Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
A_vagabundo, Георгиевски ли ти постави филърите?
Не, при него правих устни и ботокс преди месец и беше екстра всичко. Той е супер - внимателен е, обяснява, слуша с какви очаквания идвате, с него се разбирам много лесно. Дори предния път с устните като слагахме - аз много настоявах да е по-малко, за да не си личи въобще, само в горната устна, която ми се беше стопила и т.н. и той макар че ме убеди да сложим 1мл, вместо 0.5 - успя да ме успокои, че ще е както искам и наистина няма да си личи - и така и стана. Имаше 4-5 дни отток, но след това си бяха топ устните, а и си личеше, че формата е както исках още по време на оттока.

Иначе вчера бях при Хаджийска. Уж и тя е от най-добрите там, но нещо ни се разминаха очакванията/идеите явно... аз исках тези 2мл да се разпределят равномерно за попълване на хлътвания и общо освежаване (както сме правили предните пъти с Трендафилова и ставаше идеално), а тя е решила да прави лифтинг с MD кодове, за което трябват 5-6мл, от които вчера сложи тези 2, за които отидох и ми обясни, че понеже не е довършила цялостното решение, затова можело да стои неестествено на този етап... А за мен трябва да стои завършено на всеки етап, особено при положение, че съм отишла със съвсем конкретна цел за 2мл, и може и да не искам да слагам 5мл...
....достатъчно широко ми стана лицето, а отпускането около устните си остана въпреки това...

Тъкмо бях в клиниката и д-р Георгиевски ме видя и каза, че разликата и според него идва от различните подходи/техники, които са използвали двете и че след 2-3 дни щяло да е малко по-добре, но аз не виждам как ще изчезне деформацията в скулите, дори и да е по-малка.
Даде ми нещо за по-бързо спадане на оттока и се разбрахме в Понеделник да отида при който реша от двамата и да ме дооправят. Аз се разревах там, той ме прегръща, успокоява.... въобще голяма драма стана, но за първи път се сблъсквам с подобен резултат, след толкова години слагане на филъри и се чувствам като в капан малко... хем е кофти за тъканите дългосрочно да се слага разграждащия ензим, хем не мога да излизам сред хора с това лице...  ще трябва нещо да направят в Понеделник и най-вероятно с него ще запиша час, въпреки, че по принцип би трябвало тя да направи каквито корекции са необходими, за да се доближим до целта, с която отидох и за която платих... Close

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 16:10 от A_vagabundo

# 421
Точно Георгиевски докара такива ръбове на моя близка. Изчезнаха в рамките на седмица и половина и се заглади положението. Наистина изчакай няколко дни, според мен, но не оставяй така нещата с клиниката.
5 мл филър? Това ми се струва безумно много, нямам думи направо. И как така лекар ще взима самостоятелно решение за такова количество, че и ще настоява?

# 422
Значи-аз не смятам, че сте Квазимодо, не изглеждате зле, не се тревожете.Знам, че всеки се вижда със собствен поглед, но като жена и педант го казвам искрено.После- скулите няма да стоят толкова ръбати, почти съм сигурна на 100%, поне при мен спадат доста.При първо поставяне звънях на лекарката след 7-10дни да ѝ мрънкам, че вече
ги няма.Имаше ги, но бвх свикнала с първоналачния обем и после ми се струваха изчезнали.
Трето- хубаво, че са наясно в Дерма акт и се надявам, че скоро ще се усмихвате!😍

# 423
Jacklin, по 600 лв е един филър, при мен използва 3 бр. Ботокс ме таксуваха 12 лв на единица и си слагат по протокол 64 Е за пачи крак, гневна и чело. Много ми се видя.
Радиес е 900 лв ампулата от 1,5 мл.
A_vagabundo, аз до последно се чудих, дали да отида при Хаджийска или Михайлов, защото и за двамата четох само добри отзиви, а и снимки от работата им, ми допадат като резултат. И аз се бях насочила към MD codes. Явно, обаче, по протокол се ползва минимум 4 мл филър за цялото лице. Но тези количества и за мен са стряскащи. Стискам палци всичко да завърши добре.

