Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм слагала два пъти в лицето Радиес, нямам оплаквания никакви.Може да се потърсят с търсачката мненията ми назад.Може и снимки да има, не помня.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 13:58 от ДХ3

# 121

По принцип много харесвам д-р Ванеска, но специално устните , които прави с канюла хич не ме впечатляват. Даже напротив. Обожавам устни  направени чрез инжектиране през лигавицата. Мисля, че от дерматолозите , които се коментират тук в темата, само д-р Михайлов работи по този метод.

# 122
Да, затова пуснах линковете, зна мен също не ми допадат.
Как така през лигавицата?

# 123
Да, затова пуснах линковете, зна мен също не ми допадат.
Как така през лигавицата?
От вътрешната страна на устата.

# 124
  • Варна
Това за контур ли? Не знаех, че Михайлов работи така. Той има ли страничка с лични резултати да видим?

# 125
Това за контур ли? Не знаех, че Михайлов работи така. Той има ли страничка с лични резултати да видим?
Не знам дали има профил в социалните мрежи.  Виждала съм на живо две приятелки, които са си правили устните при него.

# 126
  • Варна
Може 6и alena да знае? По спомен се сещам тук в темата сякаш сме коментирали, че така се оформя хубав и естетвен контур, но не съм сигурна.

# 127
  • в 1001-та нощ
Той е доста скромен и не парадира. Не съм чула да има "стена на хвалбите" - където да демонстрира умения. Може и да има, не зная, но и не съм питала. Други неща ми допадат при него - това, че на 100% цели регенерация - възстановяване на кожата и тъканите - не просто пълнеж и комерс, а да се съживи, подкрепи това, което е налично - да му вдъхне живот - доколкото е възможно със средствата на медицината. Също, като мъж и естест - той гледа през мъжкия поглед и не прави извращения. И като човек - е тръгнал от нищото, няма силен лекарски клан зад гърба, който да му пори пътеките - знае какво е да нямаш и да искаш. Човешката гледна точка е много силна.

Аз съм показвала своите устни - виждали сте ги - аз съм доволна от работата му - последно преди 2-3 или повече години е работил по тях и според него и според мен за момента няма нужда да се пипат.

При мен има, обаче,  нещо специфично - имам загуба на кост, нямам алвероларен гребен на горната челюст, имам просаждана кост, взимана от брадиччката и др. - между носа и устната - имам хлътване, което съм искала да компенсирам доколкото е възможно с филър, защото когато говоря - кожата там хлътва навътре. Влизал е с канюла с много пластичен продукт - много внимателно и предпазливо - надграждал е, доколкото е възможно. Трудна работа е и специфична, защото може да се затвори устната - да клюмне.

За мен - резултатът, постигнат с него е прекрасен, предвид изобщо трудната зона при мен и предизвикателсвата е брилянтен. Наистина се изисква доста пространствено виждане, да ти сече акъла - да знаеш ако направиш нещо - то до какво ще доведе. И не си прдставяйте, че сяда на бюрото, подпира се на брадичката и започва да мисли - "сега какво ще стане ако ...."  - то му щраква на момента в главата, някакъв талант е това - предполагам. По същия начин аз решвам някои задачи - поглеждам задачата и я решавам наум, докато на други хора им е необходимо да седнат и да пишат. Много пъти съм наблюдавала това при него.

Но да се върна на устните - казвала съм му - супер, браво - много хубави устни ми направи"" и отговорът обичайно е - "аз нямам заслуга - те твоите са си хубави" Simple Smile

Скрит текст:

Трябва да правим PRP - ще го попитам дали някъде качва снимки. Клиниката мисля, че има инстаграм профил и там, може да се качва нещо. Аз много не съм по инстаграма и не следя. Но както казах в началото - на него не му е фокус това - по-скоро е ориентиран към регенеративната медицина. Там не се печели толкова, колкото при търговията Simple Smile

# 128
  • Варна
Благодаря, alena Heart, винаги се насреща! Моля те путяй го наистина за този метод с канюлата през лигавицата и в кои случаи се предпочита . Благодаря!

