Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 81 403
  • 737
  •   2
Отговори
# 660
Аз не бих сложила конци, заради това че след това е много трудно да се направи класически цялостен лифтинг.

Може ли да споделите повече, защо е трудно след това лифтинг?
Ако сложа сега конци, а лифтинга след 2-3 години, до тогава няма ли, конците да са се разградили напълно?

Какво ще препоръчате за това увисване?

Сигурна съм че повечето лекари ще препоръчат конци. За 1г -1,5г няма да има и спомен от тях Simple Smile

Не бих се притеснявала за оперативен лифтинг, ако се стигне до там, ще ви кажат колко време нищо да не слагате.

# 661
Слушах коментар на лекар, че при лифтинг всякакви сеавнително трайни субстанции, инжектирани и поставяни в кожата, са някакъв проблем(филъри и тн.), така че
конците не знам дали са чак такъв проблем, но е редно да чуем мнение на професионалист, извършващ лифтинг.Аз лично не съм чела по темата.

# 662
Гледах наскоро един пластичен хирург обясняваше за най-лошите "трендове" напоследък и конците бяха в списъка. Най-вече защото траят кратко, а не струват никак малко и трябва да се правят отново и отново.
От 8:35 минута  нататък
https://youtu.be/I_vMzG8zXDE

# 663
Гледах наскоро един пластичен хирург обясняваше за най-лошите "трендове" напоследък и конците бяха в списъка. Най-вече защото траят кратко, а не струват никак малко и трябва да се правят отново и отново.
От 8:35 минута  нататък
https://youtu.be/I_vMzG8zXDE

Много е интересно как човек, който се занимава с това оплува толкова всички възможни естетични техники Simple Smile))

Въпреки че е прав, каза добри думи само за оперативния лифтинг, които е 20-40хил лева/евро.

По между другото всички жени с фейс лифт имаха много други корекции по себе си, явно това не пречи.

# 664
Не ги оплюва, говори за плюсовете и минусите. В случая с конците- бориш нещо, което с времето прогресира все по-бързо и безвъзвратно и като теглиш чертата, хич не е евтино. А хората очакват доста по- траен и видим резултат в повечето случаи от това, което се получава накрая. Не бих казала  че оплюва и различните техники, гледала съм му и други видеа), по-скоро обяснява, че за всяко нещо си има приложение и време.

# 665
[Чак пък толкова увиснало не ми изглежда, за 48 е супер! Радиес нещо?
quote author=daria73 link=topic=1427753.msg44812890#msg44812890 date=1653473584]
Аз не бих сложила конци, заради това че след това е много трудно да се направи класически цялостен лифтинг.

Може ли да споделите повече, защо е трудно след това лифтинг?
Ако сложа сега конци, а лифтинга след 2-3 години, до тогава няма ли, конците да са се разградили напълно?

Какво ще препоръчате за това увисване?
[/quote]

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 18:00 от Pur_joy

# 666
За Радиес, четох че много изменя лицето, става по-топчесто.. нещо не ми се рискува. Като че ли най- добре се виждам с конци- като си дръпна назад кожата- идеално ми се получава 😁

# 667
  • София
Аз мога да препоръчам една "квартална" козметичка, която обаче е много добра. На мен само при нея лицето след това за месец и нещо ми е идеално почистено
Казвай от кой квартал е? 😀
Казва се Ани. На Цар Борис и е салона, но работи и в Женско царство. Обаче в нейния си салон са по-ниски цените.
Телефон +359886702891

А нейният салон как се казва и прави ли почистване на гръб? Кое почистване ти прави на лице?

# 668
За Радиес, четох че много изменя лицето, става по-топчесто.. нещо не ми се рискува. Като че ли най- добре се виждам с конци- като си дръпна назад кожата- идеално ми се получава 😁
Аз само веднъж правих Радиес, д-р Чолакова ми го прави и много ми хареса, а много пъти слагах конци и нямам нерви повече да търпя болката, защото мен ме боли до два месеца след поставяне. Не постоянно, ами на моменти, както боли зъб. И докато спре да боли, ефекта също го няма.
Но няколко пъти вече хваля ефекта на конците на гушката и шията. Там ще сложа пак.

# 669
Здравейте.
На 48 години съм и имам доста увиснало покрай устата /тип булдог/. Не ми се ще да лягам под ножа все още -страх Simple Smile Препоръчаха ми процедура  PROFHILO за стягане и лифтиране. Някой правил ли си е, има ли ефект? Или да се насоча към Аптос конци?
Ако искате да имате резултат във вашия случей или конци или фейслифтинг,като ако сложите конци до 6 месеца пак трябва да повторите процедурата за да има трайност поне 2 години.

# 670
Здравейте.
На 48 години съм и имам доста увиснало покрай устата /тип булдог/. Не ми се ще да лягам под ножа все още -страх Simple Smile Препоръчаха ми процедура  PROFHILO за стягане и лифтиране. Някой правил ли си е, има ли ефект? Или да се насоча към Аптос конци?
Ако искате да имате резултат във вашия случей или конци или фейслифтинг,като ако сложите конци до 6 месеца пак трябва да повторите процедурата за да има трайност поне 2 години.

Еха, това за конците не го знаех. Предвид че 10 конеца са 1500лв си е сериозна цифра.

# 671
В една ФБ група видях дама след фейс лифт, писах и с някои въпроси, 6000 лева.
Композитен лифтинг на лице и шия било, доктор Войнов, вижте му профила в ИС.
Малко ме очуди че на 40-42 е праивла лифтинг 😱
Има я на снимки в ИС на лекаря, руса в дамата, ще я видите.
Това в снимка от сайта на доктора със същия тип лифтинг.
Аз за мен съм си решила ни конци ни много хиляди за раздуто от филъри лице, като дойде времето към 50-55 лифтинг и хич няма да се занимвам.

# 672
  • при Arctic Monkeys
Хм, това лице от снимките ми се вижда странно. Хем е опънато след, хем има доста повече обем от преди. Как става тоя номер...

# 673
Дали не им слага нещо мазнини или друго? Дали от повдигането не се получава обем? Не съм се задълбочила в рисърча, аз още младеШка😅🤭🤭🙃🤪🤪Има време ще напреднат още нещата и може нещо ново да се измисли:)

# 674
Хм, това лице от снимките ми се вижда странно. Хем е опънато след, хем има доста повече обем от преди. Как става тоя номер...

Може да е добавил мазнини (fat grafting) или да са допълвани загубени обеми с филър после. И двете се правят за оптимален резултат. Доста добре е станало на тази жена горе, браво!
Ако ви е интересно, ета тази ютубърка разказва за нейния smas лифтинг . И тя в 40те си години го е правила
Част 1 https://youtu.be/FP1mE2SZIEjc
Част 2 https://youtu.be/P1mE2SZIEjc

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 23:41 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт