Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за електрическата помпа на Avecta?
Кои са най-важните артикули, които трябва да се купят за бебето?
Какви са цените на бебешките дрехи в магазините във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за електрическата помпа на Avecta?
Форумът изразява положително мнение за електрическата помпа на Avecta. Потребителите споделят, че тя е много ефективна, прави силен вакуум и е удобна за употреба. Някои от тях споменават, че са използвали и ръчната помпа на Avecta, която също се оказала много добра. Отбелязва се, че силиконовото уплътнение трябва да се нагласи правилно, за да работи добре, и че качеството и марката на продукта си заслужават.
-
Кои са най-важните артикули, които трябва да се купят за бебето?
-
Какви са цените на бебешките дрехи в магазините във Варна?
-
Какви са условията за получаване на майчинство за студентки?
-
Къде мога да намеря информация за майчинството за студентки?
Още не сме купили нищичко за бебчо. Чакаме таткото да си дойде за Коледа, аз да стана слон и тогава - слон в бебешки магазини. 
Шантава работа! Пък и напълно разбирам тръпката ти от добрата сделка, на мен още ми е сладко под езика, като се сетя как "ударих кьоравото". 

. А и мъжа днес има рожден ден, въпреки че е на работа милия. С две думи днеска ще е труден ден за оцеляване
А на мен така ми се спиииии 

Всяко зло за добро -както казват хората...
Вчера в един фирмен магазин купих първата розова дрешка(нямаше други цветове) Плюшено костюмче-жилетка с панталонче и едни ръкавички
ако ви кажа за какви пари ще паднете - всичко за 2.80 лв. Фирмен магазин е и са спряли производството,та улучих и аз момента... 

(мамите от училището знаят как изглежда от презентациите на Авент)! Малко сме ящни
, но правят много вкусни сандвичи в пицарията! На снимките само Ивонска яде, но това не означава, че другите сме останали гладни
, само че не е документирано.
, защото аз знам само тези който са по главната и още няколко в посока към пазара, тя свеки там ме е водила. Костюмчето което си взела в розово е много сладко, и аз още нямам една розова дрешка.
Аз малко се притесних, да не отпуша каналите и да ми текне коластрата.