# 424
Олеле2 и аз се интересувам къде и при кой доктор си прави липосукцията и колко пари струва ?

# 425
  • при Arctic Monkeys
Егати протокола, 4 мл... Къде остава индивидуалния подход и нужда??? Има слаби лица, има плътни лица, има много отпуснати лица , и не толкова. Това е безумна работа. Има пълни с филъри лица и такива, на които нищо не е слагано. Независимо от това, добър ден, 4 мл...

# 426
  • гр.Добрич
Jacklin, по 600 лв е един филър, при мен използва 3 бр. Ботокс ме таксуваха 12 лв на единица и си слагат по протокол 64 Е за пачи крак, гневна и чело. Много ми се видя.
Радиес е 900 лв ампулата от 1,5 мл.

Същите количества ми сложи Михайлов и на мен през м.ноември Вистабел и Радиес, само че от Радиеса не видях никакъв ефект.

# 427
64 единици ???? Това на коя марка ботулинов токсин е???

Струва ми се адски много.

4 мл като за начало на първо посещение, как пък не.

Аз съм на принципа, че винаги може да се добави, но да се премахне е много по-трудно, затова препоръчвам и търся специалисти, които не работят на килограм.
Търгаши вече под път и над път, ама моите пари не падат от дърветата.

# 428
Olele2, може ли да споделите как се решихте на такава интервенция? Много "излишък" ли имахте? И като цяло колко излиза накрая цялото удоволствие да се сдобие човек с мечтаната визия? Simple Smile
Ако искате да си пишем на "ти", малко прекалено официално ми идва да си говорим на "вие".
Имах голям корем, като цяло качвам основно в областта на корема и талията, а другите части на тялото са ми слаби.
Отидох за липосукция при д-р Шарков първо, но той отсече, че само с липосукция няма да мина, че като ми изчистят мазнините кожата ми ще увисне и че имам диастаза, която също пречи коремът ми да се прибере. Аз реших преди да запазя час при него да отида за второ мнение и отидох при д-р Денков. И той каза подобно, без диастазата, но каза, че трябва да се направи разрез, за да се отстрани кожата, защото ще увисне след липосукцията. Даже бях запазила час за операция при него, но имах въпроси, на които той не ми отговаряше, не можех да се свържа с него с дни и в крайна сметка реших да се откажа той да ме оперира. Пак звъннах да направя консултация при Шарков, но ме отрязаха, че няма никакви свободни часове за консултация месеци напред. Тогава с ровене из нета разбрах за д-р Таук, не видях нито 1 негативно мнение за него, а снимките от резултатите ми харесаха и отидох на 3-та консултация при него. Той ми каза същото като Шарков и в крайна сметка запазих час за операция при него.
Ако обаче знаех колко е тегаво възстановяването не знам дали бих се подложила на такова нещо. Втори път на тази операция не бих се подложила, освен ако животът ми не зависи от нея.

Нека кажа няколко добри думи за организацията на д-р Таук. Не случайно няма лоши мнения. Въпреки че самият д-р Таук много пътува по света, отсъствието му никак не се усеща, тъй като е създал много добра организация в негово отсъствие. Например след моята операция той трябваше да лети и да се завърне в България след 1 седмица. Но от една страна д-р Хаджиев е много услужлив и винаги откликва, ако имам въпроси или неразположения, от друга страна асистентките му, които организират операциите, се грижат всичко да минава точно и гладко. Всеки ден едната от тях (Лили се казва) ме питаше как съм, колко мл са се напълнили дренажите, че тръгнах с тях. На втория ден единият от дренажите протече,  писах и на Лили, и на д-р Хаджиев и двете страни казаха да отида на следващия ден да го оправят. Аз предпочетох да отида във Femme clinic, че ми е по-близо, бяха викнали доктор от Пирогов, който се погрижи да залепи отново дренажите, така че да не текат извън бутилките.
На следващия ден пък дреновете спряха да се пълнят с течност, веднага организираха махането и тъй като в тоя момент бях сама и не можех да отида до клиниката, Лили дойде до нас да ме вземе с нейната кола, махнаха ми дренажите и после ме върнаха вкъщи.
Такова вип обслужване надали има на друго място. Изобщо, разлика от небето до земята в сравнение с Денков, на който асистентките 3 дена подред казваха, че ще ми звънне и така и той не го направи, хем още не му бях платила пълната сума.
Като цяло аз съм малко кофти клиент и рядко съм доволна от нещо, но щом съм доволна от работата и организацията на д-р Таук, значи са наистина на много високо ниво.

П.п. На мен ми искаха 7000 за тази 3д абдоминопластика. Може цените да варират според сложността и пр. За сравнение Денков искаше 12000, а при Шарков 8500.

# 429
Alethea, Диспорт ми сложи и това, което четох е, че три единици се равняват на една от Ботокс. Има разлика между Ботокс и Диспорт. Да видим колко ще държи, защото цената е двойна на това, което Манджукова ми предложи.

# 430
  • Sofia
64 единици ???? Това на коя марка ботулинов токсин е???

Струва ми се адски много.

4 мл като за начало на първо посещение, как пък не.

Аз съм на принципа, че винаги може да се добави, но да се премахне е много по-трудно, затова препоръчвам и търся специалисти, които не работят на килограм.
Търгаши вече под път и над път, ама моите пари не падат от дърветата.
Парите са по-малкия проблем
Шока и отрицателните емоции около "окепазяването" Simple Smile не са за подценяване

# 431
Във Варна съм при д-p Узунова, Аура център. Запази си час и кажи, че си за първоначална консултация, няма да ти вземе пари. Сигурна съм, че много ще харесаш като впечатление.

Една приятелка си прави там устните. Винаги е на бучки, все едно има херпеси на горната устна, ама как да и кажа, че не изглежда добре.
Моите са си добре, заведох и една колежка там, неъните сэщо са без бучки. Изобщо не искам да адвокатствам, даже предпочитам да няма толкова пациенти, че много се чака, но е център, защото само тя е лекар, другите козметични услуги се извършват от една жена, която е и обучител. Центърът си е собственост на д- р Узунова и не съм по-глупава от теб, че да не мога да преценя дали е лекар. Случайно даже знам, че първата и специалност е неврология.
Теб, обаче, те подозирам, че си рецепционистка в Скинлайн. Започнах да ви разпознавам вече.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 13:52 от milanda

# 432
A_vagabundo, а защо не казвате името на лекарката, която Ви е причинила това в Дерма акт?
Не разбирам ...

# 433
  • Sofia
Мисля, че в горното си мнение е написала коя е лекарката.

# 434
Във Варна съм при д-p Узунова, Аура център. Запази си час и кажи, че си за първоначална консултация, няма да ти вземе пари. Сигурна съм, че много ще харесаш като впечатление.

Една приятелка си прави там устните. Винаги е на бучки, все едно има херпеси на горната устна, ама как да и кажа, че не изглежда добре.
Моите са си добре, заведох и една колежка там, неъните сэщо са без бучки. Изобщо не искам да адвокатствам, даже предпочитам да няма толкова пациенти, че много се чака, но е център, защото само тя е лекар, другите козметични услуги се извършват от една жена, която е и обучител. Центърът си е собственост на д- р Узунова и не съм по-глупава от теб, че да не мога да преценя дали е лекар. Случайно даже знам, че първата и специалност е неврология.
Теб, обаче, те подозирам, че си рецепционистка в Скинлайн. Започнах да ви разпознавам вече.
Я се върни и прочети! Друга потребителка те захапа каква е въпросната Узунова.  Аз само споделям това, което видях на моята приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт