Бъди умницата в семейството, имай много късмет и желязно здраве
Пожелавам ти да пулучиш мноооого подаръци, а мама и тати да му мислят къде да стъпват
Много весели емоции пожелавам на цялото семейство и един страхотен празник да си изкарате
Бъди умницата в семейството, имай много късмет и желязно здраве
Пожелавам ти да пулучиш мноооого подаръци, а мама и тати да му мислят къде да стъпват

. Решавате и махате памперса изцяло. Ще пишкат първата седмица-две в гащите, после ще схванат, че пмпа вече няма и гърнето трябва да се ползва по предназначение. Ако ту е с пампа, ту без, детето се обърква и не е полседователно, както ние не сме. Представете си какво му минава през ума - "то мама не знае какво очаква от мен, как аз да разбера, какво трябва да правя". Дечицата са достатъчно големи и седмица време е съвсем достатъчна, за да привикнат. Хайде пробвайте, после пак ще си говорим
. Купила съм си от еднократните чаршафи, ще постилам за да няма аварии в леглото, нали спим двете на спалнята.
А около мен мамите от лятото опяват да махам памперса, радвам се че не се вързах и изчаках докато Ива е готова, сега виждам колко лесно става и съм много спокойна и щастлива, тя също!