам, че RESVERATROL може да се намери и от други марки на доста по-добра цена, просто аз съм фен на тази немска марка от години, понеже спортувам и съм вегетарианец и протеините им изолати са едни от малкото качествени формули и имам доверие, но реално не съм купувала алтернатива, а може да има и по-добра.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 20:17 от anitaa90

# 353
Благодаря!

# 354
  • София
Момичета, харесва ми лицето на Angie Kasabie.
Някой знае ли къде ходи и какви процедури прави?
В Дерма акт съм виждала в инстаграм, че си прави пико лазерни процедури. Какво друго не знам, но предполагам, че на доста процедури се подлага.

# 355
Момичета, капиляри съм махала във ВИТА - цялото ми деколте беше обсипано, имах и по ръцете и на носа. Един по един ми ги минаха и никога повече не се появиха и кожата ми се изчисти.

# 356
  • при Arctic Monkeys
С какъв лазер ги махнаха?

# 357
Аз съм твърде невежа в тези процедури. Вчера бях на хидратация за лицето и ми добавиха и терапия с вит. Ц, но не за избелване, а за хидратитане. В центъра ползват козметика на Filorga, Peel и други.
Имат дост добри резултати за пигментациите, но за тях евентуално ще се пробвам на есен.
Питах за мезитерапия, правят я с NCTF 135, с някаква глава с 3 иглички по 0.6мм. 200лв е процедурата. Дали ще има ефект, никога не съм правила такива неща. Изключае лазер за премахване на пигментни петна, но преди  2 години.

# 358
С какъв лазер ги махнаха?

Не помня вече, защото беше през 2015, но от тогава не са се появили нови. Помня само ,че миришеше на пърлено прасенце.

# 359
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали козметично/дерматологично студио във Варна, където поставят филъри за устни? И към коя марка бихте ме насочили?
Благодаря предварително. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт