Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за електрическата помпа на Avecta?
Кои са най-важните артикули, които трябва да се купят за бебето?
Какви са цените на бебешките дрехи в магазините във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за електрическата помпа на Avecta?
Форумът изразява положително мнение за електрическата помпа на Avecta. Потребителите споделят, че тя е много ефективна, прави силен вакуум и е удобна за употреба. Някои от тях споменават, че са използвали и ръчната помпа на Avecta, която също се оказала много добра. Отбелязва се, че силиконовото уплътнение трябва да се нагласи правилно, за да работи добре, и че качеството и марката на продукта си заслужават.
-
Кои са най-важните артикули, които трябва да се купят за бебето?
-
Какви са цените на бебешките дрехи в магазините във Варна?
-
Какви са условията за получаване на майчинство за студентки?
-
Къде мога да намеря информация за майчинството за студентки?
Ама как така не са ги видели досега
Аз също от време на време се притеснявам от подобна "развръзка", защото напоследък се увличам и все си харесвам разни розови нещица. Мале трябва да внимавам с цветовете, че момиче в синьо ще сложа, ама младеж в розово 
аа аз"МАлеее,кви големи топки!!!".... 
Голям смях, да. Ние си бяхме подготвени че е момче, ама да ти кажа то нали бебока е веча доста големичък и на екрана влиза някаква малка част от цялото и ние изобщо не разбирахме какво виждаме и се пулим
и гадаем, то добре че док-и си знае и си гледа каквото трябва. Ама беше много смешно, особено като ни пусна да му чуем пулса - звук като от каменоломна - аз го споделих с мъжете (док и мъжо) и пак - смях
Може ли да те питам, стига да е удобно и да знаеш естествено. Разбрах че размера на парите, които ще получаваме като обезщетение НЯМА да се намали, САМО АКО НЯМАМЕ прекъсване между двата вида болнични - този за бременност и този за раждане. Искам да питам - а, ако има прекъсване. При мен например единият изтича на 13.11 а другият (45-дневния) трябва да ми започне от 15.11. Тоест за 1 ден трябва да отида на работа. Дали да говоря с докторката си да ми изтегли термина с 1 ден по-рано. И ако тя не се съгласи - какво ме очаква.
маи ще ви изненада по рани4ко.ами ние сега като отидем на 29 на лекар да не ни кажат и на нас 4е виждат топки.ей тогава ще пада голям смях ви казвам

Аз поне нямам претенции какво ще е бебето,само да ми е живо и здраво.
Аз вече съм влезнала в 34 г.с. и паниката ме хваща лека-полека.

????
,аз си заплюх за момиче едно много сладко и
.
и на мен доктора ми каза че ще е декемврийско бебе -само да дочакам до към 10-15 декември