МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна

• 16 200
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Честит Рожден ден, Ивана !

Продължавай да си такова усмихнато, лъчезарно и жизнерадостно дете Simple Smile Бъди умницата в семейството, имай много късмет и желязно здраве Simple Smile Пожелавам ти да пулучиш мноооого подаръци, а мама и тати да му мислят къде да стъпват Wink
Много весели емоции пожелавам на цялото семейство и един страхотен празник да си изкарате 
Heart Eyes

# 76
  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59
Честита Втора Годинка на Ивана!
  party023Пожелаваме и много здраве, щастие и късмет! Нека нищо не помрачава дните и само радост да блести в очите и!
 newsm18
Силве весел празник и много щастие с малката кукла!
newsm51
 Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 77
ЧРД на Ивана! Силве, да ти е жива и здрава щерката, много да ви радва, много бели да прави и скоро да й подарите братче Hug  bouquet
Купона беше страхотен, Маги е супер щастлива Hug

# 78
Честит Рожден Ден на НикиЧа и ИВана Hug Hug Hug

Нека малките мушмуроци бъдат един щастливи и весели деца, нека усмивката им грее винаги на лицата им и бъдат късметлии  Peace

Това е за вас Силве и Рори

# 79
  • София
Честит Рожден Ден на Ивана! Бъди здрава, щастлива, весела и много добричка, мила принцеске!

Вили, и на теб Иринката да ти е жива и здрава!!! всичко най-хубаво ви пожелавам!

момичета, ние изкарахме супер! много са ми тъпи снимките, защото мъжа ми снимаше с камера и нещо много постно действахме с фотоапарата, че аз бях посрещачка на гостите. но непременно ще пусна снимки, може би най-късно утре. трябваше да бъдат 15 деца, но дойдоха 11, защото другите бяха болнички Sad
Ники беше много доволен...много се изкефи как всички му пяхме хепи бърдей Mr. Green и вечерта превъзбуден в леглото си 1 час ме караше да му я пея докато заспи. всички деца играха много, момичетата в "Ментов носорог" бяха чудесни всичките, много съм доволна и от тях и въобще от цялата организация в този клуб!
имахме две много вкусни торти, ще пусна снимки и държа да похваля отново любимата ми сладкарница "Лагуна", както и сладкарница "Росита", от където беше втората ни торта.

Сели, ние за съжаление не успяхме да махнем памперса, Ники не всеки път казва, че иска да пишка и това налага да ходи навън с пампа Thinking

# 80
Здравейте!

Първо искам да благодаря на всички, че ни помните и споменавате и да честитя всички хубави моменти, които съм пропуснала!
 БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И КЪСМЕТА ДА Е СПЪТНИК НА ВСИЧКИ ВИ ВЪВ ВСИЧКО!Чета ви от време на време и се информирам чрез Ивката и чрез Лейла, Зори, Сели и Тони, които напоследък срещнах или чух и все ми беше много приятно. Мимката на Марти също чувах  около операцията - тя е уникално силен човек!
Много се надявам, че ще се видим на Коледно - Новогодишно събиране или каквото и да е друго от сорта!
Успех на всички в новите начинания (няма да изброявам за да не пропусна някого или нещо, но пожеланията ми са от сърце).
Ето  снимки от нашия празник днес и от празника на Ивчо.
Като написах снимки да кажа, че успях да видя последно пуснатите линкове - децата ни са страхотни, също както и първообразите им!
До скоро!

# 81
Честит Рожден Ден на Ирка, Ивана и Ники!!!
Момичета, от сърце ви желая хиляди радостни моменти покрай сладурите и да сте много много здрави!
  love001 newsm51  love001

# 82
Честит рожден ден на Жеко!
Нека расте все така лъчезарен,усмихнат и най вече да е здрав!

Честито и на всички останали ноемврийчета  Hug

# 83
Честит рожден ден на Жеко!
Миленка, да ти е жив и здрав юнака, много късмет му желая  bouquet  bouquet

# 84
  • тук-там
Честит рожден ден на сладките Зори и Иринка, Ивана, Ники и Жеко! Да растат здрави и жизнерадостни дечица!

Мери, за титите те разбирам, мила. Няма да е лесно. Но рано или късно трябва да откъснеш от себе си. Въоръжи се с много търпение, говори и и я подготви за раздялата. Те вече много разбират.

Момичета, ще си позволя да ви дам малко акъл относно махането на пампите  Wink. Решавате и махате памперса изцяло. Ще пишкат първата седмица-две в гащите, после ще схванат, че пмпа вече няма и гърнето трябва да се ползва по предназначение. Ако ту е с пампа, ту без, детето се обърква и не е полседователно, както ние не сме. Представете си какво му минава през ума - "то мама не знае какво очаква от мен, как аз да разбера, какво трябва да правя". Дечицата са достатъчно големи и седмица време е съвсем достатъчна, за да привикнат. Хайде пробвайте, после пак ще си говорим  Laughing.

# 85
  • София
Маринелка, съвета ти е добър...обаче кажи ми как да го пускам без памперс навън? той излиза в 9 сутринта и играе до 13 часа навън. надрунден с всичките тия дрехи няма как Таня да му сменя гащите...иначе тя нали беше най-голямата уж ентусиастка...ако помните беше ми обещала, че Ники още пролет, най-късно лятото ще е без памперс, ама трънки. бая се изхвърли спор няма.
вкъщи няма проблем, ама навън как да го пусна по гащи newsm78

# 86
Ами аз го махнах буквално за два дни, общо 5 напикавания има Ива, 4 у дома първия ден и 1 навън втория. Явно се светна бързо за какво става дума. За навън слагах още няколко дни пампи, но тя си казваше и се налагаше да го свалям и да я изпишквам, за да не се обърква, та нали и казвам да ми каже като има пиш, не мога да й кажа пишкай мамо сега си с пампи Mr. Green. Вече седмица от как направих първия опит да махна памперса, вече и навън не й слагам, защото ми е по трудно да го свалям и слагам като е права. Дори резервни дрехи не нося, не се изпуска никак и казва съвсем навреме. Днес като ходихме до кухнята (на 2км от дома) ми казва "мами пиш",казвам чакай малко да стигнем градинката (на шосето няма начин да я изпишкам) и си изчака детето, задържа. Сега слагам само нощем, виждам сутрин че е пишкала веднъж, и мисля да започна да си навивам часовника около 4-5ч да ставам да я изпишквам newsm78. Купила съм си от еднократните чаршафи, ще постилам за да няма аварии в леглото, нали спим двете на спалнята.
 За това споделих в темичката, явно започват да се усещат децата и не пречи да се опита! Peace А около мен мамите от лятото опяват да махам памперса, радвам се че не се вързах и изчаках докато Ива е готова, сега виждам колко лесно става и съм много спокойна и щастлива, тя също! Heart Eyes
Мари сподели как махна нощния и ставаш ли да я изпишкваш, ако да- кога и по колко пъти? И по колко часа спи Раето нощем? Ива спи по 11ч, няма как да издържи толкова време. Thinking

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 21:50 от Мери

# 87
И малко на патерици
Честита Втора Годинка на Жеко!
Нека расте здрав, силен и умен и безкрайно щастлив!
На мама много радост с малкото съкровище!  bouquet

# 88
Честит празник и от мен на порасналото момче Жеко newsm59

Да е жив и здрав и много послушен Hug
Весел празник   bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 89
Честит рожден ден Мимка Hug
Пожелавам ти много здраве, късмет и сбъдване на всяко твое желание Heart Eyes

Нека Марти вече е добре и се радва на усмихнатата си мама Wink
Бъдете щастливи Peace

Общи условия

Активация на акаунт