Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 823
  • 737
  •   2
Отговори
# 360
Значи за Ванеска може да се каже всичко друго, но не и че набутва процедури. Според мен е много умерена. Лично на мен не ми е набутвала нищо и действа много внимателно. На доста напреднала възраст съм, макар и да не ми личи особено. Не ми е предлагала нито конци, нито нещо друго толкова агресивно. При последното ми ходене ми препоръча мезотерапия, която да направя юни. Май е време да звънна за час.

Що се отнася до Михайлов - виждам, че има много доволни, но аз никак не го харесах. Говори като наизуст, направо дъх не си поема, ама буквално. Не усетих индивидуален подход, бас държа, че същата рецитация я е казвал на всички клиенти преди  и след мен. На мен ми заприлича на пълен търгаш.

Много точно описахте д-р Михайлов. След като ми сложе филъри в скулите, в челюстта и над веждите първите дни бях уау, може би заради отока след манипулациите. Към днешна дата, месец и половина по-късно съм в изходна позиция. Цялото удовоствие ми излезе не малко пари. Лично при мен най-добре сработи радиес и филър в Дерма Акт.
На български език написано👍
Здравейте!
Случайно попадам на коментари и няма как да не сам без участна.Бих желала и аз да споделя и коментирам своето мнение и поглед за лекари и филъри.Относно Др.Михайлов аз сам му пациентка от 2 г. и искам да отбележа,че всяка от нас има право да сподели първо впечетление и мнение за резултат,така се осведомяваме безплатно😉
Моето следователно за да му се доверя в "далготраен период" е 10🤩
Всеки един лекар в БГ за съжаление е търгаш( което звучи много грубо),особено когато става въпрос за Дерматолози и Хирурзи.Конкуренцията там е голяма,всеки един от тях желае да постигне добри резултати,постоянни и доволни пациенти.
Да от престарание понякога са досадни🤭,но това им е работата, да са добри в предлагане за да продават и прилагат.Едни са флегматични и омаятелни,други на дъх и директни.В името на красотата и суетноста си сме готови да платим  с пари,синини и тарпение.Всеки от нас има различен праг на финанси и търпимост.
Аз започнах с филъри преди 5г.за пръв път в Истанбул,работа ми бе свързана с чести посещения там и така попаднах на омаятелен пластичен хирург.Платих голяма сума и се прибрах посинена и подута😂😎,така започнах и моите мъки търпеливо бяха с добър край.Зарибих се да изглеждам млада и красива и след това продължих в БГ.Посетих двама добри дерматолози и след всяко поставяне на филър аз бях посинена  и както вие се изразихте момичета бяха си "търгаши",плащах суми и то големи🤭
След като сам поела този път и риск за да изглеждам супер,аз сам готова да търпя🙊🙈,плащтам и сам се спряла без да се лутам тук и там на Др.Михайлов.Не бих желала да критикувам отминали действия с възможности и характери на лекари,всичко е доверие,нагласа и късмет.
В днешни времена имаме възможност на избор
От мен момичета с пожелание за здраве🍀 и касота🌞
Отбелязвам след всичко прилагано до сега сам се спряла на TEOXANE I RADIESSE👍
Относно коментара който направихте какво и как пиша,както споменахте сте в напреднала възраст,това означава да сте интелегентна жена и не ви приляга този остър и груб език😔
С уважения момичета и хубава вечер!

# 361
Нищичко не разбрах от последния пост. Аз ходя при най-добрия пластичен хирург в моя град, който открих, всепризнат лекар е в областта си, тясно специализиран, с многогодишен стаж. Винаги след филър се прибирам посинена и подута и винаги плащам много пари. Това не значи, че е търгаш, който не си разбира от работата, ами че моят организъм така реагира на процедурата.

Правих PRF една процедура. Бях си решила да направя три и тогава да пиша тук. Като отидох за втората, не можаха да ми вземат кръв. Бодоха ме на три места, едва събраха половин епруветка и когато са я центрофугирали, плазмата се пресече. Направихме микронийдълинг с хиалуронова киселина, а трябваше да е комбинирано с плазма. Добър е резултата, но бях разочарована.

Имайте предвид, ако някой ще прави ПРФ, че трябва да се пият течности, ако имате проблем с вземането на кръв.

# 362
  • София
Писането на шльокавица е неуважение към четящите  и нарушаване на правилата на форума.
И "преведен" текста пак не е много разбираем.

На 4-ти съм при Михайлов аз, по принцип съм си наумила ПРФ, но ще видим.

# 363
  • при Arctic Monkeys
Беринче, това е български форум, пишем на български, стараем се и да е грамотно. Иначе се получават недоразумения, както в твоя случай.

# 364
Писането на шльокавица е неуважение към четящите  и нарушаване на правилата на форума.
И "преведен" текста пак не е много разбираем.

На 4-ти съм при Михайлов аз, по принцип съм си наумила ПРФ, но ще видим.
Успех  от мен,но въпрос към вас,шльоковица от кой език е необходимо да се преведе на български?Моля,посочете  как  сам неуважила четящите и с какво нарушавам правилата на форума🤔?Първо прочетете пред историята,вникнете с интерес  към тематс и след това критикувайте. Всъщност е без значение,нямя да отговярям,достатъсно е глупаво да взимам отношение, всеки един е прав за себе си.
С холямо разочарование споделям,негативното поведение към коментираното от мен😔
В адекватно състояние сам и знам,че пиша и публикувам в бг форум.
Въпреки отношението, УСПЕХ!

