Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
Може би не спортуваш. Ако е така - виж в последните около 10 страници се коментира Face Yoga. Няма да станат чудеса, но да се полагат и такива усиляи е важно, за да поддържа тонуса в тази област.

# 196
 Имам следният въпрос къде в София бихте ми препоръчали да си сложа филър в устните на добра цена и добър специалист?
Последно съм слагала в Пловдив при д-р Ива Стоилова преди 5-6години....

# 197
  • в 1001-та нощ
Д-р Михайлов - Скинлайн

# 198
  • София
Аз съм доволна от Клаклова в ДермаАкт, но нямам база за сравнение.

# 199
Момичета, някой слагал ли е скинбустер PROFHILO ,  четох че има доста количество ХК 64 мг,
Чували ли сте за тази марка? Моля за мнения Simple Smile

# 200
Момичета, някой слагал ли е скинбустер PROFHILO ,  четох че има доста количество ХК 64 мг,
Назад в темите имаше отзиви, нв помня кой си беше правил такава терапия.

# 201

Аз слагах миналата година, на 2 пъти, както е по протокол. При мен имаше освежаване и съвсем, съвсем леко лифтиране. Хубава процедура е, с малко бодене. Не са ми ставали синини, както, когато слагам филър. Та хубав продукт за освежаване е, но аз вече не мога да разчитам само на него.
Сега направих 2 процедури карбонов пилинг, от които съм много, много доволна. Преди това през зимата правих няколко процедури микронийдълинг в салон, както и 3 процедури TCA пилинг. Изобщо грижата си е нон стоп Simple Smile.

# 202
Отдавна не бях влизала в бгмама, но така и така съм влязла, да взема да дам отзив за първото поставяне на филър в устните.
След известно проучване и чудене се спрях на д-р Каляшева. Първия ден след процедурата се чудех дали съм направила правилния избор. Исках съвсем малко да ми сложи, те устните ми са доста тънки и не исках да става нещо фрапиращо. Тя избра да ми сложи 0,5 мл и първия ден имах чувството, че изглеждам изкуствено и устната ми е като патешка, но от втория ден започна да изглежда доста добре. Оформила ми е идеално горната устна, че преди беше само 1 черта. Никой не можа да познае, че нещо съм си правила, разликата е минимална и устните ми стоят много естествено, само дето са по-оформени отпреди. Най-странното за мен е, че приятелят ми много ме хареса и почна да ми ръси комплименти, каквито не ми е правил поне 2 години. Мислех, че мъжете не харесват такива корекции, но се оказа, че харесват. Пак да подчертая, че при мен разликата е минимална, не е нещо фрапиращо, но устните ми се оформиха и вече имам устни, не е като преди дето имах само 2 чертички, но устните все още са ми малки. Даже почнах да се чуда дали да не сложа още 0,5 мл, но да не дойде прекалено.
Не съм имала подувания за повече от ден или други неразположения, но имам миниатюрни топчета, които се разнасят с масаж, но сякаш не напълно. Не се личат като човек се вгледа, но ако натисна ги усещам. И се чудя дали това е ок или аз нещо не ги масажирам правилно. Докторката каза, че ако имам неравности или други неразположения, да отида 2 седмици след процедурата за корекция, та може да отида за тези топчета на консултация, ако не изчезнат дотогава.

# 203
Аз съм доволна от Клаклова в ДермаАкт, но нямам база за сравнение.
+1

# 204
https://www.facebook.com/radinadenkova/photos/a.595822010477862/5238895116170505/

Скрит текст:
Резултатите след първия FullFace на Жени Джаферович доказват как филърите могат да бъдат решение дори на медицински проблем. В ляво виждаме лицето на Жени с лека асиметрия, появила се след възпаление на лицев нерв по време на бременност.

Въпреки продължителното лечение, години по-късно все още някои мускули са обездвижени и допринасят за отпускането на дясната страна на лицето.

По време на процедурата д-р Денкова извършва т. нар. миомодулация - инжектиране на филъри с цел повлияване на мускулната активност. В засегнатата дясна част на лицето филърите се поставят така, че да подпомогнат мускулните движения, а в лявата част - минимално да ограничат подвижността им. Така лицето отново става балансирано и хармонично.

https://fb.watch/cuhnxYF9WO/

На клипчето е като превтасала питка..... Разбирам, че е с лицева парализа, но въпреки това....
Тези филъри (н брой мл) ако се сраснат с тъканите и капсулират какъв ли е ефекта?

Аз ли нещо не съм добре или някаква съществена разлика не виждам?
И отново не разбирам защо преди/след се правят снимки на гримирани лица......

Това много лъже представата за уау вид///

# 205
Олеле2, дай снимка преди и сега, моля те! Доста добре описа крайния резултат.

# 206
https://www.facebook.com/radinadenkova/photos/a.595822010477862/5238895116170505/

Скрит текст:
Резултатите след първия FullFace на Жени Джаферович доказват как филърите могат да бъдат решение дори на медицински проблем. В ляво виждаме лицето на Жени с лека асиметрия, появила се след възпаление на лицев нерв по време на бременност.

Въпреки продължителното лечение, години по-късно все още някои мускули са обездвижени и допринасят за отпускането на дясната страна на лицето.

По време на процедурата д-р Денкова извършва т. нар. миомодулация - инжектиране на филъри с цел повлияване на мускулната активност. В засегнатата дясна част на лицето филърите се поставят така, че да подпомогнат мускулните движения, а в лявата част - минимално да ограничат подвижността им. Така лицето отново става балансирано и хармонично.

https://fb.watch/cuhnxYF9WO/

На клипчето е като превтасала питка..... Разбирам, че е с лицева парализа, но въпреки това....
Тези филъри (н брой мл) ако се сраснат с тъканите и капсулират какъв ли е ефекта?

Аз ли нещо не съм добре или някаква съществена разлика не виждам?
И отново не разбирам защо преди/след се правят снимки на гримирани лица......

Това много лъже представата за уау вид///
Единствената разлика, която виждам, са леко хлътналото под очите, което може да се дължи и на различната светлина. На втората снимка брадичката ми изглежда дори по-масивна. А във видеото устните все още ми се виждат несиметрични. Има мнгоо хубаво лице, дано не продължава с разни ненужни експерименти...

# 207
Абсолютно Туали, съгласна съм.

При мен хлътналото много добре се попълва като си поспя 8-10 ч няколко дена подред, уви само в сънищата ми съществува тази мечта Joy

# 208
Според мен втората и снимка е от по-младите години Simple Smile

# 209
объркала съм потребителката Blush

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 15:16 от aDream

Общи условия

Активация на акаунт