Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 277
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
На корема ли прави? По кой метод?
То беше преди 5 години - класическа по гаспорти, писала съм много пъти. От нея съм доволна, Ильо ми я прави. Супер бързо възстановяване и минимални болки.
Мариета, много полезна информация. Колко ти струваше?
Под пъпа две зони и една над - общо 2100 евро мисля. Не си спомням вече наистина.

# 166
  • София
Оп, ето ме и мене, казах, че ще правя устни при др. Петкова в contour clinic, ето заздравялия резултат вече.
Скрит текст:

# 167
Аз не виждма особено разлика, колко сложихте?

# 168
И аз не виждам голяма промяна.

# 169
  • София
Аз не виждма особено разлика, колко сложихте?

Няма голяма промяна, но е естествено, аз това гоня. И нз, аз си я виждам като се гледам. Иначе 1 мл сложих Relaxed

# 170
От Juvederm volite 1мл достатъчен ли е за и за колко зони?
Като мезотерьпия ли се инжектира?
Извинявам се, ако въпросите са ми неуместни...

# 171
  • в 1001-та нощ
Има такава техника - но за по-повърхностно инжектиране на цялото лице - за финално лустро и блясък след точков лифтинг.

# 172
  • sofia
Здравейте ,може ли да ми кажете, каква е тази "руска техника " за уголемяване на устните?

# 173
  • в 1001-та нощ
Целта е да се открояват от лицето, като чуждо тяло, да са плоски - все едно си си натиснал устните на стъкло и да имат ясно изразен ръб. Правят се множество убождания през контура, след което тъканта там се уврежда трайно и филърът мигрира.

# 174
  • sofia
олелее ужасТ ,благодаря ти.Отказвам се -друго ще търся Simple Smile
Излезе ми реклама и се зачудих какво е

# 175
  • в 1001-та нощ
Ако имаш нужда да се хидратират устните - по-добре да е с игла и по класическата техника. Някои лекари го могат, други не.

# 176
Търся имформация за надеждно място в Пловдив за разграждане на филър!

# 177
  • Sofia
Дайте препоръка за поставяне на Radiesse различна от Дерма Акт.Поставяла съм там,доволна съм,но искам да сменя клиниката и да пробвам друга,за да имам база за сравнение.Досега всичко, което съм правила е все там а не съм убедена, че са най-доброто Simple Smile Просто навик!

# 178
Моя близка ходи при д-р Анелия Здравкова, беше доволна.Ако искаш ми
пиши за телефон.Нямам идея къде работи, но ми беше дала телефон на лекарката преди време за моя близка.

# 179
  • в 1001-та нощ
Дайте препоръка за поставяне на Radiesse различна от Дерма Акт.Поставяла съм там,доволна съм,но искам да сменя клиниката и да пробвам друга,за да имам база за сравнение.Досега всичко, което съм правила е все там а не съм убедена, че са най-доброто Simple Smile Просто навик!

Д-р Михайлов в Скинлайн.

Търся имформация за надеждно място в Пловдив за разграждане на филър!

Д-р Ива Стоилова?

Общи условия

Активация на акаунт