# 365
Моля,посочете  как  сам неуважила четящите и с какво нарушавам правилата на форума🤔?Първо прочетете пред историята,вникнете с интерес  към тематс и след това критикувайте. Всъщност е без значение,нямя да отговярям,достатъсно е глупаво да взимам отношение, всеки един е прав за себе си.
С холямо разочарование споделям,негативното поведение към коментираното от мен😔

Неуважение към четящите е писане на латиница и писане с толкова правописни грешки - такъв текст е труден и неприятен за четене (аз не прочетох мнението ви на латиница, а с другото се измъчих). При положение, че толкова лесно можете да си инсталирате кирилица и някакъв вид коректор на грешки на всяко устройство в наше време, е неуважително към останалите участници да не се постараете поне малко мнението ви да е четимо.

Правилата на форума - съгласявате се да ги спазвате когато се регистрирате, има връзка към тях на всяка страница, която отваряте в бг-мамма, най-долу. И в тях пише:
Цитат
12. Писането на кирилица е задължително!

Изисква се доста малко усилие от ваша страна за да участвате във форума и да не сте разочарована.

# 366
Здравейте,
Напоследък има доста оплаквания, че дадена терапия превръща лицето в “питка”.
И на мен ми дойде гениалната мисъл, че може би това би било добре за мен 😎
Лицето ми е доста изпито и си мисля, че малко обем би се отразил много добре.

Можете ли да препоръчате мезотерапия, която дава такъв ефект?

# 367
  • при Arctic Monkeys
Може би зависи по-скоро от количеството, както и от изходната позиция на самото лице. Аз също не обичам изпити черти и гледам поради тази причина да не отслабвам.

# 368
Да се отчета: мина процедурата за конци при Ванеска, както и филърите под очи. Правих процедурите на 18.04. Доволна съм. Сложи ми 6 броя конци- по 3 броя от двете страни и се получи много добър резултат, без синини и подпухвания. Симетрично лице и приятно лифтиране - без набръчкване на кожата. Резултатът от филърите под очи също е добър - няма синини, оттоци. Сложих и малко ботокс в пачи крак. Като цяло, резултатът на цялото лице е много добър. Колегите забелязват промени - "освежаване и по-младежки вид", но смятат че, е от добрата почивка по време на отпуската. Simple SmileБлагодаря за съветите да запазя часа при Ванеска.

# 369
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
Напоследък има доста оплаквания, че дадена терапия превръща лицето в “питка”.
И на мен ми дойде гениалната мисъл, че може би това би било добре за мен 😎
Лицето ми е доста изпито и си мисля, че малко обем би се отразил много добре.

Можете ли да препоръчате мезотерапия, която дава такъв ефект?

Това, което желаеш не е за мезотерапия. Аз бях по същия начин, с разликата, че на мен тази изпитост ми харесваше Rolling Eyes и яростно се съпротивлявах срещу предложенията "да я оправя". Всичко започна, тъй като исках да оправя "назолабиалните". След това, когато лицето ми възвърна младежкия си вид - си дадох сметка колко не харесвам изпито лице Satisfied

# 370
Понеже скоро някой се оплака, че мезотерапията е дала такъв ефект, та с малко закъснение ми щукна да питам за нея.
С филъри се притеснявам, че няма да стане равномерно.

# 371
Да се отчета: мина процедурата за конци при Ванеска, както и филърите под очи. Правих процедурите на 18.04. Доволна съм. Сложи ми 6 броя конци- по 3 броя от двете страни и се получи много добър резултат, без синини и подпухвания. Симетрично лице и приятно лифтиране - без набръчкване на кожата. Резултатът от филърите под очи също е добър - няма синини, оттоци. Сложих и малко ботокс в пачи крак. Като цяло, резултатът на цялото лице е много добър. Колегите забелязват промени - "освежаване и по-младежки вид", но смятат че, е от добрата почивка по време на отпуската. Simple SmileБлагодаря за съветите да запазя часа при Ванеска.
Може ли снимки на частта с конците, ако има преди и след, интересувам се и аз от лифтиране на долна част на лицето. Ако не е удобно тук, може и на лични.

# 372
Може ли да видим преди и след, бих искала да видя конци ефекта и под очите

# 373
Аз сложих по 2 конеца на страна, преди три дни, отока спадна, но имам хлътнало под едната скула. Лифтиране няма, уж доста натегна конците.
Слагала съм преди 4 год, ефекта беше моментално Лифтиране, в последствие страхотна кожа и още осезаем лифтинг ефект.
Да, ама сега, освен хлътналото съм в стартова позиция. Няма го моменталния ефект.
Явно и възрастта си е проблем, преди бях на 36 като слагах, сега на 40.

# 374
Здравейте,
Някой може ли да сподели мнение за д-р Виктор Георгиевски, от Дерма Акт. Имам мезотерапия при него записана. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт