Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за електрическата помпа на Avecta?
Кои са най-важните артикули, които трябва да се купят за бебето?
Какви са цените на бебешките дрехи в магазините във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за електрическата помпа на Avecta?
Форумът изразява положително мнение за електрическата помпа на Avecta. Потребителите споделят, че тя е много ефективна, прави силен вакуум и е удобна за употреба. Някои от тях споменават, че са използвали и ръчната помпа на Avecta, която също се оказала много добра. Отбелязва се, че силиконовото уплътнение трябва да се нагласи правилно, за да работи добре, и че качеството и марката на продукта си заслужават.
-
Кои са най-важните артикули, които трябва да се купят за бебето?
-
Какви са цените на бебешките дрехи в магазините във Варна?
-
Какви са условията за получаване на майчинство за студентки?
-
Къде мога да намеря информация за майчинството за студентки?

, така че позволете ми като кръстница на темата да пожелая на всички момичета само добри новини да се чуват в нея и всички по-малки или по-големи злини да заключим в старите теми!
Др. Мазнейкова - щото е един готин овен като мен - пак ни пусна 3Д-то и вече видях муцунка на истинско бебе, не на ембрионче!!!!
Той е толкова... истински, че чак се разревах!!!
А и Мазнейкова винаги ме е карала да се чувствам добре. И не знам дали е меркантилна, както се твърди от разни назлобени люде, но мен никога не ме таксува отделно за 3Д-то. Е, аз по презумция ще раждам там, но все пак - не е длъжна и този жест адски ме трогва!

Снимки направихте ли си днес бойната група?
, защото исках точно такава, но не ми се даваха толкова пари. Само не знам дали гаранцията важи с касовата бележка, защото бележката е издадена, а гаранцията не е попълнена. Горещо я препоръчвам на всички, който се колебаят за нея.
,накупих много дрешки за нашата бъдеща принцеса
.
Имаме си вече и кошче за кола на Макси коси 
.Айде лека от мен и да се похвалите от днешното даскало със снимки