# 129
По препоръка на Алена и понеже винаги ми е давала чудесни съвети, се замислих и аз за ПРФ вместо традиционната мезотерапия, която правя ежегодно при Ванеска. Малко се стреснах от коментарите на двете момичета в края на предишната тема за отоци и подуване на лицето. Мислех си, че е лека, неинвазивна процедура и честно казано се разколебах.
Целта ми е “пролетно” освежаване на тен и кожа. Отказах се от филъри (пускала съм снимка как се образува хлътване под едното око), радиочестота (мисля, че тя допринесе за хлътването и ефектът беше обратен), а микронидлинг смятам сама да правя с дермапен (само от него имах хубаво освежаване). Мезотерапията миналата година също ми хареса. Правила съм ПРП преди години при Ванеска, нямам спомен за ефекта. Имате ли окуражителни думи дали да пробвам ПРФ?

И още нещо, търся лека козметична процедура за близка на 60 години, която не полага особени грижи за кожата си, но иска да се поглези. Мислех си за Персона и нещо от рода на ХФ+ИФ, но пък те нямат някакъв траен ефект. Целта е да усети обгрижване и да се порадва няколко дни на гладка кожа. Сещате ли за процедури, които биха били подходящи?

# 130
Здравей, каква е мезотерапията която правиш при Ванеска, би ли споделила, и щом е един път в годината значи е по- дълготрайна или?

По препоръка на Алена и понеже винаги ми е давала чудесни съвети, се замислих и аз за ПРФ вместо традиционната мезотерапия, която правя ежегодно при Ванеска. Малко се стреснах от коментарите на двете момичета в края на предишната тема за отоци и подуване на лицето. Мислех си, че е лека, неинвазивна процедура и честно казано се разколебах.
Целта ми е “пролетно” освежаване на тен и кожа. Отказах се от филъри (пускала съм снимка как се образува хлътване под едното око), радиочестота (мисля, че тя допринесе за хлътването и ефектът беше обратен), а микронидлинг смятам сама да правя с дермапен (само от него имах хубаво освежаване). Мезотерапията миналата година също ми хареса. Правила съм ПРП преди години при Ванеска, нямам спомен за ефекта. Имате ли окуражителни думи дали да пробвам ПРФ?

И още нещо, търся лека козметична процедура за близка на 60 години, която не полага особени грижи за кожата си, но иска да се поглези. Мислех си за Персона и нещо от рода на ХФ+ИФ, но пък те нямат някакъв траен ефект. Целта е да усети обгрижване и да се порадва няколко дни на гладка кожа. Сещате ли за процедури, които биха били подходящи?

# 131
  • в 1001-та нощ
Канюлата е нещо, като по-еластична игла с тъп връх. Когато се работи с канюла - прави се малък отвор за вход, тя се вкарва и с нея се "отпаря кожата" - тадно звучи - но не боли. Реално това е травна на голяма площ, но материалът - се разпредеял доста равномерно,  не се шприцва, като с иглата - в тъканта. Така се разкъсват и разнтие страствания - то се усеща, вие ще го усертите - как канюлата се запъва тук там. Затова може да има оток.

То и фулър може да се поставя по този начин - моето лице поти винаги е работено с канюла, с изключение не някои точки - като зад ноздрите.

Плюсът при PRF-ът е в регенерацията после - не просто пълнеж за пълнежа, ами кожата се стимулира отвътре, няма миграция, капсулиране и т.н. Както и за цената си може да се получи доста повече материал от цената на филър.

# 132
Redensity 1 + RRS HA eyes за очи. Проблемна ми е околоочната зона и винаги набляга и на нея.
Правя я едногодишно защото използвам прибиране в България и някак съвпада с пролетното. Иначе реално може и по-често. Самата Ванеска ме изпраща винаги, че ще се видим догодина, така че явно и тя не вижда причина да е по-често.

# 133
Благодаря, D_ana! А аз да попитам пак за Рестилейн витал бустера, има ли доволни, продължителен ли е резултата, никакви отзиви не намирам?

# 134
  • Варна
Като напишете в търсачката във форума Restylane vital излизат мнения.

Общи условия

Активация на акаунт