Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Има тема за перманентен грим, микроблейдинг.Там може да иажат дамите:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1386532.msg44743671#new

# 496
Аз съм била при Мария Андонова последните години, която вече безбожно много си е качила цените ( 550 лв. + ) .
Препоръчаха ми и Мелина Цветкова, но тъй като сега преминавам през процедури за премахването на микроблейдинг-а ми, все още не съм се интересувала при кой да го подновя.

# 497
  • при Arctic Monkeys
Някой знае ли на Гала челото защо се е свлякло така? От ботокс ли се получава това? Почва пак да ме е шубе от тоя ботокс, а така хубаво ми действа, макар и за кратко

# 498
  • в 1001-та нощ
Гала не остарява никак добре в моите очи. А не е като не се грижи, но грижите... Примерно Денкова изглежда в пъти по-добре, а е по-възрастна.

Като млада беше бонбонче, сега е с много месесто лице, има старческо излъчва. Не го казвам с присмех, просто констатирам и се чудя как и защо ...

Ето две видеа от преди 20г. https://youtu.be/Dm89OyDd9cw и https://youtu.be/x4HuGxoroeg

# 499
  • пустинята Гоби
Гала на живо изглежда много добре.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 09:16 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 500
На мен това на челото ми изглежда като натрупан филър. Едва ли е от ботокс.

# 501
Нямам възможност да изчета темата от началото... Може ли да ми препоръчате студио за микроблейдинг във Варна, където не вземат предварително пари и за ретуш? Естествено и да сте доволни 😆😘
Аз си направих при Мария Андонова и не мога да се нарадвам и нагледам на веждите си,въпреки цената не бих се доверила на друг ,че не е да не съм виждала ужасни вежди,които после нямат оправяне. И както е 500 лв. часове няма до края на годината.

# 502
Така е,  не казвам, че не е добра.
Конкретно аз съм при нея от 2019г.

Скрит текст:
Но не ми нАправи хубаво впечатление най-вече преди година , когато не взе предвид, това че не съм доволна от веждите , които ми е направила и вместо да ми вземе поредните пари, защо не ме посъветва  за лазерни процедури по премахването на пигментите, тъй като виждаше че при мен не става както искахме.

Много е лесно да работиш по дефолт и да вземеш едни пари, ама все пак това са вежди, рамката на лицето,,,,,

Както и да е, отказах си двата часа за тази година, които имах при нея, защото започнах на своя глава лазер и вече виждам ефект( след три процедури) , нищо че струваха повече от 500 лв общо, а единичката процедурата траеше около 40 сек.

Ще изчакам тази година и може би догодина пак ще си ги направя.
Каза ми, че ноември започва за записва за новата година.

# 503
Гала на живо изглежда много добре.
Потвърждавам! Засякох я в един бар на морето преди две години....емииии супер си изглежда ...но го има това бабешко излъчване в нея...

# 504
В Белисимо има някаква оферта на ботокс и плазмотерапия, чудя ѝ се. Има ли в темата пациенти на клиниката и от кой лекар сте доволни?

# 505
Някой знае ли на Гала челото защо се е свлякло така? От ботокс ли се получава това? Почва пак да ме е шубе от тоя ботокс, а така хубаво ми действа, макар и за кратко

От ботокс е да.
А знаете ли при кого се поддържа?

# 506

От ботокс е да.

При д-р Паскова.

# 507

От ботокс е да.

Паскова.

Аз имам едно питане. Ако тук има дами, които реално са си правили процедурата Агнес, може ли да ми кажат дали има ефект при торбички и реално стопява ли ги? Защото аз имам подобен проблем, но не намирам достатъчно потвърждения за ефвктивността на процедурата. Например на тази снимка дамата е снимана с отворено око и поглед нагоре(когато е най-видима торбичката) , а снимката “след” е със затворено око, когато един вид торбичката се прибира.
Та.. за мен тези снимки не са показателни и търсе мнения за тази процедура, или да се насоча към долна блефаропластика.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 23:59 от cool girl

# 508
Аз мисля, че Гала е слагала филър в гневната и е мигрирал надолу.
Но и на мен не ми харесва Паскова как я прави.
Междудругото, ако забелязват, лицата на Гала и на Паскова имат едни и същи особености на поддръжката, да го наречем (напълнени бузи, от което назолабиалните стават свръхдълбоки, това бабешкото излъчване и челото)
За мен Паскова си е от от старото поколение дерматолози, което обаче не се информира за новости или не ги възприема и си кара по методите отпреди 10-15 години. И Каляшева е така.
Докато Денкова е новатор, прилага методите, но въпреки това нещо не и се получава. Може би защото използва огромно количество филъри. Знам, че слага по 10 мл наведнъж...
Никога не бих отишла при нея.

# 509
  • при Arctic Monkeys
10 мл филър😆 И какво става, когато почне да се разгражда и мигрира? Още 10 мл.. Че то това си е цена на един лифтинг. Система, направена за безкраен поток от пари. Нали в челото се избягват филъри, виждам, че и Михайлов слага.

Общи условия

Активация на акаунт