Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 291
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • пустинята Гоби
Здравейте, дами! Днес си запазих час за преглед при д-р Денчева във връзка с кожни проблеми на лицето. След бременностите и явно от възрастта започнаха да ми се образуват разни несъвършенства по кожата, които не изчезват. Та, запазих час в Дерматологичната клиника в Дианабад, а след това видях, че лекарката работи и в друга клиника REVERSE Dermatology. Сега се чудя дали съм избрала правилното място, предвид, че може би втората клиника разполага с по-модерна апаратура. Ще съм благодарна за мнения относно двете местя, в които работи клиниката, да сменям ли часа, който и без това е за след месец?

# 151
Относно брадичката има две опции - да се постави ботокс, за да се релаксира мускула и да се отпусне надолу (да не е вирната нагоре). Ако, обаче, лицето е много издължено, така ще стане още по. Тогава може да се постави малко филър в гънката (между брадичката и устната), за да се омектори вдлъбването.

Устните могат да се освежат и подчертаят с хиалуронов филър (ако не сте алергична).

За носа - зависи какво не му харесвате.

Комплексно погледнато, ако кожата е в добро стстояние - лицето грее и изглежда отпочинало. Добрият външен вид включва и това. Не казвам, че не го правите, но с годините (не зная на колко сте)  - грижите също стават различни Simple Smile
Благодаря за мнението! За да добиете представа точно какво искам да променя, щракнах две снимки набързо. Тази вдлъбнатина искам да я няма, малко да се напълнят устните, а носът като цяло няма гърбица, но не ми харесва в профил изобщо с това, което смятам за красиво. Отделно носната преграда е крива, поради чести инфекции и употреба на лекарства и двете ноздри се различават. Мисля съвсем скоро да се консултирам с пластичен хирург в града, но исках да разбира вашето виждане, дали с по-щадящи процедури от “скалпела” мога да поправя нещата и да омекотя чертите. На 33 години съм, все още нямам много видими бръчки, освен сърдитата между веждите 😀

[/quote]

Гледайки ви на снимката, мога да кажа, че в момента много търсен ефект е точно такава брадичка която вие си имате. За да се постигне симетрия за да изглежда всичко по-плавно и хармонично в профил според мен трябва да се пипнат малко устните и то долната повече от горната, по този начин долната устна ще изпъкне по-напред на нивото на брадичката и ще се постигне хармония. Отделно в носа също може да се постави малко филър така, че носа малко да се повдигне да стане леко чип, две ампулки от по 1мл биха извършили чудеса наистина. Ако сте в София ви препоръчвам д-р Денкова или д-р Деспотова.

Аз днес си правих мезотерапия на лице и шия с Volite, трябват няколко дни за да се разгърне продукта, но видимо ефекта и от сега е много добър особено за шията съм страшно изненадана. Имах си една гънка хоризонтално по шията, която си ме дразнеше, днес всичко се изпъна там и изглежда супер свежо, имам чувството, че свалих едно 10 години от лицето само заради това.. сега ще видим колко ще продължи ефекта.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 00:08 от Chrissya

# 152
  • в 1001-та нощ
Здравейте, дами! Днес си запазих час за преглед при д-р Денчева във връзка с кожни проблеми на лицето. След бременностите и явно от възрастта започнаха да ми се образуват разни несъвършенства по кожата, които не изчезват. Та, запазих час в Дерматологичната клиника в Дианабад, а след това видях, че лекарката работи и в друга клиника REVERSE Dermatology. Сега се чудя дали съм избрала правилното място, предвид, че може би втората клиника разполага с по-модерна апаратура. Ще съм благодарна за мнения относно двете местя, в които работи клиниката, да сменям ли часа, който и без това е за след месец?

При първия преглед ще обсъдите какво е състоянието на кожата Ви и от какво се нуждае. Ако е необходима терапия, която може да се осъществи само в другата клиника - ще си запишете час там, според плана за лечение.

# 153
Изчетох 3753 страници и ми е пълна каша 😃. С две думи - търся ефективни процедури за стопяване и стягане на коремче.

# 154
Относно д-р Денчева, аз съм я посещаваля в reverse клиника. Не мисля, че има голямо значение къде ще направите консултацията, има разлика в някои апарати, които са в двете клиники, но както Алена е написала, ако е необходимо нп да се извърши процедура в другата клиника. Ще си споделите притеснинията с лекарката и тя ще ви насочи кое е най-добре за Вас.

# 155
  • На черешатааа
Мацки, кои лекари в София работят с канюла при бустери Thinking

# 156
  • в 1001-та нощ
Изчетох 3753 страници и ми е пълна каша 😃. С две думи - търся ефективни процедури за стопяване и стягане на коремче.

Мезотерапия с липолитици и радиочестота.

# 157

Мезотерапия с липолитици и радиочестота.
За тези пари и време бих си направила една липосукция, пускат те на същия ден вкъщи, носиш ластично бельо, болка като мускулна треска и две мини дупчици, които изчезват след няколко месеца.
Говоря от личен опит.

# 158
  • в 1001-та нощ
На корема ли прави? По кой метод?

# 159
Здравейте, момичета.
Аз искам да споделя с вас мнение за криолиполизата и Нирвана. Взех си от Нирвана пакет за крио за 3 зони (паласки, корем и брич) и 120 мин Венус. Направих крио на паласкитя. Неприятни са пъривте 15 мин, усеща се вакуумът, после изтръпва и не усещаш нищо. Като ти свалят апарата, болката е ужасна за около 10 минути, когато започваш да връщаш чувствителността. Все едно не се побираш в кожата си. Минаха около 2 седмици и все още при натиск ме боли и ми е леко изтръпнало. Сякаш забелязвам и леко свиване, няколко човека също ми казаха, но ще измеря резултати другия месец. Другата седмица съм на корем и бричове и на Вела за паласките.
Иначе, като цяло от обслужването от Нирвана не съм особено впечатлена. Първо, че не ми дадоха никакви инструкции или насоки след първата процедура, като взех да разпитвам, чак се почувствах неудобно, заради опитът да ме отбият и самата физиономия на дамата. Нито ми се обясни трябва ли да спазвам режим на хранене, да избягвам ли храни, колко вода да пия, колко време след това да правя Вела, масажи да правя ли, кога да тренирам, как да тренирам, някакви очаквани реакции – кое е нормално и кое не. Едно голямо нищо. Отделно и никаква инициатива да се интересуват и да спазват програмата, която ми изготвиха, трябва все аз да питам – сега какво следва. Само отивам, сядам да ми направят процедурата и мацката изчезва нанякъде. Телефон не вдигат.
Та, със смесени чувства съм, дано поне има резултат.

# 160
То беше преди 5 години - класическа по гаспорти, писала съм много пъти. От нея съм доволна, Ильо ми я прави. Супер бързо възстановяване и минимални болки.

# 161
Мацки, кои лекари в София работят с канюла при бустери Thinking
На мен д-р Клаклова ми прави бустер под очи с канюла. Много съм доволна от резултата и никакви отоци нямах. Но лицето (бузи и наоколо) беше с игла.

# 162
На мен др.Чилингирова ми е работила лицето с канюла също.

# 163
  • Варна
То беше преди 5 години - класическа по гаспорти, писала съм много пъти. От нея съм доволна, Ильо ми я прави. Супер бързо възстановяване и минимални болки.
Мариета, много полезна информация. Колко ти струваше?

# 164
  • На черешатааа
ДХ3 , tuali Благодаря Ви. В Дерма акт са и двете, доколкото прочетох ?

Общи условия

Активация на акаунт