Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 821
  • 737
  •   2
Отговори
# 375
Здравейте,
Някой може ли да сподели мнение за д-р Виктор Георгиевски, от Дерма Акт. Имам мезотерапия при него записана. Благодаря
Дано с преместването си в Дерма акт е спрял с пробутването на излишни процедури,което практикуваше на предното място.

# 376
  • Sofia
Здравейте,
Някой може ли да сподели мнение за д-р Виктор Георгиевски, от Дерма Акт. Имам мезотерапия при него записана. Благодаря
Дано с преместването си в Дерма акт е спрял с пробутването на излишни процедури,което практикуваше на предното място.
Това е по-скоро въпрос на "фирмена политика ", а не на лични заслуги Simple Smile

# 377
+1 за излишните процедури и неизползването на целия заплатен филър/бустер, когато работеше при Денкова.
Беше ме направил питка, чак сега с Морфеуса, 5 години по-късно ми се резорбира филъра под очите.

Но и аз смятам, че Денкова е истински търгаш и там индивидуален подход няма.

Сега в Дерма акт държат на доволните пациенти и не набутват процедури (на мен редовно ми отказват някоя идея и ме свалят на земята), та - мисля, че сега ще е добре. А и е познатрупал опит. Гледам му преди-след резултатите и изглеждат ок.

# 378
  • в 1001-та нощ
KPP, как си след последните премеждия? Разплете ли се възелът?

# 379
Алена, благодаря, че попита. Simple Smile
Ходих днес на изследване и естествено не е демодекс. Но кожата ми е на моменти.
Мисля да запиша час при твоята д-р Николова.
Явно имам някаква чувствителност към даден продукт, защото като спра всичко и се успокоява.

# 380
  • в 1001-та нощ
Радвам се, че не е (очаквах 😊). Лекарката е Николаева. Уточнявам го, тъй като е възможно там да има и д-р Николова Simple Smile

Каква е рутината ти на грижа сега?

# 381
Момичета от Варна от коя клиника сте доволни. Спряла съм се на Дивна, д-р Янков и Естетик клуб при д-р Янита Михайлова. Но освен техните снимки, преди и след не намирам мнения на клиенти. На 49 г. съм, нищо не съм си правила до сега. Много взеха да ме дразнят зоните под очите и увисналата усмивка.

# 382
Във Варна съм при д-p Узунова, Аура център. Запази си час и кажи, че си за първоначална консултация, няма да ти вземе пари. Сигурна съм, че много ще харесаш като впечатление.

# 383
Във Варна съм при д-p Узунова, Аура център. Запази си час и кажи, че си за първоначална консултация, няма да ти вземе пари. Сигурна съм, че много ще харесаш като впечатление.

Една приятелка си прави там устните. Винаги е на бучки, все едно има херпеси на горната устна, ама как да и кажа, че не изглежда добре.

# 384
  • Варна
Момичета от Варна от коя клиника сте доволни. Спряла съм се на Дивна, д-р Янков и Естетик клуб при д-р Янита Михайлова. Но освен техните снимки, преди и след не намирам мнения на клиенти. На 49 г. съм, нищо не съм си правила до сега. Много взеха да ме дразнят зоните под очите и увисналата усмивка.
Избери си място, което е лечебно заведение - Медицински център Дивна и медицински център Естетик са регистрирани лечебни заведения, Аура не е - той е център за красота. Това, че там работи някой, който се представя за доктор, не е повод да се довериш.

# 385
Радвам се, че не е (очаквах 😊). Лекарката е Николаева. Уточнявам го, тъй като е възможно там да има и д-р Николова Simple Smile

Каква е рутината ти на грижа сега?

Благодаря за уточнението.

В момента съм със CeraVe (хидратиращата серия) и слагам бепантен, защото кожата ми е реактивна на почти всичко друго. Мисля, че ретинолът ще ми реши проблемът с порите, но трябва преди това да се оправи силната чувствителност, но нещо не става. Правих опити и да не ползвам нищо, освен вода с лайка и се оправя за 1 седмица и след това отново - силна чувствителност и запушване на пори.

# 386
  • в 1001-та нощ
CeraVe (хидратиращата серия) и бепантен звучат добре. Центела също, ако ти понася. Мисля, че е хубаво е да дадеш по-дълга почивка на кожата - месец-два поне - само грижи без продукти, които да предизвикват дразнене. Ретинолът ми се вижда по-подходящо да остане за късна есен.

# 387
  • Гражданин на света
Добро утро красавици Simple Smile По рано бях питала в темата за препоръка къде в Благоевградска област мога да направя гневна бръчка и евентуално повдигане на ъгълчетата на устните. В крайна сметка единственното което открих е Дерма експерт д-р Паула Лозанова. Довечера имам записан час и моля за последни препоръки, какво да питам, какво да искам Simple Smile Благодаря предварително

# 388
Здравейте отново! Сетих се да попитам някоя от вас използва ли ретиноид? Аз ползвам от година един на the ordinary, само вечер, но от миналото лято доста ми се увеличиха петната по лицето. Чувала съм, че може това да е причината, дали пък трябва да се ползва само зимата... Реших да се допитам до вас Simple Smile
Благодаря и хубав ден!

# 389
Има тема за такъв вид продукти и за пигментни петна.Трябва да се ползва слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт