Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Валянова каза 2 пъти в годината да го слагам.

Иначе важното е че не дава обем и това което е подуто сега ще спадне Simple Smile
На мен ми е странно, че изобщо имате оток от радиес. Аз съм слагала 2 пъти, разрежда се с физеологичен разтвор и в съставките няма нищо, което да задържа вода и да предизвика оток. Разреждането е 1:1 доколкото помня от моята лекарка.
Аз съм усещала единствено натъртено лицето няколко дни след поставяне, заради канюлата.

# 481
Валянова каза 2 пъти в годината да го слагам.

Иначе важното е че не дава обем и това което е подуто сега ще спадне Simple Smile
На мен ми е странно, че изобщо имате оток от радиес. Аз съм слагала 2 пъти, разрежда се с физеологичен разтвор и в съставките няма нищо, което да задържа вода и да предизвика оток. Разреждането е 1:1 доколкото помня от моята лекарка.
Аз съм усещала единствено натъртено лицето няколко дни след поставяне, заради канюлата.

Ми понаду се, но вече спада. Минали са 4часа.

# 482
  • при Arctic Monkeys
Ели..., отстрани на назото имаш ли натрупан филър? Така ми се струва на снимката. Аз имам, постопи се, но така и не изчезна напълно. Много ме дразни, макар че не е като в началото.

# 483
Ели..., отстрани на назото имаш ли натрупан филър? Така ми се струва на снимката. Аз имам, постопи се, но така и не изчезна напълно. Много ме дразни, макар че не е като в началото.

Да, имам. Слагала съм филър само веднъж фев-21.
Валянова каза че няма да изчезне, но да поизчакам ла видя ефекта и с Радиеса.
Ако не се подобри, ще го стопи и ще ми сложи конци.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 15:27 от Eli..........

# 484
Скрит текст:
Както и да е, аз не разбирам смисъла на подобни постове, с криене на имена на лекари..
Не съм ѝ адвокат, ама наистина е споделила. Simple Smile Върни се назад и погледни постовете ѝ. Написано е черно на бяло.
"Иначе вчера бях при Хаджийска." – "вчера" е точно денят, в който е била на злополучната процедура (5 май).
Георгиевски я е оправял на следващия ден (6 май).

Е, четем едно и също с различно разбиране, случва се.

По интересното е, че потребителката се включва, но деликатно избягва да ни разреши "спора" Smile или да отговори на въпросите - кой е лекаря.

Grinning Grinning Grinning  Мисля, че съвсем ясно обясних при кой какво съм правила и не съм крила нито имена, нито клиники, нито процедури Laughing. Затова и не сметнах за нужно да пояснявам допълнително, а и 2-3 дами се включиха междувременно да потвърдят, че се разбира ясно..
За да обобщя за всеки случай - досега няколко години съм ходила все при Трендафилова и съм била супер доволна винаги.
Преди месец бях при Георгиевски за ботокс и устни и пак бях доволна от резултата
Проблемната процедура с 2мл Жуведерм, които не постигнаха нищо, освен куп неравности по лицето ми беше при Хаджийска.
Всички в Дерма-Акт. Flowers Tulip

# 485
  • при Arctic Monkeys
Това беше причината да се откажа от Жуведерм - лека непредвидимост. Да не говоря за волайта - това е един голям майтап за 600 лв. Хидратация за няколко седмици и толкова. За мен Теосиал са по-добри продукти.

# 486
Аз нещо не разбирам защо конци на това лице, къде е проблема въобще, и от филър няма нужда според мен.[/b][/b]
Здравейте отново!

Точно се прибирам от др Валянова.
Каза че филарите ми слагани преди година не са били добро решение, че ми трябват конци, но за временно решение ми сложи Радиес.

Днес ми сложи Радиес и ботокс.

Лицето ми е подуто особено на скулите. Док каза, че е нормално, но когато ми слагаха филърите преди година бях много доволна веднага. От този Радиес почти не виждам разлика..
За съжаление наистина на назобазалните не е добра идея тия филъри, защото се отпускат с времето, да видим този Радиес как ще е когато спаднат отоците.

Преди Радиес:

1час члед радиес:

# 487
Толкова залагах на зъбчатите конци... Спадна отока и.. същото положение, не забелязвам повдигане.
Тези от вас, които са слагали зъбчати, как беше?

# 488
Здравейте, обмислям да си сложа малко филър в устните (за първи път ще ми е), но събирам мнения за добри лекари. Някоя от вас посещава ли/ има ли мение за д-р Убейд Далмъш в клиника Армада? Също ще се радвам ако ми препоръчате и доктор в София. Благодаря ☺

# 489
Толкова залагах на зъбчатите конци... Спадна отока и.. същото положение, не забелязвам повдигане.
Тези от вас, които са слагали зъбчати, как беше?

Същото, никаква разлика. Но само по два броя на страна през 11/21г.  Затова се престраших за филър и резултатът е по-добър.

# 490
Здравейте. Винаги съм се чудила на кожата на Цвети на Криско как е токова гладка, равна, без пори. Според вас това се дължи на обработване на снимките или наистина е постижима (поне подобна) кожа? С какви процедури?

# 491
От километър си личи, че е обработена снимка.Макар да познавам жена с най-перфектната кожа на света.На 30г, не прави нищо почти за нея-ген Simple Smile

# 492
  • Sofia
Тук има тонове фон дьо тен. Мисля, че всяка кожа би изглеждала така с макиаж. Моята поне е 1:1 с на тази мацка (когато се наконтя).

# 493
Привет!
Какво стана с кофти партидите ботокс? Намислила съм да си слагам.
Другият месец правя 28 и заради stone face ми имам само все още деликатни бръчки по челото и около очите, а гневната бих определила като оставаща "следа", може би появяваща се най-вече при дехидратация и след силна мимика.
 Преди почти година попитах д-р Каляшева за ботокс в челото и тя ме попита на колко години съм и ме накара да повдигна вежди, каза, че все още нямам нужда, но "всеки момент" ще се появи такава и да я попитам другият път, когато я посетя. Смених я обаче.
Та тъкмо се (само)навих, защото нещата една идея се задълбочават от няколко месеца, та взех, че се сетих за оплакванията тук, как не държи ботокса, на което и място да е поставен (в повечето случаи, някои потребителки нямаха проблем).
Другото, което прочетох е, че с времето кожата изтънява заради него и да не се започва от толкова рано... Преди това версията беше, че колкото по-рано и превантивно, толкова по-добре:thinking:

# 494
Нямам възможност да изчета темата от началото... Може ли да ми препоръчате студио за микроблейдинг във Варна, където не вземат предварително пари и за ретуш? Естествено и да сте доволни 😆😘

Общи условия

Активация на акаунт